Ice23 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Teraz, ignazz napisał: on jest całkiem niezły a ma spory potencjał jak na ten wiek 100.000 to mało? proponuje po pol $ przebijac do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 200k minimalne przebicie, right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 8 minut temu, ignazz napisał: @julekstep czy Wariat zdąrzył z kontrofertą bo chyba po czasie na Danny Greena? coś późno przebił a jeszcze poprawiał dodatkowo On nie przebijal. Poprawial niewazna ofertę. I Ty ja potem przebiles i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: On nie przebijal. Poprawial niewazna ofertę. I Ty ja potem przebiles i jest ok. bardziej pytam czy w czasie? 22:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Teraz, kahR napisał: 200k minimalne przebicie, right? ja nie przebiłem a wyrównałem.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 9 minut temu, ignazz napisał: @julekstep czy Wariat zdąrzył z kontrofertą bo chyba po czasie na Danny Greena? coś późno przebił a jeszcze poprawiał dodatkowo nom panie psorze pan posłucha, jeszcze tam jakieś literówki może były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 2 minuty temu, kahR napisał: 200k minimalne przebicie, right? do 10ciu banienk 100k (sam nie wiedziałem!), więc przebicie Szulima jest legit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Teraz, gimmie napisał: ja nie przebiłem a wyrównałem.:) Chodziło mi o przebicie Chandlera o 100k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: Boston Hedo Turkoglu 1 000 000 1 rok // vet min Ty Lawson 8 100 000 5% 5 lata // bird Tyson Chandler 9 700 000 5% 5 lat // bird 9 600 było ok, chyba że sam z siebie poprawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: bardziej pytam czy w czasie? 22:00 Kolejne przebicie wydłuża etap o 5min. Dam szły oferty do 22.15 czy 22.20, po ofercie Wariata jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 @Krzemo weź tam kontroluj kiedy zakończyć pls, ja nie ogarniam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: 9 600 było ok, chyba że sam z siebie poprawiasz? Nie, ktoś mi napisał ze ma być niby 200 ale sprawdziłem i o 100 wiec poprzednia jest aktualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Teraz, julekstep napisał: @Krzemo weź tam kontroluj kiedy zakończyć pls, ja nie ogarniam xD Ciężko z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Kolejne przebicie wydłuża etap o 5min. Dam szły oferty do 22.15 czy 22.20, po ofercie Wariata jeszcze. a to nie było tak ze przedłuza czas w ofertach tych przebijanych? a nie we wszystich ofertach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: 9 600 było ok, chyba że sam z siebie poprawiasz? To zaliczcie Szulimowi 9600 bo go w błąd wprowadziliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Teraz, ignazz napisał: a to nie było tak ze przedłuza czas w ofertach tych przebijanych? a nie we wszystich ofertach? cały etap jest wydłużany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Teraz, ignazz napisał: a to nie było tak ze przedłuza czas w ofertach tych przebijanych? a nie we wszystich ofertach? Cały etap, można nowe składać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Chyba koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Teraz, Krzemo napisał: Cały etap, można nowe składać Koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: a to nie było tak ze przedłuza czas w ofertach tych przebijanych? a nie we wszystich ofertach? nie było etap trwa dalej i tyle, a ty się modlić powinieneś, żeby moje oferty były ważne i green się na nie skusił, bo wylądujesz z najbardziej g. umową w całej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi