Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 9 minut temu, julekstep napisał: OFC TO WSZYSTKO PRZY NIEETYCZNYM, POZBAWIONYM SKRUPUŁÓW WYKORZYSTANIU MIŁOŚCI ALONZO DO HEAT (i to wykorzystując Tecu do wykorzystania Alonzo!) My w Seattle wierzymy w swoich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 20 minut temu, julekstep napisał: jeśli jest to zależne od decyzji Brooka to tak w sumie brawa dla @Pablo81 póki co nabrał picków a i tak utrzymuje skład, który w tym roku (na kolejne lata już odzyskał swoje picki) jak najbardziej może walczyć o PO - jak Blake się mocno rozwinie a Miller nie spadnie za bardzo to s5 Ridnour-Miller-Ersan-Blake-Duncan wygląda dość solidnie (salary też się jakoś trzyma względnie kupy, bo będzie na QO dla Blejka a potem Duncan zwolni ogromną część) OFC TO WSZYSTKO PRZY NIEETYCZNYM, POZBAWIONYM SKRUPUŁÓW WYKORZYSTANIU MIŁOŚCI ALONZO DO HEAT (i to wykorzystując Tecu do wykorzystania Alonzo!) Tech też nie najgorzej wyszedł na tym. Utrzymał swoje picki i pozbył się dwóch kasztanów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 41 minut temu, julekstep napisał: jeśli jest to zależne od decyzji Brooka to tak w sumie brawa dla @Pablo81 póki co nabrał picków a i tak utrzymuje skład, który w tym roku (na kolejne lata już odzyskał swoje picki) jak najbardziej może walczyć o PO - jak Blake się mocno rozwinie a Miller nie spadnie za bardzo to s5 Ridnour-Miller-Ersan-Blake-Duncan wygląda dość solidnie (salary też się jakoś trzyma względnie kupy, bo będzie na QO dla Blejka a potem Duncan zwolni ogromną część) OFC TO WSZYSTKO PRZY NIEETYCZNYM, POZBAWIONYM SKRUPUŁÓW WYKORZYSTANIU MIŁOŚCI ALONZO DO HEAT (i to wykorzystując Tecu do wykorzystania Ty wierzysz ze on ten sklad utrzyma choć do połowy sezonu? Optymista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Godzinę temu, julekstep napisał: OFC TO WSZYSTKO PRZY NIEETYCZNYM, POZBAWIONYM SKRUPUŁÓW WYKORZYSTANIU MIŁOŚCI ALONZO DO HEAT (i to wykorzystując Tecu do wykorzystania Alonzo!) Nie czuję się wykorzystany. Pozbyłem się balastu i mam Jamisona. Był plan by przestać tankować ale...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, january napisał: Jakie są szanse, że Westbrook jak nie dostanie QO to za rok ucieknie? Bo średnio kombinowanie z oszczędzaniem poniżej 80 mln hardcapu przy tych negocjacjach mi idzie i nie wiem czy nie zrobić high risk z "uda się, albo nara". Nie ryzykuj, szkoda zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, january napisał: Jakie są szanse, że Westbrook jak nie dostanie QO to za rok ucieknie? Bo średnio kombinowanie z oszczędzaniem poniżej 80 mln hardcapu przy tych negocjacjach mi idzie i nie wiem czy nie zrobić high risk z "uda się, albo nara". No wreszcie ktoś się dla mnie specjalnie na FA pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, january napisał: Jakie są szanse, że Westbrook jak nie dostanie QO to za rok ucieknie? Bo średnio kombinowanie z oszczędzaniem poniżej 80 mln hardcapu przy tych negocjacjach mi idzie i nie wiem czy nie zrobić high risk z "uda się, albo nara". Na forum zawsze podkreślałeś, że nie przepadasz za Westbrookiem - zatem baba z wozu - koniom lżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, january napisał: czyli 20-30% na koniec kariery w simce za kilka miesięcy ? Mogę wziąć za cap space Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Ice23 napisał: Ty wierzysz ze on ten sklad utrzyma choć do połowy sezonu? Optymista nie no wiadomo dostał sporo picków, więc pewnie już stragan rozstawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 @julekstep Te limity dla pozycji zmieniły się w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: @julekstep Te limity dla pozycji zmieniły się w tym sezonie? skillowe? nie -> to stała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: skillowe? nie -> to stała Czyli, żeby była jasność, Blejkowi na C nic nie obetnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Czyli, żeby była jasność, Blejkowi na C nic nie obetnie? Jemu juz dawno co najważniejsze obcięło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Czyli, żeby była jasność, Blejkowi na C nic nie obetnie? nope Teraz, Tecu napisał: #6 Nikola Vucevic Next @eMeS next @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Właśnie @Tecu następny jest @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) @elwariato bierz tego bogdanovicia Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 informacyjne - ruszam na urlop, więc komiszowania nie tykam przez najbliższy tydzień (nie będę miał dostępu do gierki itp) w sprawach GMowych (trejdy z wielkimi Magic itp) można pisać jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 @julekstep weź zaktualizuje może składy? Da radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 3 minuty temu, kuba2419 napisał: @julekstep weź zaktualizuje może składy? Da radę? zaktualizowałem po trejdzie Magic - Rockets więcej nie tykam ju wszelkie zgłoszenia proszę słać do @Krzemo i @SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Jak coś to ja nie mam swojego picku w tegorocznym drafcie. Oddałem go w zeszłym roku do @Tecu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi