Koelner Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 @kuba2419 chciał nas zdenerwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Danny Green to światowiec nie będzie się tułał po zapyziałych dziurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Teraz, Koelner napisał: @kuba2419 chciał nas zdenerwować W robo siedzę i nie ogarnąłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 DOBRA POWOLI WKLEPUJĘ za 20 min można wbijać na discorda kto chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Niezła walka o Chandlera @Braveheart22 i @Szulim Mi @kahR podbijał DeMara i Bynuma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Należy się chłopakom! Miałem nadzieję podbijać więcej ale Jazz i Cavs nie weszli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Niezła walka o Chandlera @Braveheart22 i @Szulim Mi @kahR podbijał DeMara i Bynuma. DDR musi być chyba w stajni Klutch Sumka niezła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 6 minut temu, ignazz napisał: Danny Green to światowiec nie będzie się tułał po zapyziałych dziurach Lepsze wsiowe i zacne klimaty Indianapolis niz meliniarstwo w miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, elwariato napisał: Lepsze wsiowe i zacne klimaty Indianapolis niz meliniarstwo w miami Przecież to z daleka śmierdzi Ariza i Dorellem Wrightem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 3 minuty temu, Alonzo napisał: Niezła walka o Chandlera @Braveheart22 i @Szulim Mi @kahR podbijał DeMara i Bynuma. Strasznie słabo wyszedł termin tej 1 tury dla mnie. Ciężko robić dwie rzeczy na raz, dlatego trochę chaotycznie to wyglądało z mojej strony dzisiaj @julekstep @Krzemo mogłem wrócić do oferty dla R. Davisa, z której się wcześniej wycofałem po tym jak matiwrona przebił, a Kahr się wycofał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 k**** znowu zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Teraz, Braveheart22 napisał: @julekstep @Krzemo mogłem wrócić do oferty dla R. Davisa, z której się wcześniej wycofałem po tym jak matiwrona przebił, a Kahr się wycofał?? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 muszę z przyczyn technicznych usunąć w gierce birdy Bullsom @Tecu PAMIĘTAJ ŻE JE MASZ xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 3 minuty temu, elwariato napisał: Lepsze wsiowe i zacne klimaty Indianapolis niz meliniarstwo w miami vs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Krzemo napisał: Przecież to z daleka śmierdzi Ariza i Dorellem Wrightem Proste, dlatego dalem tylko dwa lata, no ale gdyby Igi sie nie podekscytowal to bym tego greena zgarnal za jakies 6 baniek na te pare sezonów. Ja juz x razy pisalem o mojej wierze w 3&d w simce ale żal grajka za free tracic 1 minutę temu, ignazz napisał: vs Wlasnie o tym mówię i kto zna dannego to wie ze by wybral ten pinkny siding, czy jak to sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 LOL ignazz przy przebijaniu Greena widziałeś że wariat dał 2 lata mu? xD serio nie musiałeś raczej kwoty podnosić żeby to wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 9 minut temu, elwariato napisał: Proste, dlatego dalem tylko dwa lata, no ale gdyby Igi sie nie podekscytowal to bym tego greena zgarnal za jakies 6 baniek na te pare sezonów. Ja juz x razy pisalem o mojej wierze w 3&d w simce ale żal grajka za free tracic Wlasnie o tym mówię i kto zna dannego to wie ze by wybral ten pinkny siding, czy jak to sie pisze dlatego bawi się w Ferrari i Falcona nadal ma chatę w Toronto jako zaskórniak ... taaa indiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: LOL ignazz przy przebijaniu Greena widziałeś że wariat dał 2 lata mu? xD serio nie musiałeś raczej kwoty podnosić żeby to wygrać Serce nie sługa nie czepiaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 6 minut temu, julekstep napisał: LOL ignazz przy przebijaniu Greena widziałeś że wariat dał 2 lata mu? xD serio nie musiałeś raczej kwoty podnosić żeby to wygrać widziałem ale przebiłem bo nie znam tej mechaniki czy gra liczy sumę czy części składowe jak to robicie od dekady to wiecie lepiej co gra wybiera ja nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: dlatego bawi się w Ferrari i Falcona nadal ma chatę w Toronto jako zaskórniak ... taaa indiana A to niech wypi.rdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi