Robaq Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 holly shit.. !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 6 minut temu, Robaq napisał: holly shit.. !? Zakładam, że będzie z dużej chmury mały deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Poratuje ktos streamem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 (edytowane) Banchero podobno w ostatnich minutach zakochał się w Rakietach. via C+ jeśli ktoś nie oglada tam. Wojnar zas podaje, ze Bancehro lub Smitch nr 1 draftu, i teraz tylko jest między tą dwójką watpliwosc dalej pojawia się info, ze Banchero wezmą Magic, ale mogą go tradeowac do Rockets Wojnar potwierdze, ze Magic powinni wziac Banchero Edytowane 23 Czerwca 2022 przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 wojnar - Holmgren nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 15 godzin temu, SpursNation napisał: Taka ciekawostka bukmacherska związana z Banchero Kilka dni temu jego wybór z jedynką był wyceniany po kursie 17 w STS. Pomyślałem sobie "nie zaszkodzi postawić dwóch dyszek" i to zrobiłem. Trochę żałowałem, bo dzień po zakładzie kurs wzrósł już do 19. Dzisiaj nie żałuję, bo ten kurs spadł z kolei do ... 1,55, aktualnie Banchero jest faworytem Także cały ten cyrk z kursami pokazuje, że przy okazji Draftu, w którym jest spore grono kandydatów do "jedynki" można się dobrze obłowić, jeśli ma się trochę szczęścia. Pamiętając casus Anthony'ego Bennetta, zastanawiam się czy ktoś nie postawiłby na Jadena Iveya? Kurs 100 na wybór z jedynką i "tylko" 35 na wybór z dwójką (ta druga opcja była jeszcze dość realnie rozważana kilka dni temu) PEES To żadna reklama STS, po prostu okazja żeby stawiając skromną dyszkę albo dwie przy odrobinie szczęścia wygrać tyle, ile płacą za piątkę w Lotto 9 godzin temu, kolader napisał: No ja postawiłem z miesiąc temu jak był kurs na niego 9,75 Teraz mam rozkminę czy stawiać na Sochana w top8/10/14. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 No i gites, Banchero future superstar, można coś w Orlando budować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Jak teraz pokazali te dotychczasowe jedynki draftu z duke ( brand, Irving, Zion) to mi się red alert przy banchero zapalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 No i ivey nie poszedł do Kings. Czyżby znowu wdupili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 10 minut temu, LAF napisał: Prośba nie spamujcie bo psujecie oglądacie Fani Orlando wchodzę na Wasz wagon Psuja to na zywo pytajac Wojnarowskiego co tam slyszy tuz przed pickiem nosz k**** :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Tak a pro po jeszcze stylówki Sochana to coś mi to przypomniało: Oby tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 No to co Spurs? SOCHAN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 No i zajebiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Brawo Spurs !!!! brawo JJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 No i brawo, jest top 10, tak jak się spodziewałem gadając z kumplem, że albo pójdzie z 9 albo z 11 (zbieżność przypadkowa). Swoją drogą ktoś pamięta, że Lampe swego czasu był nawet do top 5 typowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpursNation Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Jako fan Spurs wolałbym rim protectora (Duren) niż Sochana. A tak znowu zostajemy z Kubusiem Poe ... Puchatkiem pod koszem Jego mać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 do boju spurs pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 1 minutę temu, SpursNation napisał: Jako fan Spurs wolałbym rim protectora (Duren) niż Sochana. A tak znowu zostajemy z Kubusiem Poe ... Puchatkiem pod koszem Jego mać. To otwiera nam opcje handlu z CHAR Jeżeli ci nie chcą rookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Szkoda ze Sochan nie do Pelicans Ale Spurs też spoko powinien pograć OKC chyba chce o coś pograć w przyszłym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi