evitacre Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 6 godzin temu, cvbe napisał: Jakiś tanker chce Sextona? W przyszłym sezonie będzie miał spoko salary Oddawaj Cole’a kradzieju !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Spurs - Bulls Spurs in: Sexton Bulls in: Wiggins @cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Spurs - Bulls Spurs in: Sexton Bulls in: Wiggins @cvbe Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 1 godzinę temu, Pablo81 napisał: Spurs - Bulls Spurs in: Sexton Bulls in: Wiggins @cvbe Jak nie ma picków czy dolców to chyba nie trzeba tu pisać. Musicie wprowadzić na Yahoo. Składy uaktualnione. Chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Chętnie się wzmocnie, jak widzisz jakiś talent w który wierzysz to się odezwij xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 @Tecu prośba o zdjęcie bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 2 godziny temu, Krzemo napisał: @Tecu prośba o zdjęcie bana Gotowe. Jeszcze raz dzięki za samo sprawdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Teoretycznie aktualna tabelka @Krzemo, wolałem jak miałeś bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Postaram się w tym tygodniu jakaś tabelkę ogarnąć z wynikami Pisze żeby o tym pamiętać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Panowie jakos nie chce mi sie odpuszczac sezonu. Wszyscy u mnie na sprzedaz za lepsza produkcje. Nie ma u mnie starych gosci, tylko mlodziez. Warto byc pierwszym, bo dla wszystkich nie starczy rarytatsow. W pierwszej kolejnosci Porter Jr. Jak bede mial chwile (o co ciezko:)) to porozsylam propsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Panowie, niestety Simmons u mnie ani widu ani słuchy o powrocie więc ten sezon spisuję na straty Chętnie wymienię się za młodość i picki, a na sprzedaż są: sekcja stabilnie, ale bez szału: Dennis Schroder 28 41,25 Justin Holiday 32 31,05 Bojan Bogdanović 32 34,35 sekcja tanio i zysk FPP: Pat Connaughton 22 25,9 Bobby Portis 26 36,5 Malik Monk 27 25,35 zapraszam do rozmów - salary cap mam sporo, także przyjmę i większe kontrakty w zamian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 4 godziny temu, Szulim napisał: Panowie, niestety Simmons u mnie ani widu ani słuchy o powrocie więc ten sezon spisuję na straty Chętnie wymienię się za młodość i picki, a na sprzedaż są: sekcja stabilnie, ale bez szału: Dennis Schroder 28 41,25 Justin Holiday 32 31,05 Bojan Bogdanović 32 34,35 sekcja tanio i zysk FPP: Pat Connaughton 22 25,9 Bobby Portis 26 36,5 Malik Monk 27 25,35 zapraszam do rozmów - salary cap mam sporo, także przyjmę i większe kontrakty w zamian Schroeder + Connaughton za Leverta i Garube potwierdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 u mnie straszny szpital ale jako że odpuszczać nie lubię - to nie zmuszajcie mnie do tego plizz słabymi propsami - na trading block wszyscy z INJ obecnie czyli Lillard, Anunoby, Morant i najświeższy w kolekcji Wood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) Sprzedam Mitchella Robinsona - za pewniejsze 40+ może być staruch Rozwaze sprzedaż milesa bridgesa - ale tylko za jakiegoś kozaka na ten sezon. Mam Plumlee wiec salary nie gra roli bo go zrzuce wtedy. Edytowane 2 Grudnia 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Do @Szulim leci jeszcze 40 dolków ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Yup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 @Tecu przyklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 @matek @Szulim nie mogę. Nie przechodzi. W takiej sytuacji nie ma rozumiem bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Bana nie, tylko deal upada. a czemu? Złe policzyliśmy salary? @Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi