SzuLcU Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Wracając do tematu usprawnienia draftu, z ciekawość sprawdziłem jak wyglądało to w zeszłym sezonie. No i teraz mamy szybsze tempo, także panowie jest progres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 32 minuty temu, Pablo81 napisał: Jak nie MVP. no mvp to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: no mvp to nie 6/10 - Ben Gordon 3/10 - Trevor Ariza 1/20 - jednorazowy AllStar 1/20 - full time AllStar. Curry trochę większe szanse, bo Fournierowi lekko nie w tę stronę pierwsze (najważniejsze) campy poszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Fajny pick Wariata z tym Burke. Miałem go wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 zjadł śliwkę i od razu lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Tak sobie zdałem sprawę. ROYa MCW w ogóle nie ma w drafcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Tak sobie zdałem sprawę. ROYa MCW w ogóle nie ma w drafcie? No fakt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Nie wiem co się odjebalo bo tworzyłem go na 100% no nic się teraz nie poradzi, MCW będzie w następnym drafcie, został rok dłużej w collegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 3 minuty temu, SlaKB napisał: Nie wiem co się odjebalo bo tworzyłem go na 100% no nic się teraz nie poradzi, MCW będzie w następnym drafcie, został rok dłużej w collegu Mozesz go dorobic, bo w redraftach jest 22-25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 5 minut temu, Pablo81 napisał: Mozesz go dorobic, bo w redraftach jest 22-25 Nie ma opcji takiej, niezależnie który by nie był w redraftach, będzie w kolejnym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 1 minutę temu, SlaKB napisał: Nie ma opcji takiej, niezależnie który by nie był w redraftach, będzie w kolejnym drafcie No weź, ja go dorobie i wezme z 18tym pickiem : ) Obiecuje idealnie odwzorowac jego umiejetnosci i potencjal : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 31 minut temu, SlaKB napisał: Nie wiem co się odjebalo bo tworzyłem go na 100% no nic się teraz nie poradzi, MCW będzie w następnym drafcie, został rok dłużej w collegu O pamietam mój ulubiony grajek z tego rocznika, syracuse orange fajnie sie oglądało mega ze w polowie 1rd dopiero ktoś zauważył, a jak by MC nie wspomnial to pewnie by nigdy na łono simki nie zagościł tu trzeba rewizje poprzednich draftow machnac, ilu yo goatow pewnie zostalo pominietych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Tak sobie zdałem sprawę. ROYa MCW w ogóle nie ma w drafcie? Myślę, że draft do anulowania i dopiero po dokooptowaniu MCW można z nim ruszyć na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 kto to mcw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Michael Carter Williams czy jak mu tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 6 minut temu, kuba2419 napisał: Michael Carter Williams czy jak mu tam aaaaaa no zapowiadał się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 12 minut temu, Koelner napisał: kto to mcw? Czemu wycofałeś QO dla Monroe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 21 minut temu, MarcusCamby napisał: Czemu wycofałeś QO dla Monroe? nie chciał zgłupieć od nadmiaru gotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 3 minuty temu, kuba2419 napisał: #18 Alex Len @Ashigaru Musimy wolniej robić drafty. Za szybkie tempo rodzi pomyłki wynikające z niedoczasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi