kuba2419 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 14 minut temu, ignazz napisał: Musimy wolniej robić drafty. Za szybkie tempo rodzi pomyłki wynikające z niedoczasu. Właśnie się dziwiłem dlaczego on jeszcze jest na mojej liście a ja po prostu zapomniałem go wykreślić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Trey Burke chyba zamykał listę ciekawych, wartościowych graczy, skoro już James Ennisy latają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Trey Burke chyba zamykał listę ciekawych, wartościowych graczy, skoro już James Ennisy latają. Ten Ennnis nie wygląda jeszcze tak źle. Ma 23 lata ale dalej 90potencjalu i 823 overoll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Alonzo napisał: Myślę, że draft do anulowania i dopiero po dokooptowaniu MCW można z nim ruszyć na nowo Wiekszosc będzie na nie, ale w sumie to najlepsze by bylo rozwiązanie, mcw moze nie jakis wymiatacz ale imo dalej >>>burke, wtedy tez go mialem wyżej Jazz skrewili czyli mid 1 luzem, troche lipa ze go nie ma bo to jednak wypacza ten draft, ktoś zamiast zgarniać kolesia co to nigdy nie zagosci do rotacji dostalby conajmniej spoko rolsa. 2 godziny temu, kuba2419 napisał: Właśnie się dziwiłem dlaczego on jeszcze jest na mojej liście a ja po prostu zapomniałem go wykreślić Ja na swojej liscie mam dalej goba, znaczy sie pick zmarnowalem na jakiegos burka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 4 minuty temu, elwariato napisał: Wiekszosc będzie na nie, ale w sumie to najlepsze by bylo rozwiązanie, mcw moze nie jakis wymiatacz ale imo dalej >>>burke, wtedy tez go mialem wyżej Jazz skrewili czyli mid 1 luzem, troche lipa ze go nie ma bo to jednak wypacza ten draft, ktoś zamiast zgarniać kolesia co to nigdy nie zagosci do rotacji dostalby conajmniej spoko rolsa. El, ja żartowałem z tym anulowaniem draftu - ot to takie nawiązanie do długości draftu MCW spokojnie można w kolejnym drafcie umieścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Teraz, Alonzo napisał: El, ja żartowałem z tym anulowaniem draftu - ot to takie nawiązanie do długości draftu MCW spokojnie można w kolejnym drafcie umieścić. No a ja mówię jak najbardziej powaznie, bo to jednak jest wypaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Ashigaru napisał: #19 Nerlens Noel @matiwrona nie ma go już od dobrych 10+ picków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 @Ashigaru steal !!!! ps Panie on poszedł z 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Wezmę sobie z 23 pickiem Giannisa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 A było tak blisko. Odznaczałem sobie w excelu, ale jakoś Noela przeoczyłem xD Już powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 17 minut temu, MarcusCamby napisał: Wezmę sobie z 23 pickiem Giannisa! overrated Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 9 godzin temu, MarcusCamby napisał: Wezmę sobie z 23 pickiem Giannisa! Kupię pick 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Kutas @Qcin_69 chce blokować draft do jutra. @Alonzo i reszta. Wiecie co z Nim zrobić... Ja mogę pickować w każdej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Ja też, ja zawsze gotowy do pickowania, kupilem sobie leki na to i teraz moge pickowac do upadlego A Qcin to sie do niczego nie nadaje, to nie wiem co z nim mozna zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 33 minuty temu, MarcusCamby napisał: Kutas @Qcin_69 chce blokować draft do jutra. @Alonzo i reszta. Wiecie co z Nim zrobić... Ja mogę pickować w każdej chwili. Qcin z tego co pamiętam miał opuścić forum już jakiś czas temu Przypuszczam, że to jakiś troll się pod naszego serdecznego kolegę Marcina na forum podszywa, by sabotować draft w simce A tak poważnie, jakby @julekstep zrobił reformę draftu o której piszę chyba od swojego pierwszego sezonu tutaj, to nie mielibyśmy już z tym problemu od dawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 nie mam teraz czasu, jak będę miał to przejrzę, mam 24h wiec się pierdolcie i wyjdźcie gdzieś ma dwór może to skończycie zachowywać się jak 9latkowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: nie mam teraz czasu, jak będę miał to przejrzę, mam 24h wiec się pierdolcie i wyjdźcie gdzieś ma dwór może to skończycie zachowywać się jak 9latkowie Jacy 9 latkowie, czemu 9 latkowie, w ciachcinku chodza słuchy ze pan lubisz bardzo 9 latkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Ura bura, a potem weźmiesz i tak tego McLemora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 28 minut temu, Qcin_69 napisał: nie mam teraz czasu, jak będę miał to przejrzę, mam 24h wiec się pierdolcie i wyjdźcie gdzieś ma dwór może to skończycie zachowywać się jak 9latkowie w weekend fajfy miałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Shabazz wygląda jak bliźniak Hardawaya z gorszym podaniem, ale lepszymi warunkami fizycznymi. Może być fajny scorer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi