julekstep Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 3 minuty temu, matiwrona napisał: w sensie? no najpierw Pistons, teraz Sonics xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Teraz, matiwrona napisał: w sensie? Pewnie chodzi o Allena Iversona i teraz DeMar DeRozana. Mocne oferty poszły i postawiły macierzystych właścicieli w trudnej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Chyba o to chodzi nawet jak nie mam szans zbudować drużyny na play-off to warto powalczyć o zrobienie drużyny bądź o pozyskanie graczy na wymiany itd Mógł bym dawać teraz jakieś 5 mln Maciejowi Lampe itd ale nie o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: no najpierw Pistons, teraz Sonics xD Mogłem dać AI dwa lata i by nie był zatopiony, ale wolę żeby sobie pobił rekord Thomasa, należy mu się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 33 minuty temu, SlaKB napisał: Mogłem dać AI dwa lata i by nie był zatopiony, ale wolę żeby sobie pobił rekord Thomasa, należy mu się A to ma znaczenie na ile lat ma kontrakt na to kiedy pójdzie na emeryturę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 51 minut temu, Tecu napisał: A to ma znaczenie na ile lat ma kontrakt na to kiedy pójdzie na emeryturę? Raczej tak, ja pamiętam chyba tylko dwie sytuacje gdy ktoś z ważnym kontraktem poszedl na emeryturę (nie liczę sytuacji gdy po sezonie ktoś przedłużył, bo wtedy to się zdarza częściej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 54 minuty temu, Tecu napisał: A to ma znaczenie na ile lat ma kontrakt na to kiedy pójdzie na emeryturę? Różnie bywa, ja kojarzę sporo takich sytuacji u mnie w teamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Teraz, Krzemo napisał: Różnie bywa, ja kojarzę sporo takich sytuacji u mnie w teamie. Serio? Ja nie kojarzę prawie wcale takich akcji, żeby ktoś z ważnym kontraktem kończył karierę. I dużo większe prawdopodobieństwo jest gdy kontrakt się kończy, wtedy większość 35+ Latków decyduje się zakończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 ŻYCZĘ IVERKOWI ŻEBY GRAŁ JAK NAJDŁUŻEJ! to będzie piękna katastrofa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 19 minut temu, julekstep napisał: ŻYCZĘ IVERKOWI ŻEBY GRAŁ JAK NAJDŁUŻEJ! to będzie piękna katastrofa Ale przynajmniej jest kultura organizacji!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, SlaKB napisał: Serio? Ja nie kojarzę prawie wcale takich akcji, żeby ktoś z ważnym kontraktem kończył karierę Serio, Drexler u mnie na pewno i chyba jeszcze ktoś wtedy razem z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Krzemo napisał: Serio, Drexler u mnie na pewno i chyba jeszcze ktoś wtedy razem z nim. To niepokojące, ale mam nadzieję, że Iverson dogra ten kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 U mnie Ostertag miał jeszcze 2 lata kontrakt a teraz poszedł na emeryturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 3 godziny temu, SlaKB napisał: To niepokojące, ale mam nadzieję, że Iverson dogra ten kontrakt Tam dogra, 3 lata max, tu jest simka, tu grajki nie sa łase na kasę, wirtualne wydatki sa znacznie mniejsze Plus ten Derozan to co za jeden, siakis goat będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 22.04.2022 o 08:45, Alonzo napisał: Dumni Seattle SupetSonics: 1. DeMar DeRozan, 13,5mln, 12,5%, 6 lat BR Edytowane 13 Czerwca 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Ersan wraca za sezon lub dwa za LLE lub min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Teoretycznie 35min do końca drugiego etapu FA a tutaj nawet dwóch stron ofert nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zaraz wyiebie, kto trzeźwy będzie zbierał do wora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Ale kokosy dla Teague latają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 dobra zaczynam powoli wklepywać zapraszam ok 23 na discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi