elwariato Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 10 godzin temu, kahR napisał: Wes Matthews już jest po campach? Jeśli campy mu nie wyjdą przynajmniej nie zostanę z kasztanem zarabiającym 16+ za sezon. Jak mu campy nie wyjda to bedzie tez przeplacony, to jest one way grajek, obok irvinga wcale nie jakas mega opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Ale bieda oferty lecą xD same MLE dla Marburych, Anthonych i innych asów @piotreksuper Boston złożył 7mln dla Lowsona więc możesz już gdzies indziej wrzucić te MLE bo szkoda kasy blokować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Ale bieda oferty lecą xD 10 minut temu, kuba2419 napisał: Houston Rockets 1. Dirk Nowitzki - 5 000 000-12,5%-5lat - BIRD 3. Jermain ONeil - LLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 No przecież mówię xD a co mam być inny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Teraz, kuba2419 napisał: @piotreksuper Boston złożył 7mln dla Lowsona więc możesz już gdzies indziej wrzucić te MLE bo szkoda kasy blokować Dzięki za info, już zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 5 minut temu, kuba2419 napisał: No przecież mówię xD a co mam być inny ? Ale Dirka to Ty szanuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Ale Dirka to Ty szanuj Przecież ciągle ma 5lat przy największym +% podwyżki co roku przynajmniej 30mln na kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Jak z salary, mam brać pod uwagę salary po trejdzie, czy jeszcze nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 24 minuty temu, Roger napisał: Jak z salary, mam brać pod uwagę salary po trejdzie, czy jeszcze nie? tak - trejd bedzis wklepany przed klikiem FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 @julekstep nie dostaniesz zeza? Jokic i simka w tym samym czasie? Ogarniasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Tecu napisał: @julekstep nie dostaniesz zeza? Jokic i simka w tym samym czasie? Ogarniasz? MULTITASKING AT ITS FINEST ale btw - wrzuciłem świeżuktiego sejva (z trejdami, cutami itp) na serwer i liczę dziś na @Krzemo albo @SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Ja dziś bez szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Jok szeroki idzie ogarnąć plus skandal ludzie nie moglista wczesniej z tymi ofertami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) @SlaKB @julekstep Koniec chyba. Ostatnie przebicie GSW. Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Teraz, Pablo81 napisał: @SlaKB @julekstep Koniec chyba. Ostatnie przebicie GSW. no napisałem przecież w temacie oferta Wizards już po czasie @Krzemo dasz radę powklepywać? jak Krzemo nie da rady to ja zacznę wklepywać powoli, ale simka pewnie bliżej północy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 9 godzin temu, MarcusCamby napisał: New Orleans Hornets Furkan Aldemir LLE nie masz kasy na LLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 5 minut temu, julekstep napisał: nie masz kasy na LLE nie chciałbym cofać tej oferty w związku z tym 4 Furkan Aldemir - min przebity 4. Quincy Miller - min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Teraz, gimmie napisał: nie chciałbym cofać tej oferty w związku z tym 4 Furkan Aldemir - min przebity 4. Quincy Miller - min właśnie miałem pisać bo ja też wycofałem na tej podstawie swoją w takim razie Magic i Jazz dodają oferty min dla Aldemira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Teraz, julekstep napisał: właśnie miałem pisać bo ja też wycofałem na tej podstawie swoją w takim razie Magic i Jazz dodają oferty min dla Aldemira Magic nie muszą:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Sylvinho. napisał: Toronto Raptors 1. Mo Williams LLE 2. Marcin Gortat min 3. Luis Scola min po ofercie LLE dla Williamsa Raptors nie stać na 2 kolejnych grajków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi