fluber Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 1 minutę temu, ptak napisał: Pickford by wyciągnął jednego karnego ale cm zabrakło Bonucciego? On czekał aż się położy, tam pół metra zabrakło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 4 minuty temu, Eld napisał: Na razie ostrzeżenie. Przy następnym takim tekście odpoczniesz sobie od pisania na forum. chodziło mu o koks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 (edytowane) 9 minut temu, julekstep napisał: pls - kolo w samym temacie o koronawirusie naskrobał jakieś 40 gorszych postów a ostrzeżenie mu dajesz tylko dlatego że wspomina hasło i wokalistę kapeli promującej homoseksualistów? c'mon Tam nawet nie zaglądam i nie dostaję zgłoszeń na niego. Tutaj wpadło zgłoszenie więc musiałem coś zrobić. Takie są zasady. Jak ktoś przegina - naciskasz przycisk "zgłoś" i będziemy rozpatrywać co i jak. Edytowane 11 Lipca 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Teraz, Eld napisał: Tam nawet nie zaglądam i nie dostaję zgłaszają go. Tutaj wpadło zgłoszenie więc musiałem coś zrobić. Takie są zasady. Jak ktoś przegina - naciskasz przycisk "zgłoś" i będziemy rozpatrywać co i jak. z 5 osób (w tym ja) napisało coś o czarnych w kontekście tych karnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Tak z ciekawosci.....Czemu ostatnio jest taka moda, ze przegrana druzyna, wiekszosc zawodnikow sciaga z szyi srebrne medale? Co oni z nimi robia? Wyrzucaja? Sprzedaja na ebayu? Mega chamskie to jest dla mnie i ogolnie slabe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Teraz, julekstep napisał: z 5 osób (w tym ja) napisało coś o czarnych w kontekście tych karnych Że Cię kurde nie zgłosił nikt, a jego tak. Zresztą porównaj swoje posty do jego postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Ale czego oczekiwać od nastolatków...Southgate to zawalił na całej linii. Ściągnął Henderson za 23 letniego Marcusa to ma teraz efekt tego że młodzi się spalili na karnych a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 1 minutę temu, Ice23 napisał: Tak z ciekawosci.....Czemu ostatnio jest taka moda, ze przegrana druzyna, wiekszosc zawodnikow sciaga z szyi srebrne medale? Co oni z nimi robia? Wyrzucaja? Sprzedaja na ebayu? Mega chamskie to jest dla mnie i ogolnie slabe.... To nie ostatnio - takie coś robią od dekad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: z 5 osób (w tym ja) napisało coś o czarnych w kontekście tych karnych To przypadek. Słowo karnych rymuje się ze słowem czarnych. Zwykły zabieg stylistyczno estetyczny pisania. 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Ale czego oczekiwać od nastolatków...Southgate to zawalił na całej linii. Ściągnął Henderson za 23 letniego Marcusa to ma teraz efekt tego że młodzi się spalili na karnych a szkoda Dokładnie. Sportowo przechytrzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 1 minutę temu, Eld napisał: To nie ostatnio - takie coś robią od dekad. No moze, jakos nie szczegolnie ostatnio ogladalem dekoracje, albo uwagi na to nie zwracalem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 (edytowane) Trudno tak wejść bez rytmu meczowego i na Wembley sobie raz strzelić W meczu półwiecza dla Anglii Powinien sam wejść z Garym i Davidem Edytowane 11 Lipca 2021 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Z tego co widzę na transfermarkt to saka na poziomie seniorskim w meczach ligowych/pucharowych/reprezentacyjnych strzelał całe 0 karnych. Southgate spierdolił Anglikom drugie karne na euro w historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Teraz, fluber napisał: Southgate spierdolił Anglikom drugie karne na euro w historii. Czym pięknie przejdzie do historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Ja to bym chciał pudła Kejna. Argentyna wygrała Copa America, Włosi pokonali Anglików. Nawet Zmarzlik wygrał IMP sympatyczna sportowa niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 1 minutę temu, fluber napisał: Z tego co widzę na transfermarkt to saka na poziomie seniorskim w meczach ligowych/pucharowych/reprezentacyjnych strzelał całe 0 karnych. Southgate spierdolił Anglikom drugie karne na euro w historii. Ale Seaman przyszedł raz na trening i Saka mu wjebał karnego, więc musiał go puścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 1 minutę temu, ptak napisał: Ja to bym chciał pudła Kejna. Argentyna wygrała Copa America, Włosi pokonali Anglików. Nawet Zmarzlik wygrał IMP sympatyczna sportowa niedziela Jeszcze tylko Suns na 3-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Teraz, kuba2419 napisał: Jeszcze tylko Suns na 3-0 Ale to będzie poniedziałek. Ale nie mam nic przeciwko, niech mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 3 minuty temu, fluber napisał: Z tego co widzę na transfermarkt to saka na poziomie seniorskim w meczach ligowych/pucharowych/reprezentacyjnych strzelał całe 0 karnych. pewnie na treningach trafiał jak połączenie Messiego i Ronaldo. Jakby tam mieli wybitnych speców od karnych w składzie to pewnie by ci wybitni spece strzelali, ale pewnie nie mieli. Wiem że to dziwnie wygląda z tym wpuszczaniem na koniec i dawaniem do karnych, ale pewnie to nie było tak że mu się to przyśniło wczoraj w nocy i na tej podstawie to zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Cyganie wygrali z kulturowo wzbogaconymi o nie potrafiących strzelać afrykańczyków brytolami. W końcu koniec tej szopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 (edytowane) 5 minut temu, kuba2419 napisał: Jeszcze tylko Suns na 3-0 wiem wiem nie powinienem w ogóle tu wchodzić to bym się nie dowiedział ile tam obecnie w finałach jest Edytowane 11 Lipca 2021 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi