MarcusCamby Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 12 godzin temu, Krzemo napisał: Kłamstwo! Nikt w NBA nie stawia takich zasłon jak Adams, b. dobrze zbiera w ataku, bardzo dobry obrońca. Powinien mieć na starcie trochę więcej siły, def i off reb, a może i passingu ;] Adams jest zrobiony na leszcza, tylko dlatego, że Westbrook mu zabiera statystyki. Chłop przez lata był najlepiej zastawiającym wysokim w lidze, dirty player, a tu jest cipką. Chyba jeden z gorzej zrobionych graczy w historii simki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) 9 godzin temu, MarcusCamby napisał: Adams jest zrobiony na leszcza, tylko dlatego, że Westbrook mu zabiera statystyki. Chłop przez lata był najlepiej zastawiającym wysokim w lidze, dirty player, a tu jest cipką. Chyba jeden z gorzej zrobionych graczy w historii simki. Bez Westbrooka Adams jest jeszcze słabszy, jedyne co umie to zbierać, a w grze nie ma takiego skilla jak zasłona Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Next w drafcie chyba jednak @cvbe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Tecu napisał: Next w drafcie chyba jednak @cvbe? Czemu? Tzn ja chętnie ale wg mnie jeszcze Ice i Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 W dniu 7.04.2022 o 18:51, Ice23 napisał: Ja juz zapowiadam ze mój 11 pick wybiorę po 23 godzinach i 59 minutach, mam w c*** propozycji i w c*** dylematów kogo wybrać.... Pamiętaj 23.59 , bo @julekstep już pewnie przygotował CPU pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 51 minut temu, cvbe napisał: Czemu? Tzn ja chętnie ale wg mnie jeszcze Ice i Pablo Spojrzałem na rundę drugą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 2 godziny temu, SlaKB napisał: Bez Westbrooka Adams jest jeszcze słabszy, jedyne co umie to zbierać, a w grze nie ma takiego skilla jak zasłona Ale siła jest 49 minut temu, Krzemo napisał: Pamiętaj 23.59 , bo @julekstep już pewnie przygotował CPU pick Bedzie drama cos czuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 draft to jest taka nuda że o ja Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) 18 minut temu, Koelner napisał: draft to jest taka nuda że o ja Cię Jak masz wybierać to bynajmniej a no i nie jest to koncowka 1rd Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Godzinę temu, elwariato napisał: Jak masz wybierać to bynajmniej a no i nie jest to koncowka 1rd e tam miałem top10 to też z marszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 58 minut temu, Koelner napisał: e tam miałem top10 to też z marszu I pozniej sie dziwic ze wynikow nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 7 minut temu, elwariato napisał: I pozniej sie dziwic ze wynikow nie ma nikt się nie dziwi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 9 minut temu, elwariato napisał: I pozniej sie dziwic ze wynikow nie ma Ja też wybierałem pierwszego lepszego i jakoś wynik się zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 9 minut temu, kuba2419 napisał: Ja też wybierałem pierwszego lepszego i jakoś wynik się zrobiło witaj w gronie amatorów a nie profesjonalistów jak wariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Ale dowciapnibym mial top3 to bym sobie tez mogl gadać takie banialuki a ty Julek jak cos tez jestes pelna profeska wiec tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Koelner napisał: draft to jest taka nuda że o ja Cię Później i tak ludzie większością tych graczy nie grają, wymieniają ich albo po prostu zwalniają.. dlatego uwielbiam te dylematy kogo wybrać z np 18 czy tam 22 pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Ja najwcześniej jutro popołudniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 8 minut temu, Pablo81 napisał: Ja najwcześniej jutro popołudniu. Tak, koło 16.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 jprdl, ale Choroszcz robicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 @Pablo81 a jak sprzedasz mi ten pick jutro o 16.29 to ja też będę miał 24h? Później go Tobie oddam w poniedziałek o 16.28 to chyba będziesz miał kolejne 24h - tu nie ma ma się co spieszyć - to poważny scouting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi