kcp78 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 i po co te gdybania? palcem na wodzie pisane dyrdymaly. heh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 11 godzin temu, ignazz napisał: Kings idą w walkę o PO bo GM ma ostatni rok i się boi o robotę. Szczerze, wierzysz w to co napisałeś? Ja wiem z Knicks też były podśmiec***ki a oni rok temu boom playoffy zrobili, ale Kings to chyba już większa patola niż NYK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Halliburton ma świetna opinie wyprzedzająca jakość gry ale potencjał spory. Odwrotnie jak Sabonis który gra lepiej niż opinia. Mając na uwadze pozbycie się Hielda wybranie dojrzałego rookie i przyczajenie z #4 dosyć dyskretne to widzę postęp. I kolejny ruch może służyć pójściu w tym samym kierunku. Do poziomu ekipy ponad Spurs Pels jest i daleko i blisko. Ale kierunek zbieżny. Czy się uda wątpię ale chodzi mi o zamierzenia a nie efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 no i?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Sochan na predrafcie w Sacto, no i nic a ty nadal szukaj kropek do połączenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 13 minut temu, Robaq napisał: Sochan na predrafcie w Sacto, no i nic a ty nadal szukaj kropek do połączenia. T.R.A.D.E.D.o.w.n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Na nbadraft.net Ivey wskoczyl na druga pozycje i idzie do OKC. Ciekawie sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Robaq napisał: Sochan na predrafcie w Sacto, no i nic a ty nadal szukaj kropek do połączenia. A ty nadal buduj narrację n/t rzeczywistości bazując na nic nie znaczących (przynajmniej na ten moment) przesłankach; na prywatnych treningach dla pistons było już ok. 10 grajków. Pewnie szykują trade down ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 ALe ja nie slędze Pistons, tylko Kings, a jeśli Kingsi - w zasadzie oficjalnie szukają tradedown, testują tylko Sochana ( chyba drugi zawodnik na predraftach w Kings( - ja nie mówie, że to się uda na 100 % - ja po prostu uważam, że są jakieś tam ruchy mające na celu zejscie do picku 10-20 i pewnie Sochan jest dla Sacto ważna opcja, ale draft to draft wyjść może różnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 (edytowane) https://probasket.pl/nba-nie-tylko-sochan-olek-balcerowski-na-treningu-u-hawks/? Balcerowski rywalizuje ze Scottym Pippenem, S. O'Nealem i J. Williamsem o angaż w Hawks. Taki powinien być tytuł Edytowane 13 Czerwca 2022 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Jak Okla dobrze potreaduje to ich widze w PO za rok, przy tych mlodych prospektach, ale też już w pewien sposob ogranych Shai - Giddey - Dort - do tego Banchero czy też Holmgren, Smith Fajna mlodziezowka tam może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 GM OKC jest fanem Iveya I to może być nawet deal z Kings a niekoniecznie Trade down lub branie z #2 Stad może sprzedali 1x2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Wiem, że gosciu mega się napalił na Ivey'a ale nie wiem gdzie chce zmieścić. Z drugiej strony Okla - Kingsom 12 , Sacto daje 4, - Sacto Sohana, ale myśłę, że nie ma w Okli zawodnika, który mógłby ( bez oddania Shaia, Giddeya - a to też niepewne), który dałby duży impact w zakresie PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Draft tuż, tuż to jak ktoś chce poczytać to w linku kawał dobrej roboty od Woodena: http://www.postprime.pl/2022/06/14/nba-big-board-2022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 przestalem czytac, gdy zobaczylem sochana jako potencjalna '6' draftu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 13 minut temu, kcp78 napisał: przestalem czytac, gdy zobaczylem sochana jako potencjalna '6' draftu... Ja przy drafcie z dwóch roczników, w którym Wagner poszedł poza 10. A Suggs zdaje się był w tej 10. Ale nie obrażam się na piszącego, że Magic nie ogląda. W sumie nie ma się co dziwić. Chociaż jak się pisze artykuły, to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 15 minut temu, spabloo napisał: Ja przy drafcie z dwóch roczników, w którym Wagner poszedł poza 10. A Suggs zdaje się był w tej 10. Ale nie obrażam się na piszącego, że Magic nie ogląda. W sumie nie ma się co dziwić. Chociaż jak się pisze artykuły, to... a ja sie obrazam?! nawet nie znam czlowieka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 wg mnie ciekawy artykuł, warto poczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, spabloo napisał: Ja przy drafcie z dwóch roczników, w którym Wagner poszedł poza 10. A Suggs zdaje się był w tej 10. Ale nie obrażam się na piszącego, że Magic nie ogląda. W sumie nie ma się co dziwić. Chociaż jak się pisze artykuły, to... Nie przeczytałeś tego fragmentu ze zrozumieniem. „Żeby dodać naborowi kontekstu: gdyby wrzucić do jednej puli zeszłoroczne top5 i tegoroczne prognozowane top5 to ja osobiście i nie patrząc na drużyny wybierałbym tak:” a plujesz jadem w stronę kolesia, który widać że wykonał ogrom roboty. Czy się zgadzam się czy się nie zgadzam z nim i jego opinią, to chciałbym więcej takich tekstów o koszykówce w języku polskim. Troszkę szacunku bo jesli przypadkiem to przeczyta to może zniechęcasz gościa do pisania, a chyba widać nawet bez dokładniejszego czytania, że wykonał czasochłonną i dość solidną robotę. A kokosów na pewno z tego nie ma. Cenię takich ludzi. Jakbym się nazywał Marcin Gortat i był zainteresowany promowaniem i sponsorowaniem koszykówki i miał w c*** siana, to bym właśnie takich ludzi sponsorował. Edytowane 14 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi