Pablo81 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, fluber napisał: Słabe jest to, że wszystkim dookoła coś wytykasz a sam kłamiesz i nie potrafisz się do tego przyznać i uciekasz od dyskusji. W sumie tak jak z Polski. Ale dałem Polsce 2 obywateli, a Ty zero. Więc: Pablo 2 Fluber 0. Btw fajnie się pisze z waszym kolektywem. Jeden odpowiada na kwestie napisane w dyskusji z drugim. Btw 2 ciekawe, że 2/3 pisowskiego Big3 nie ma dzieci. Edytowane 30 Kwietnia 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Ale dałem Polsce 2 obywateli, a Ty zero. Więc: Pablo 2 Fluber 0. I wywiozłeś je do Niemiec razem z sobą i żoną. Pablo -2 Fluber 0 Ja haruję na polskie emerytury, a Ty wyjechałeś za konsumpcyjnym stylem życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ale dałem Polsce 2 obywateli, a Ty zero. Więc: Pablo 2 Fluber 0. Btw fajnie się pisze z waszym kolektywem. Jeden odpowiada na kwestie napisane w dyskusji z drugim. Btw ciekawe, że 2/3 pisowskiego Big3 nie ma dzieci. A twoje dzieci będą żyć w Niemczech? Bo jeżeli tak, to jest 0:0. Z tego co wiem to julek i Rappar chyba nie są wyborcami PiSu. Druga rzecz, że z nich marny kolektyw, akurat Rappar julek i fluber bardzo różnią się w poglądach, jak już mowa o kolektywie. Trzecia rzecz, to niestety, ale już wielokrotnie pokazałeś, że nie czytasz, ze zrozumieniem i walczysz z własnymi wnioskami i słowami, których nikt nie napisał, jako człowiek, który rzadko się z fluberem zgadza, możesz uznać to za obiektywną ocenę i głos rozsądku, który mówi, że odstajesz w tej dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: I wywiozłeś je do Niemiec razem z sobą i żoną. Pablo -2 Fluber 0 Ja haruję na polskie emerytury, a Ty wyjechałeś za konsumpcyjnym stylem życia. I kolejna kwestia - wykonujesz kompletnie bezużyteczne rzeczy + pewnie płacisz składki od minimalnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: I kolejna kwestia - wykonujesz kompletnie bezużyteczne rzeczy + pewnie płacisz składki od minimalnej. Skąd bierzesz takie informacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: A twoje dzieci będą żyć w Niemczech? Bo jeżeli tak, to jest 0:0. Z tego co wiem to julek i Rappar chyba nie są wyborcami PiSu. Druga rzecz, że z nich marny kolektyw, akurat Rappar julek i fluber bardzo różnią się w poglądach, jak już mowa o kolektywie. Trzecia rzecz, to niestety, ale już wielokrotnie pokazałeś, że nie czytasz, ze zrozumieniem i walczysz z własnymi wnioskami i słowami, których nikt nie napisał, jako człowiek, który rzadko się z fluberem zgadza, możesz uznać to za obiektywną ocenę i głos rozsądku, który mówi, że odstajesz w tej dyskusji. Cały twój post pokazuje, że zadziwiająco mało rozumiesz z tego, co tu się pisze. Teraz, fluber napisał: Skąd bierzesz takie informacje? Z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Z forum. Że place składki od minimalnej? Możesz zacytować gdzie to jest na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 6 minut temu, fluber napisał: Że place składki od minimalnej? Ze wykonujesz kompletnie bezużyteczne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ze wykonujesz kompletnie bezużyteczne rzeczy. No to skąd wziąłeś informacje o skladkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: No to skąd wziąłeś informacje o skladkach? Pisałeś o projektach. Znam te ścieżkę jako idealną na niepłacenie Zusu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Pisałeś o projektach. Znam te ścieżkę jako idealną na niepłacenie Zusu. Czyli znowu oskarżasz mnie o coś co sam robisz/robiłeś?:) 4 minuty temu, Pablo81 napisał: wykonujesz kompletnie bezużyteczne rzeczy. Czyli co takiego robię co jest według Ciebie bezużyteczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Czyli znowu oskarżasz mnie o coś co sam robisz/robiłeś?:) Dlaczego kłamiesz? Lub nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Znać można nie tylko z własnego doświadczenia, prawda? 2 minuty temu, fluber napisał: Czyli co takiego robię co jest według Ciebie bezużyteczne? A jak można nazwać udzielanie porad psychologicznych bez wykształcenia? Jest to nawet, nie tyle bezużyteczne, co szkodliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Dlaczego kłamiesz? Lub nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Znać można nie tylko z własnego doświadczenia, prawda? Ja zadałem pytanie:) słabe, że posądzasz mnie o kłamstwo w sytuacji, w której po prostu Cię o coś zapytałem. 2 minuty temu, Pablo81 napisał: A jak można nazwać udzielanie porad psychologicznych bez wykształcenia? Jest to nawet, nie tyle bezużyteczne, co szkodliwe. Ale ja nie udzielam porad psychologicznych bez wykształcenia, więc dlaczego piszesz coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 24 minuty temu, P_M napisał: A twoje dzieci będą żyć w Niemczech? Bo jeżeli tak, to jest 0:0. UE posiada budżet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 4 minuty temu, fluber napisał: Ja zadałem pytanie:) słabe, że posądzasz mnie o kłamstwo w sytuacji, w której po prostu Cię o coś zapytałem. Takie pytanie z teza, jak z nagłówków tabloidów. Brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Takie pytanie z teza, jak z nagłówków tabloidów. Brawo. Możliwe, ale z pewnością nie jest to kłamstwo. Za to kłamstwem jest pisanie o tym, że płace minimalne składki i robię bezużyteczne rzeczy Powinieneś mieć ksywę Pinokio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 5 minut temu, fluber napisał: Możliwe, ale z pewnością nie jest to kłamstwo. Za to kłamstwem jest pisanie o tym, że płace minimalne składki i robię bezużyteczne rzeczy Powinieneś mieć ksywę Pinokio. Wow. To teza nie może być kłamliwa? Dobra idę do reala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Wow. To teza nie może być kłamliwa? Moje pytanie nie było kłamstwem. Twoje stwierdzenia były. Idź kłamać w realu. Może tam Cię nikt nie przyłapie Pinokio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 57 minut temu, Pablo81 napisał: Btw fajnie się pisze z waszym kolektywem. Jeden odpowiada na kwestie napisane w dyskusji z drugim. Btw 2 ciekawe, że 2/3 pisowskiego Big3 nie ma dzieci. Te posty, które cytowałeś, pisałem w dyskusji z Tobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, fluber napisał: Moje pytanie nie było kłamstwem. Twoje stwierdzenia były. Idź kłamać w realu. Może tam Cię nikt nie przyłapie Pinokio. Chwyt z bulwarówki. Znak zapytania zamiast kropki. Gratuluję. Fluber krzywdzi ludzi "pomagając" im bez odpowiednich kompetencji? Fluber krzywdzi ludzi "pomagając" im bez odpowiednich kompetencji. Ogromna różnica, znana pismakom Faktu czy Superekspresu. Gratuluję, że i Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi