Tecu Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Spokojnych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 23 minuty temu, julekstep napisał: do 20:00 czas na dopięcie wszelkich QO, birdów, cutów itp - od 20 ruszamy z FA (deadline 1szego etapu będzie do środy - bo zostałem przegłosowany przez kondominium KrzemowoSlaKBowe ) Co oni tak się spieszą? Życia nie mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 47 minut temu, Pablo81 napisał: Co oni tak się spieszą? Życia nie mają? życie jak na speedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 2 godziny temu, julekstep napisał: do 20:00 czas na dopięcie wszelkich QO, birdów, cutów itp - od 20 ruszamy z FA (deadline 1szego etapu będzie do środy - bo zostałem przegłosowany przez kondominium KrzemowoSlaKBowe ) Wywalic tych maruderów 2 godziny temu, Ice23 napisał: to trzeba bedzie budzik nastawic na 21:59 w srode..... I to jest najpiekniejsze, na kiego wala na kazdy etap tyle czasu jak akcja jest podczas ostatniej pół godziny mi tam sie przy okazji simki specjalnie nie spieszy, ale @julekstep doba etam chyba zupelnie wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 4 godziny temu, julekstep napisał: do 20:00 czas na dopięcie wszelkich QO, birdów, cutów itp - od 20 ruszamy z FA (deadline 1szego etapu będzie do środy - bo zostałem przegłosowany przez kondominium KrzemowoSlaKBowe ) Nie zapomnij wklepac deal między dwoma contenderami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 stronka zupdejtowana o wszystkie QO, birdy, cuty - sprawdźcie czy wszystko u Was się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 16 minut temu, julekstep napisał: stronka zupdejtowana o wszystkie QO, birdy, cuty - sprawdźcie czy wszystko u Was się zgadza Andrea Bargnani to chyba jedno z dziwniejszych zniknięć w simce Dziwne o tyle, że miał przecież klub do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Andrea Bargnani to chyba jedno z dziwniejszych zniknięć w simce Dziwne o tyle, że miał przecież klub do końca. o faktycznie dziwne @MarcusCamby a jednak nie jest dziwne: W dniu 12.02.2022 o 21:30, Krzemo napisał: PTB cut: Barganani, Maggette, Marvin Williams PTB out / Celtics in: Amare Celtics out / PTB in: Okur, Brandon, Jr Smith, Barron, picki 1 rundy Celtics 40 i 41 @Qcin_69 i to ostatni ruch z jego udziałem więc @Qcin_69 dał simce Włoskiego Ogiera i @Qcin_69 zabrał go przedwcześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: i to ostatni ruch z jego udziałem więc @Qcin_69 dał simce Włoskiego Ogiera i @Qcin_69 zabrał go przedwcześnie Szukałem w opcji cut, przez wyszukiwarkę i nie mogłem nic znaleźć, a tu faktycznie w temacie transfery zwolniony, a nazwisko napisane z błędem przez tego ciechocińskiego dyletanta. Szkoda Włocha, bo miał unikatowy skillset, zdarzały się simki, gdzie robił jeszcze zadziwiająco dobrą karierę. Trzeba powiedzieć, że miał papiery mocne na bycie pierwszą opcją - 77 inside, 93 jumpshot, 84 trójka, 59 handling. Fajna opcja jako Small Forward, obserwowałem go. Odszedł przedwcześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Szukałem w opcji cut, przez wyszukiwarkę i nie mogłem nic znaleźć, a tu faktycznie w temacie transfery zwolniony, a nazwisko napisane z błędem przez tego ciechocińskiego dyletanta. Szkoda Włocha, bo miał unikatowy skillset, zdarzały się simki, gdzie robił jeszcze zadziwiająco dobrą karierę. Trzeba powiedzieć, że miał papiery mocne na bycie pierwszą opcją - 77 inside, 93 jumpshot, 84 trójka, 59 handling. Fajna opcja jako Small Forward, obserwowałem go. Odszedł przedwcześnie RIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: RIP Co gdzie jak, pizzę juz mam pytam o łogiera i nie tego ciechocinskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 (edytowane) @Pablo81 czepiałeś się moich ledwo 329tys powyżej 80mln a co powiesz o prawie 83mln Sonic, 95,5mln, 88mln PTB, Bulls, czy 102,5mln Cavs Tak patrzę to jedynie Heat, Nets, Wizzards, Suns czy T-Wolves mogą mi przelicytować Dirka Edytowane 17 Kwietnia 2022 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 @julekstep Wrzucisz ranking najbardziej łakomych kąsków na FA? Zostało 3,5 dnia i raczej sam tego nie ogarnę - za mało czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 W dniu 17.04.2022 o 06:10, Pablo81 napisał: @julekstep Wrzucisz ranking najbardziej łakomych kąsków na FA? Zostało 3,5 dnia i raczej sam tego nie ogarnę - za mało czasu. Przecież wystarczy użyć filtru i zaznaczyc tylko FA w kolumnie team i masz uszeregowane CH FA od najlepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Przecież wystarczy użyć filtru i zaznaczyc tylko FA w kolumnie team i masz uszeregowane CH FA od najlepszych Taaaa ale fajna jest zabawa jak się czyta rankingi i jest w tym urok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 5 minut temu, kuba2419 napisał: Przecież wystarczy użyć filtru i zaznaczyc tylko FA w kolumnie team i masz uszeregowane CH FA od najlepszych Nie zdążę tego zrobic, przecież pisałem. Za szybko tu wszystko dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: Taaaa ale fajna jest zabawa jak się czyta rankingi i jest w tym urok Julek pewnie zapija smutki gdy patrzy jak Gruby się męczy w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Na moje to tak drugi etap z tydzień po bożym narodzeniu ... A nie bo sylwester, a i trzech króli ... ciężka sprawa, dajcie znac @SlaKB i @Krzemo ile wam tam potrzeba żeby dojść do siebie po tym świętowaniu, bo podobno w pewnym wieku to już ogólnie ciężko z tym dochodzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 ZARAZ PRZYGOTUJĘ TOP10 FA'S bo widzę zamuła okrutna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: Na moje to tak drugi etap z tydzień po bożym narodzeniu ... A nie bo sylwester, a i trzech króli ... ciężka sprawa, dajcie znac @SlaKB i @Krzemo ile wam tam potrzeba żeby dojść do siebie po tym świętowaniu, bo podobno w pewnym wieku to już ogólnie ciężko z tym dochodzeniem Nudzisz jak Pablo. Rodzin nie macie, że tak pierdolicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi