Mirwir Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Może Zion zjadł osobę, która miała go pilnować. Jak dla mnie to bardziej kompromitacja Ziona niż Pels. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) Jak nie ma formy, jak jest. Edytowane 21 Listopada 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 pewnie tłumaczy się tarczycą lub haszimoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Dajcie spokój. Covid plus netflix i pyszne.us robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Niezly grubasek. Jeeeju, czyli nikt tej patoli tam nie ogarnia w pels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Ja rozumiem posadzenie NAW-a na ławce bo ostatnio gra słabo. Ja wiem, że ten zespół jest słaby. Ja wiem, że Ingram nie nadaje się na lidera i z nim jako liderem ten zespół jest jednym z najgorszych w NBA. Ale jak można startować tymi parodystami z Chicago to ja nie zrozumiem chyba nigdy. Daje Greenowi spory kredyt zaufania, bo na starcie ma spore problemy z urazami, ale jak się nie pozbędzie z rotacji Satoransky'ego i Temple to szybko go straci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Usunięcie z 1 piątki Temple i Satoransy'ego od razy dało efekt w postaci najlepszego meczy w sezonie(Wizards), a także najcenniejsza wygraną póki co wyszarpaną w końcówce z Jazz. Rewanż już był dużo gorszy ale i tak bilans 1-1 z Utah to sukces. Kolejny sezon pokazuje, że Hernangomez jest póki co lepszym zawodnikiem niż Hayes i mimo wszystko dość sporo czasu zajęło Greenowi zamienienie ich w rotacji. Wreszcie też zaczęła jakoś wyglądać ławka rezerwowych po przesunięciu tam NAW- a i wystawianiu Hernangomeza, bo dotychczas to była chyba najsłabsza ławka w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Nie wiedziałem, że Jonas to kuzyn Stepha. Trochę się ogarnęli Pels i wygląda na to, że podejmą jeszcze w tym sezonie rękawice. Clippers grali b2b, więc wiedziałem, że będzie szansa na wygraną, no i się udało. Ingram wraca do formy, Jonas napierdala i w sumie jest tylko 5W straty do play-in, a 6 do 4. seedu. Zakładając, że Zion wróci do połowy grudnia, a do końca roku zacznie grać na jako takim poziomie (pierwsze mecze po takiej przerwie zakładam, że będzie miał słabe), to zostanie z 45 gier na odrobienie strat, co przy słabości tegorocznego Zachodu jest do zrobienia. Aha, Herb Jones to największy steal tegorocznego draftu. Niesamowite, że w zasadzie wszystkie jego zalety z NCAA przełożyły się 1:1 na NBA. Wiadomo było, że to świetny plaster, ale znaki zapytania były w ataku. A Jones to bdb ball handler jak na rolesa, dobry podający, świetny cutter, ładnie kończy vs length. Jak w ciągu kilku lat dołoży jeszcze trójkę (FT% ma dobre, mechanika jest ok, poprawia % z roku na rok - ogólnie to powinien wyrobić sobie spot up 3), to będzie miał świetną karierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 7/7 za 3pkt w 16 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 W dniu 30.11.2021 o 11:18, karpik napisał: Aha, Herb Jones to największy steal tegorocznego draftu Z 2nd rounderów to JRE na razie, ale Herb też fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Ciekawe ile z tego to mięśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepItDirty Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 1 godzinę temu, kuba2419 napisał: Ciekawe ile z tego to mięśnie Brak słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Nie wiem co wy widzicie na tym obrazku... jak to przecież ich ichniejszy Santa Schwarze-Klaus dzieciom i sobie prezenty niesie (pewnie jedzenie) xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 2 godziny temu, kuba2419 napisał: Ciekawe ile z tego to mięśnie Co zdjęcie to chłop wydaje się być na nim grubszy i grubszy. Wygląda to tak jakby Pels w żaden sposób go nie kontrolowali i mieli to w dupie (o samym Zionie nawet nie wpsomnę) a on jest kreowany na ich Franchise Playera. Masakra, ma-sa-kra. Ja nie wiem ale chyba pomalutku trzeba zacząć mówić o nim jako o buście jeśli koleś nie zrobi czegoś ze sobą i będzie dalej tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Jeśli to prawda to Zion spieprzył sobie karierę ,,, Pan Beczułka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 17 godzin temu, ely3 napisał: Jeśli to prawda to Zion spieprzył sobie karierę ,,, Pan Beczułka Pewnie chce wymusić transfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Ja prdle, mam nadzieję że to fejkowe foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 20 godzin temu, ely3 napisał: Jeśli to prawda to Zion spieprzył sobie karierę ,,, Pan Beczułka Te zdjęcia wyglądają jakby to była prawda. On na drafcie miał jakieś 280lbs więc te 330 to jakieś 20 kilo w górę i tak to właśnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 weight, what? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 30 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: weight, what? Może to fota sprzed śniadania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi