elwariato Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 6 godzin temu, Qcin_69 napisał: z 9 do Mistrzów Zachodu trafia kolejny europejski PF, po Włoskim Ogierze Bargnanim i Wielkim Gallo…. Potężny Nikola Mirotic! @Braveheart22 Czyli jego los przesądzony na wiedziałem że weźmiesz miroticia, szkoda ze typowac nie mozna bylo bo bylem gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Róbcie miejsce tam w top8 bo Houston nadchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 17 minut temu, kuba2419 napisał: Róbcie miejsce tam w top8 bo Houston nadchodzi Właśnie robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Powodzenia w ściganiu się po #1 w przyszłym drafcie. Oprócz Davisa nie ma tam zbytnio nic ciekawego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Qrcze.. Spurs, Nuggets, a teraz Wolves. Szykuje się sporo przetasowań w nowym sezonie na Zachodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 7 minut temu, january napisał: Lillard, Beal, Middleton, Draymond i znając gierkę ta statpadderowa łajza Drummond Pomyliłem draftu xD to w 37 słabo może być xD przynajmniej nie jak w obecnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Mogłem spróbować last dance. Bez kasy na wzmocnienia i z ujemnymi (prawdopodobnie) campami. Ponadto jak już zostało powiedziane przesunięcie tanku o rok nie ma sensu z powodu słabego draftu. Wybór okazał się łatwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 9 godzin temu, Sylvinho. napisał: Jak coś to ja nie mam swojego picku w tegorocznym drafcie. Oddałem go w zeszłym roku do @Tecu. w jakim dealu? w dealu z Bledsoe oddales 1st 2035 (ktory Tecu potem puscil w swiat) nie widze dealu z 2nd rounderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: w jakim dealu? w dealu z Bledsoe oddales 1st 2035 (ktory Tecu potem puscil w swiat) nie widze dealu z 2nd rounderem Dobra faktycznie. Źle spojrzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 ruszcie dupy z tym draftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 4 minuty temu, Koelner napisał: ruszcie dupy z tym draftem Taki dobry ten draft, ze kazdy chce sprzedac pick juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Dobrze pamiętam, że tu capholdow nie można zrzucić w każdej chwili tak jak jest w RL NBA i wirtualny gracz znika dopiero jak podpisze kontrakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Dobrze pamiętam, że tu capholdow nie można zrzucić w każdej chwili tak jak jest w RL NBA i wirtualny gracz znika dopiero jak podpisze kontrakt? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 7 minut temu, eMeS napisał: Tak Ups xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Do godzinki myślę wybiorę. Czekam tylko jeszcze na odpowiedź od jednego GM'a. Btw, po 8 picku bez rewelacji ten draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 12 minut temu, Braveheart22 napisał: Btw, po 8 picku bez rewelacji ten draft ot taka tam polityka antyqcinowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 30 minut temu, julekstep napisał: ot taka tam polityka antyqcinowa -.- Nie doceniasz Miroticia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: -.- Nie doceniasz Miroticia!! tak jak nie docenialem Bargnaniego i Brewera? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Teraz, julekstep napisał: tak jak nie docenialem Bargnaniego i Brewera? xD spierdalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 4 godziny temu, kuba2419 napisał: Róbcie miejsce tam w top8 bo Houston nadchodzi Spurs ustępują, zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi