matek Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Dajmy im czas na zgranie. 3-4 spotkania i się rozkręca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 1 minutę temu, ignazz napisał: Dajmy im czas na zgranie. 3-4 spotkania i się rozkręca. Ale to nie jest film o facecie w łódce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Ogólnie nie czytam co tu jest napisane - bo mam na piłkę kopana weje#^ne jak politycy na dobro państwa, ale wróciłem sobie spokojnie z córką z roweru (bo se myślę - naród siedzi na igrzyskach, to drogi wolne, a i pogoda ładna ), a tu porażka ze Słowacją, czy mam Słowenią ( nie wiem z kim, ale na to też mam wyej#%ne ) zatem tradycyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 6 minut temu, matek napisał: ktoś wierzy , ze to by coś zmieniło? dziś przegraliśmy przede wszystkim przez indywidualne wielbłądy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Szczesny w ostatnich 4 turniejach , grał w 3 i zjebal z Grecja , zjebal z Senegalem i zjebal teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 7 minut temu, Krzemo napisał: ktoś wierzy , ze to by coś zmieniło? dziś przegraliśmy przede wszystkim przez indywidualne wielbłądy Ja. Dalej gralibysmy nijako ale skuteczniej i w eliminacjach też a tu wymeczone zwyciestwo by wpadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Po EURO bankowo będziemy szukać nowego selekcjonera reprezentacji, więc od razu proponuję moją kandydaturę. Wyniki będą te same, ale przynajmniej trochę się wzbogacę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 4 minuty temu, Krzemo napisał: ktoś wierzy , ze to by coś zmieniło? dziś przegraliśmy przede wszystkim przez indywidualne wielbłądy Zgadza się. Sędzia też dostosował się poziomem. Nie bronię Krychy, ale w Anglii przy takim sędziowaniu, to nie miałby kto wyjść na 2 połowę. W drugiej, do czerwonej kartki, wyglądało nawet, nawet. Inna sprawa, że Krychowiak był elektryczny i do zmiany. Mecz otwarcia, o wszystko i o honor. Tradycja, tak samo jak .......e rodzimych "ekspertów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 12 minut temu, GeDDo napisał: Po EURO bankowo będziemy szukać nowego selekcjonera reprezentacji, więc od razu proponuję moją kandydaturę. Wyniki będą te same, ale przynajmniej trochę się wzbogacę. Nie będziemy. Sousa ma kontrakt tylko do grudnia. Boniek go zatrudnił na ME i el. MŚ, które kończą się w listopadzie i Sousa odejdzie razem z Bońkiem, a nowego trenera będzie szukał nowy prezes PZPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Chyba zostałem jedynym który wciąż wierzy i kibicuje. Bo na tym polega kibicowanie.... by być z drużyną do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 1 godzinę temu, josephnba napisał: Lewy też dziś kompletnie bez wyrazu Gdyby umiejetnosci Lewego przełożyć na kosza to on byłby zawodnikiem "3&D" tylko ze względu na specyfikę tej gry tacy też mogą być uważani za "najlepszych", a nie tylko Ci co kreują. Tak jak w koszu jednak bez kreatorów samo "3&D" nic nie znaczy 35 minut temu, Koelner napisał: Szczesny w ostatnich 4 turniejach , grał w 3 i zjebal z Grecja , zjebal z Senegalem i zjebal teraz Fabiański dużo lepszy, ale każdy nowe trener nabiera sie na Szczęsnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 49 minut temu, Krzemo napisał: ktoś wierzy , ze to by coś zmieniło? A ty myślisz, że ja uważam że z wujasem byłoby lepiej? Poszukaj co o nim pisałem. Brzęczek to c*** do szczania, Boniek zrobił mu przysługę tym zwolnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) 3 minuty temu, matek napisał: A ty myślisz, że ja uważam że z wujasem byłoby lepiej? Poszukaj co o nim pisałem. Lepiej , bo Brzeczek przed każdym meczem miał 2 treningi a Sosa 30 treningów . Brzeczek z Austria wyciągnął 4 pkt która wygrała z Macedonia i gra na Euro . Wyszło gowno a Brzeczek wygrywał ze słabymi i średniakami a Sosa był ściągnięty aby powalczyć z dobrymi drużynami a obecnie przegrywamy/ remisujemy z średniakami . Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 2 minuty temu, Tecu napisał: Chyba zostałem jedynym który wciąż wierzy i kibicuje. Bo na tym polega kibicowanie.... by być z drużyną do końca. Tyle razy już byłem do końca z reprezentacją a teraz mi się nie chce, tym bardziej, że widzę, że im się nie chce. Nie chce im się biegać. Nie chce im się walczyć. Nie chce im się starać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 17 minut temu, Tecu napisał: Chyba zostałem jedynym który wciąż wierzy i kibicuje. Bo na tym polega kibicowanie.... by być z drużyną do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Teraz, fluber napisał: Ale spoko filmik reprezentacyjny na pewno będzie dobry. Ponarzekają, powiedzą, że niedosyt, że czerwona karta a później pokażą jak grają roześmiani w ping ponga albo na psce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Szczęsnego z Grekami wezmę trochę w obronę, bo pośrednio uratował nam remis wtedy a bez tej kartki bankowo byłby gol i mecz w plecy. Tak to Tytoń miał szansę obronić karnego. Ale generalnie to tak, Fabian powinien bronić, bo Szczęsny absolutnie nie ma szczęścia do turniejów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Kowal ma rację. Remis Hiszpanii ze Szwecją powoduje, że kończymy turniej już dziś na 4 miejscu w grupie bo nie damy rady wyprzedzić Szwecji. Na wyprzedzenie Słowacji nie ma już szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Za 25 minut odpadamy z Euro... 4,5 godziny po tym jak je zaczęliśmy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi