Krzemo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 3 minuty temu, ignazz napisał: jak rozumiem nie ma tego złego bo jakbym zastrzegł Birdy to by mi odjęło cap space i bym takich ofert nie złożył? Dokładnie. 3 minuty temu, ignazz napisał: czy tak mam zmienić aby było iok ? Nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 więc jednak dobrze że poszedłem na piwo a nie na pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Huh. Mocny ruch z tym Boshem. Myślałem że Heat pójdą w dwóch młodych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 O widzę ze długo następcy GH w heat szukac nie trzeba bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Huh. Mocny ruch z tym Boshem. Myślałem że Heat pójdą w dwóch młodych. patrząc na mój zeszłoroczny skład to on jest bardzo młody 2 minuty temu, elwariato napisał: O widzę ze długo następcy GH w heat szukac nie trzeba bylo lubię medialne opalone bużki... bilety się same nie sprzedają a mam dosyć drogie na Florydzie gość ma "serce" do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 7 minut temu, julekstep napisał: Orlando Magić: 5. Markieff Morris - min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: jakis worek treningowy dla chlopakow sie zawsze przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 4 minuty temu, Alonzo napisał: do Joka pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 (edytowane) 5 minut temu, Koelner napisał: do Joka pasuje Przyjdzie tłusty Serb w drafcie jako sf to będzie miał kto nosić za Kieffem jego plecak z ciuchami na trening @Koelner dbaj tam o JRicha Edytowane 20 Kwietnia 2022 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 @matiwronanie możesz wycofać AI jest wyrównany a nie przebity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 @elwariato Zrób korektę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Teraz, Krzemo napisał: @matiwronanie możesz wycofać AI jest wyrównany a nie przebity a ok to zostaje 1 oferta i tyle wtedy rozumiem. Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, matiwrona napisał: a ok to zostaje 1 oferta i tyle wtedy rozumiem. Spoko Tak Twoja oferta dla AI jest w mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 loozik zamotałem się sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 fajnie jest mieć hajs na fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Długo jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 6 minut temu, Pablo81 napisał: @elwariato Zrób korektę @julekstep czy Wariat zdąrzył z kontrofertą bo chyba po czasie na Danny Greena? coś późno przebił a jeszcze poprawiał dodatkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 chandler jest jeszcze aż tak grywalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Rzuccie temu Chandlerowi jakas porzadna kaske, a nie sie tak pierdolicie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 6 minut temu, Koelner napisał: chandler jest jeszcze aż tak grywalny? on jest całkiem niezły a ma spory potencjał jak na ten wiek 1 minutę temu, Ice23 napisał: Rzuccie temu Chandlerowi jakas porzadna kaske, a nie sie tak pierdolicie.... 100.000 to mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi