ely3 Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 12 godzin temu, airmax napisał: W sumie ani jedno ani drugie W sumie to pierwsze bo ograniczenie dostępu sprawia ,że ludzie będą tylko szukać kilku żródeł i odetnie tych mniej popularnych i sprawi ,że bedzie mniejszy ruch. Już teraz uciekają od niego reklamodawcy a przy mniejszym ruchu będzie ich jeszcze mniej. Bo kto się będzie chciał reklamować na stronie gdzie nikt będzie chciał marnować swoich 600 wejść na takie coś. Wczoraj kilka osób ogłaszało przenoszenie się na reddita ( to w USA) albo ,że ogranicza aktywność tu na rzecz innych platfrom. To będzie raczej fatalny miesiąc lda twittera. Pewnie mnóstwo ludzi przeniesie się na Mastodona i inne podobne platformy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 20 godzin temu, memento1984 napisał: normalnie to by mozna oczekiwac jeszcze jakiejs kary dla rodzicow ktorzy takiego ananasa wychowali i sa za niego odpowiedzialni, biorac pod uwage ze nie odebrali im praw (ani obowiazkow) rodzicielskich. że jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Godzinę temu, ely3 napisał: W sumie to pierwsze bo ograniczenie dostępu sprawia ,że ludzie będą tylko szukać kilku żródeł i odetnie tych mniej popularnych i sprawi ,że bedzie mniejszy ruch. Już teraz uciekają od niego reklamodawcy a przy mniejszym ruchu będzie ich jeszcze mniej. Bo kto się będzie chciał reklamować na stronie gdzie nikt będzie chciał marnować swoich 600 wejść na takie coś. Wczoraj kilka osób ogłaszało przenoszenie się na reddita ( to w USA) albo ,że ogranicza aktywność tu na rzecz innych platfrom. To będzie raczej fatalny miesiąc lda twittera. Pewnie mnóstwo ludzi przeniesie się na Mastodona i inne podobne platformy. Tam jest napisane tymczasowe Czyli czekają na efekty. Liczą, że wrośnie liczba niebieskich a jak nie będzie rosła to przywrócą. Alternatywnie - mają jakieś duże kłopoty techniczne i chwilowe ograniczenia są im potrzebne, żeby to w ogóle jakoś działało. Tak czy siak. 600 postów dziennie to bardzo dużo. I jeśli czytacie więcej to znak, że trzeba zacząć walczyć z uzależnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 2 godziny temu, ely3 napisał: W sumie to pierwsze bo ograniczenie dostępu sprawia ,że ludzie będą tylko szukać kilku żródeł i odetnie tych mniej popularnych i sprawi ,że bedzie mniejszy ruch. Już teraz uciekają od niego reklamodawcy a przy mniejszym ruchu będzie ich jeszcze mniej. Bo kto się będzie chciał reklamować na stronie gdzie nikt będzie chciał marnować swoich 600 wejść na takie coś. Wczoraj kilka osób ogłaszało przenoszenie się na reddita ( to w USA) albo ,że ogranicza aktywność tu na rzecz innych platfrom. To będzie raczej fatalny miesiąc lda twittera. Pewnie mnóstwo ludzi przeniesie się na Mastodona i inne podobne platformy. Reddit tez mial ostatnio jakas dziwna akcje zamykania sub kont, protesty itd. Biznes nie lubi prozni, zaraz sie znajdzie cos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Twitter już zwiększył te limity, a za kilka dni wszystko będzie po staremu. Fajna ta "zrozpaczona" matka z Francji. Może we francuskiej wersji Taniec z Gwiazdami wystąpi? Francja w pigułce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 1 godzinę temu, Sebastian napisał: Tak czy siak. 600 postów dziennie to bardzo dużo. Niby tak ale ja nie mam pojęcia jak to liczą. Pomijam ,że ja miałem martwe konto które logowałem bo niektóre twitty mogłem zobaczyć po logowaniu. To przede wszystkim wczoraj może z dwa razy sprawdzałem Woja i Shama i z dwa konta o wojnie ukraińskiej . Aż sprtawdzałem i byłem cos ok 10 minut łącznie a wywaliło mi ,że osiągnąłem limit więc nie wiem czy jak wejdziesz w twitt a on ma odpowiedzi to od razu zalicza wszystkie odpowiedz jako przeczytane. ? Jeśli ludzie którzy mają zwerfykowane i mają 6 tys narzekali ,że przekroczyli limit po 20 minutach bycia na Twitterze to coś musi być dziwne . moim zdaniem Twitter musi zaliczyć odpowiedz do twitta jako przeczytane i jak wejdzie w jakiś popularny twitt jak o wymianie w NBa to od razu ci zgarnia cały limit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 48 minut temu, DLT_Braddock napisał: Twitter już zwiększył te limity, a za kilka dni wszystko będzie po staremu. Ostatecznie pewnie tak będzie, jak już wszyscy zjada tego wizjonera od góry do dołu. a czy te limity są zwiększone czy nie to nie wiem, u mnie tt wyglada dokładnie tak samo jak wczoraj o 22 i „przekroczono limit zapytań” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 11 godzin temu, airmax napisał: Ostatecznie pewnie tak będzie, jak już wszyscy zjada tego wizjonera od góry do dołu. a czy te limity są zwiększone czy nie to nie wiem, u mnie tt wyglada dokładnie tak samo jak wczoraj o 22 i „przekroczono limit zapytań” No i wyszło, że limity są związane z testowaniem które "poszło nie tak" Ale zabawnym jest czytać jaki to Musk jest nie dobry bo coś nie działa dobrze przez 24 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 (edytowane) 11 minut temu, Sebastian napisał: No i wyszło, że limity są związane z testowaniem które "poszło nie tak" Ale zabawnym jest czytać jaki to Musk jest nie dobry bo coś nie działa dobrze przez 24 godziny Skąd info o tym testowaniu co poszło nie tak? Edytowane 2 Lipca 2023 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 5 godzin temu, Sebastian napisał: No i wyszło, że limity są związane z testowaniem które "poszło nie tak" Ale zabawnym jest czytać jaki to Musk jest nie dobry bo coś nie działa dobrze przez 24 godziny Nie wiem jak Ty, ale ja przez 90 procent soboty i niedzieli nie byłem w stanie odpalić nic na Twitterze Jak rozumiem, równie zabawne byłoby gdyby Tesle stanęły na cały weekend gdzieś na drogach z powodu problemu z testami a pretensje użytkowników też byłyby wtedy nieuzasadnione. Śmieszne jest to jak jak przez takie posty probujesz bronisz elona, który od przejęcia Twittera robi na tym portalu katastrofę za katastrofa i tylko monopolowi zawdzięcza to że ten biznes na który wydał kilkadziesiąt miliardów jeszcze nie padł w parę miesięcy od pozyskania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 3 godziny temu, fluber napisał: Nie wiem jak Ty, ale ja przez 90 procent soboty i niedzieli nie byłem w stanie odpalić nic na Twitterze Jak żyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 09:12, ely3 napisał: W sumie to pierwsze bo ograniczenie dostępu sprawia ,że ludzie będą tylko szukać kilku żródeł i odetnie tych mniej popularnych i sprawi ,że bedzie mniejszy ruch. Już teraz uciekają od niego reklamodawcy a przy mniejszym ruchu będzie ich jeszcze mniej. Bo kto się będzie chciał reklamować na stronie gdzie nikt będzie chciał marnować swoich 600 wejść na takie coś. Wczoraj kilka osób ogłaszało przenoszenie się na reddita ( to w USA) albo ,że ogranicza aktywność tu na rzecz innych platfrom. To będzie raczej fatalny miesiąc lda twittera. Pewnie mnóstwo ludzi przeniesie się na Mastodona i inne podobne platformy. mastodon zaye kapela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 04:12, LeweBiodroSmoka napisał: że jak? https://e-justice.europa.eu/302/PL/parental_responsibility__child_custody_and_contact_rights?FRANCE&init=true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 11:45, DLT_Braddock napisał: Twitter już zwiększył te limity, a za kilka dni wszystko będzie po staremu. Fajna ta "zrozpaczona" matka z Francji. Może we francuskiej wersji Taniec z Gwiazdami wystąpi? Francja w pigułce szkoda ze typ serio nie powiedział, że to wypadek, coś a la poczęcie tych zyebuf nagrywających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 8 minut temu, elwariato napisał: szkoda ze typ serio nie powiedział, że to wypadek, coś a la poczęcie tych zyebuf nagrywających Nie wszyscy są wariatami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Godzinę temu, agresywnychomik napisał: Nie wszyscy są wariatami... Ale o kim mówisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 18 minut temu, Sebastian napisał: Ale o kim mówisz ? o nie wariatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi