fluber Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 10 minut temu, jack napisał: Jak mam Ci wrzucić filmik z tego, że policja nie przyjechała? Dokładnie, przecież dopóki policja nie przyjedzie to urządzenia umożliwiające nagrywanie video nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zawsze mówiłem, że chrzanić te elektryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 2 godziny temu, jack napisał: Dzwoniłeś kiedyś na policję z prośbą o przyjazd? To nie straż pożarna, mają czas. Dzwoniłem wielokrotnie, bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 26 minut temu, RappaR napisał: Dzwoniłem wielokrotnie, bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 11 minut temu, Koelner napisał: Wow, aż zacząłem wierzyć w jasnowidztwo. Dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałem z wyglądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 2 minuty temu, RappaR napisał: Wow, aż zacząłem wierzyć w jasnowidztwo. Dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałem z wyglądu c*** Ci w dupę konfidencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: c*** Ci w dupę konfidencie Widzę, że pragniesz mnie nie wiedząc jak wyglądam. Wiem, mam zajebisty charakter, ale niestety nie ta orientacja, może Mayor albo Pablo81 się skuszą z komitetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Widzę, że pragniesz mnie nie wiedząc jak wyglądam. chciałbyś leć na psy zaganiać z ucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 9 minut temu, Koelner napisał: c*** Ci w dupę konfidencie Jakiś prawilny 12-latek włamał Ci się na konto Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Jakiś prawilny 12-latek włamał Ci się na konto Koelner wychowani w nienawiści do policji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Jakiś prawilny 12-latek włamał Ci się na konto Koelner Coś Ty, po prostu Koelner w końcu wyszedł z szafy Okaż mu wsparcie, wymagało to sporej odwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: wychowani w nienawiści do policji W pewnym wieku z CHWDP śmierć kurwom i frajerom, na zawsze wolność ludziom i złodziejom się powinno wyrastać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 24 minuty temu, RappaR napisał: Wow, aż zacząłem wierzyć w jasnowidztwo. Dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałem z wyglądu to chyba Wilku co zrobił loda kilku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 7 minut temu, RappaR napisał: Okaż mu wsparcie, wymagało to sporej odwagi jasne w Twoim wypadku bycie konfidentem nie wymaga odwagi 4 minuty temu, fluber napisał: W pewnym wieku z CHWDP śmierć kurwom i frajerom, na zawsze wolność ludziom i złodziejom się powinno wyrastać... idź dzwonić wielokrotnie z przyjacielem 1 minutę temu, julekstep napisał: to chyba Wilku co zrobił loda kilku! a skąd ma wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 16 minut temu, fluber napisał: W pewnym wieku z CHWDP śmierć kurwom i frajerom, na zawsze wolność ludziom i złodziejom się powinno wyrastać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 18 minut temu, Koelner napisał: idź dzwonić wielokrotnie z przyjacielem Czy sugestia żeby w odpowiednich sytuacjach wzywać policję to jakiś rodzaj pojazdu miał być czy coś? Czy np zawsze oczekujesz, że kiedy w szpitalu ktoś dostaje amoku, atakuje lekarzy i innych pacjentów, to żadna pizda w kitlu nie będzie dzwonić na psy, tylko zacznie się napierdalać na skalpele:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Czy sugestia żeby w odpowiednich sytuacjach wzywać policję to jakiś rodzaj pojazdu miał być czy coś? Czy np zawsze oczekujesz, że kiedy w szpitalu ktoś dostaje amoku, atakuje lekarzy i innych pacjentów, to żadna pizda w kitlu nie będzie dzwonić na psy, tylko zacznie się napierdalać na skalpele:)? dawaj więcej pytań, prawie jak dziecko psa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 13 minut temu, fluber napisał: Czy sugestia żeby w odpowiednich sytuacjach wzywać policję to jakiś rodzaj pojazdu miał być czy coś? Czy np zawsze oczekujesz, że kiedy w szpitalu ktoś dostaje amoku, atakuje lekarzy i innych pacjentów, to żadna pizda w kitlu nie będzie dzwonić na psy, tylko zacznie się napierdalać na skalpele:)? WALKI TYLKO BEZ SPRZETU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Koelner napisał: dawaj więcej pytań, prawie jak dziecko psa ;] Serio, nie masz już 12 lat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 8 minut temu, fluber napisał: Serio, nie masz już 12 lat:) dokładnie, czyli już wiesz że jestem za stary aby odpowiadać na czyjeś pytania jak kiedyś weźmiesz się do roboty, dorośniesz i zrobisz dziecko to zrozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi