julekstep Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Spurs ustępują, zapraszamy przeciez masz sklad spokojnie na walke o PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 zastanawiałem się między Miroticia a Fariedem, mam nadzieje ze nie robiłeś za dużo wstępnych simek Julek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: zastanawiałem się między Miroticia a Fariedem, mam nadzieje ze nie robiłeś za dużo wstępnych simek Julek! Mirotic na oko lepszy, tez bym go wzial z #9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Ferried z postD i driveD to jest dyskwalifikacja wyboru Tristan poszedł a miałem nadzieję że zostanie do mojego wyboru, świetny ruch @SzuLcU gratuluję oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 54 minuty temu, julekstep napisał: przeciez masz sklad spokojnie na walke o PO A Sota nie ma? Albo Denver po dobrym fa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 bardzo staranne wybory biorę te 800 punktów aby mi grały od razu za Grantem Hillem do pełni szczęścia camp +35 i to będzie gracz rotacji rok temu z Evansem który długo leżał na topie nie ruszany bo miał płaskie statystyki się udało poprooooszę zagraj to jeszcze raz Sam, ( Julek) Teraz, january napisał: Tecu i Braveheart tak wszystkich wymęczyli długim wybieraniem, że jak już poszło to idzie piorunem Robił ktoś próbne simki, jak tam Parsons? przesadzali chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) 42 minuty temu, ignazz napisał: biorę te 800 punktów aby mi grały od razu za Grantem Hillem Najpierw zejdź z salary , bo nie masz na miejsca na draftowanych zawodników. Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 24 minuty temu, ignazz napisał: Ferried z postD i driveD to jest dyskwalifikacja wyboru Tristan poszedł a miałem nadzieję że zostanie do mojego wyboru, świetny ruch @SzuLcU gratuluję oka Dzięki, wydaje mi się, że ty i Julek mogliście wybrać lepiej, w szczególność ty. Nie wiem czy dobre oko bo z mojej listy do tej pory wybrany został tylko Faried. A teraz panowie trochę dłuższa przerwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Ja wziąłem jedyne 95 potencjału które zostało bo i tak już sam szrot tam był więc lepiej wziąć szrot z wyższym potencjałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 24 minuty temu, cvbe napisał: Ja wziąłem jedyne 95 potencjału które zostało bo i tak już sam szrot tam był więc lepiej wziąć szrot z wyższym potencjałem Proste, pozniej ten szrot skonczy z maxem jak niejaki Randolph Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 1 minutę temu, elwariato napisał: Proste, pozniej ten szrot skonczy z maxem jak niejaki Randolph Taki jest plan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 16 minut temu, Qcin_69 napisał: #21 Markieff Morris @kolader Bedzie wieczorem albo jutro bo: - jestem w robocie - od kilku dni zniwa - brat ma 30tke wiec musi byc pite chociaz alkohol to zuo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Godzinę temu, kolader napisał: Bedzie wieczorem albo jutro bo: - jestem w robocie - od kilku dni zniwa - brat ma 30tke wiec musi byc pite chociaz alkohol to zuo szybciej by poszło napisanie Xavier Silas a nie tu nam punktujesz powody opóźnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) 24 minuty temu, ignazz napisał: szybciej by poszło napisanie Xavier Silas a nie tu nam punktujesz powody opóźnienia Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 O teraz to juz by dwa razy wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Teraz, elwariato napisał: O teraz to juz by dwa razy wybrał ja Gifa to wklejam trzy dni nie wspominając o dobraniu zawartości pasującej merytorycznie do rytmu dyskusji, to są wybory do 2040 zrobione lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Biyombo i Burks Szanuje takie wybory @Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Biyombo i Burks Szanuje takie wybory @Koelner Biyombo to pewniak a Burks tak na dwa razy ale jest Knicksem to niech będzie . Transfer @elwariato i @ignazz ciekawy ale chyba relacja z targowania była jeszcze ciekawsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 16 minut temu, Koelner napisał: Biyombo to pewniak a Burks tak na dwa razy ale jest Knicksem to niech będzie . Transfer @elwariato i @ignazz ciekawy ale chyba relacja z targowania była jeszcze ciekawsza Igi nie zasnie ze zgryzoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 18 minut temu, Koelner napisał: Biyombo to pewniak a Burks tak na dwa razy ale jest Knicksem to niech będzie . Transfer @elwariato i @ignazz ciekawy ale chyba relacja z targowania była jeszcze ciekawsza Dawaj tę relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi