danny Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 (edytowane) 58 minut temu, ely3 napisał: To jest najgłupsza zasada NBA ,że pierścienie dostają gracze ktorzy choć przez chwilę grali w danym klubie. To tak jakby gracz z drużyny przeciwnej wygrał LM bo na jesienie grał u zwycięzcy To tylko kawałek biżuterii, nie słyszałem jeszcze żeby jakikolwiek gracz nazywał się z tego powodu mistrzem. Pierścionki dostają nawet jakieś asystentki księgowych i goście od zbierania brudnych ręczników z podłogi, to już zależy od polityki danego klubu i hojności właściciela. Nawet w 1972 roku Elgin Baylor dostał pierścionek, a jest powszechnie uznawany za jednego z najlepszych graczy w historii, który karierę kończyli bez zdobycia mistrzostwa. http://grantland.com/features/elgin-baylor-nba-championship-ring-auction/ Edytowane 4 Lipca 2021 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 11 minut temu, danny napisał: To tylko kawałek biżuterii, nie słyszałem jeszcze żeby jakikolwiek gracz nazywał się z tego powodu mistrzem. Pierścionki dostają nawet jakieś asystentki księgowych i goście od zbierania brudnych ręczników z podłogi, to już zależy od polityki danego klubu i hojności właściciela. Nawet w 1972 roku Elgin Baylor dostał pierścionek, a jest powszechnie uznawany za jednego z najlepszych graczy w historii, który karierę kończyli bez zdobycia mistrzostwa. http://grantland.com/features/elgin-baylor-nba-championship-ring-auction/ Dodam jeszcze, ze zawodnicy zamiawiaja po kilkadziesiat pierscieni dla rodziny i ziomkow z dzielnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodman91 Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 2 godziny temu, Pepis21 napisał: Ale to przez własną głupotę miał taki niski kontrakt. Wiem o tym doskonale. Rozpisywali się na ten temat nawet w magazynach "Probasket" i "Magic Basketball". W każdym razie odkuł się w Rockets i Blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 53 minuty temu, Rodman91 napisał: Wiem o tym doskonale. Rozpisywali się na ten temat nawet w magazynach "Probasket" i "Magic Basketball". W każdym razie odkuł się w Rockets i Blazers I tak Jordanowi powinien odpalić działkę jak Gortat Nashowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 40s do konca, 11 pkt przewagi i Atlanta poddaje mecz? o co tu chodzi. T-Maca nie ogladali?? gra sie do konca, a w szczegolnosci jak sie walczy o final!! niezly ten McMillan. to.za to.dostal.extension? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 1 minutę temu, bogans2 napisał: niezly ten McMillan. to.za to.dostal.extension? Myślę, że za to, iż pokonał drogę z tą drużyną od bycia w czarnej dupie do pokonania w playoffs zdecydowanie wyżej notowanych Sixers i zagrania w finale konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 5 minut temu, Braveheart22 napisał: Myślę, że za to, iż pokonał drogę z tą drużyną od bycia w czarnej dupie do pokonania w playoffs zdecydowanie wyżej notowanych Sixers i zagrania w finale konferencji i poddal decydujacy mecz no bo czemu nie??... wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Poniewaz nie ma jeszcze watku o starciu finalowym, to daje tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi