Alonzo Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Oczywiście, że są chętni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Dzień 131 (na pierwszym miejscu goscie) (#3) Sonics vs Mavericks (#6) Bilans serii: 3 - 4 awans Mavericks! Mavericks 101 - Sonics 98 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Gratulacje dla obydwu Gmów, tutaj jeden tylko awansuje, ale ciężko nazywać Sonics pokonanymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 7 godzin temu, elwariato napisał: Gratulacje dla obydwu Gmów, tutaj jeden tylko awansuje, ale ciężko nazywać Sonics pokonanymi Roger zaskoczył mnie ze zmianami w taktyce.. Gdybym to tylko dostrzegł w porę.. prosiło się o dwa usprawnienia u mnie i mecz mógłby zakończyć się inaczej.. Dałem ciała.. Sądziłem, że g7 to będzie formalność i nie doceniłem przeciwnika.. Jeszcze odnośnie krytyki Brooka - wcale nie grał tak słabo jak się tutaj to przedstawia - po prostu przy takiej defensywie Mavs pod koszem wolałem by nie był nawet 3 opcją ofensywną - a że w defensywie robił swoje, to widać po % Josha Smitha. Cóż.. Roger mnie ograł - najpierw przed sezonem ze sprytną licytacją po Tinsleya, a teraz w g7.. Powodzenia z Sotą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Dzięki za serię Alonzo. Po dwóch ciosach w Seattle spodziewałem się, że to nie koniec, bo wróci Dragić i losy serii moga się odwrócić i miałem rację, a Dragić był prawdziwym MVP tej serii i to wymusiło też próbę zagrania czegoś innego, bo to co oczywiste się nie sprawdziło. Tinsley dostawał wpierdol co mecz, ale wczoraj to on imo był MVP Mavs. 18p na świetnych procentach, 11 asyst i 6 steali, plus Dragić już tak nie poszalał. Groźba trejdu chyba mu mocno weszła w głowę Na serię z Wolves się nie nastawiam wcale, spodziewam się sweepu po tym co w dwumeczu stało się w RS [porażka 37 p. u siebie i 40 na wyjeździe]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 19 minut temu, Roger napisał: Dzięki za serię Alonzo. Po dwóch ciosach w Seattle spodziewałem się, że to nie koniec, bo wróci Dragić i losy serii moga się odwrócić i miałem rację, a Dragić był prawdziwym MVP tej serii i to wymusiło też próbę zagrania czegoś innego, bo to co oczywiste się nie sprawdziło. Tinsley dostawał wpierdol co mecz, ale wczoraj to on imo był MVP Mavs. 18p na świetnych procentach, 11 asyst i 6 steali, plus Dragić już tak nie poszalał. Groźba trejdu chyba mu mocno weszła w głowę Na serię z Wolves się nie nastawiam wcale, spodziewam się sweepu po tym co w dwumeczu stało się w RS [porażka 37 p. u siebie i 40 na wyjeździe]. PO to inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 1 godzinę temu, kuba2419 napisał: PO to inna bajka Tymbardziej w PO trzeba doceniać kahRa 1 i 2 na zachodzie odpadła więc Minnesota wyrasta na faworyta do finału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Pary na zachodzie dużo ciekawsze na wschodzie zanosi się na 2 sweepy imho! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: Pary na zachodzie dużo ciekawsze na wschodzie zanosi się na 2 sweepy imho! Dobrze wiedzieć, patrzac po trafnosci twoich prognoz wychodzi ze mam jakąś szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: Pary na zachodzie dużo ciekawsze na wschodzie zanosi się na 2 sweepy imho! Jak tam ekspert? Rybki biorą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Jak tam ekspert? Rybki biorą? jak tam farciarz? Boban bierze niski kontrakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 No na przyszly rok chyba niski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 1 minutę temu, elwariato napisał: No na przyszly rok chyba niski ty tam lepiej Greenem i Collisonem się zajmij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 17 minut temu, julekstep napisał: ty tam lepiej Greenem i Collisonem się zajmij Nimi to ja się zajmę. DeAndre pamiętamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 1 godzinę temu, kahR napisał: Nimi to ja się zajmę. DeAndre pamiętamy! A co to ja go podpisywałem, takze tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 5 godzin temu, elwariato napisał: A co to ja go podpisywałem, takze tego No Ty nie podpisałeś DAJA ani Ty nie podpiszesz Greena i Collisona coś czuję oj trzymaj kciuki żeby Reggie został na kolejny rok xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 16 minut temu, julekstep napisał: No Ty nie podpisałeś DAJA ani Ty nie podpiszesz Greena i Collisona coś czuję oj trzymaj kciuki żeby Reggie został na kolejny rok xD Na ten rok co to ty miałeś podbić simke, co to tam bedzie uznane za takowe, 2rd A jak @kahR chce przepłacać greena i collinsona bo ktos inny mial czelnosc mu grajka jeszcze innego podkupic to co ja poradzę, wypada mi tylko pozazdrości logiki, @Pablo81 sie zapłacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: Na ten rok co to ty miałeś podbić simke, co to tam bedzie uznane za takowe, 2rd A jak @kahR chce przepłacać greena i collinsona bo ktos inny mial czelnosc mu grajka jeszcze innego podkupic to co ja poradzę, wypada mi tylko pozazdrości logiki, @Pablo81 sie zapłacze Jak coś to zawsze mam Watsona dla Ciebie. #spółdzielnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 11 minut temu, elwariato napisał: Na ten rok co to ty miałeś podbić simke, co to tam bedzie uznane za takowe, 2rd A jak @kahR chce przepłacać greena i collinsona bo ktos inny mial czelnosc mu grajka jeszcze innego podkupic to co ja poradzę, wypada mi tylko pozazdrości logiki, @Pablo81 sie zapłacze Nie przepłacam graczy, dlatego scrub DeAndre nie gra u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 39 minut temu, julekstep napisał: Simka za 5 minut! O! I to szanuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi