Sylvinho. Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 34 minuty temu, Reikai napisał: Walker szybko, nie podoba mi się to oddanie Amena w imie Walkera i swapa. Propsuje, fajne ruchy. Dzięki. Teraz tylko dobrze rozegrać lato na FA i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Nie mam czasu ogarniać możecie wybrać za mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 41 minut temu, człowiek...morza napisał: Nie mam czasu ogarniać możecie wybrać za mnie Masz czas do 15, potem autopick - Taylor Hendricks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 @człowiek...morza ogarnij skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Teraz, Ashigaru napisał: @człowiek...morza ogarnij skrzynkę ok, ale splynelo juz do mnie z 5 zapytan. Panowie ja uczciwie totalnie nie ogarniam nba tera, wiec skladajcie konkretne oferty, a ja odpowiem tak lub nie sam na wymyslanie nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 (edytowane) O to duże zaskoczenie z Lakers. Świetny defensywny obrońca robiący przez size ( 6’8) w naszych lakers spory kłopot. Można kręcić nosem ze tak wysoko poszedł ale w sumie stawka 9-14 jest dosyć równa wiec preferencje decydują. Panuje opinia ze to najlepszy defensor draftu Ale czy to oznacza sprzedaż Stepha? Granie na dwóch niskich mało komu się udało. Ja tam propsuje wybór bo lubię gracza. Edytowane 14 Czerwca 2023 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 4 minuty temu, ignazz napisał: O to duże zaskoczenie z Lakers. Świetny defensywny obrońca robiący przez size ( 6’8) w naszych lakers spory kłopot. Można kręcić nosem ze tak wysoko poszedł ale w sumie stawka 9-14 jest dosyć równa wiec preferencje decydują. Panuje opinia ze to najlepszy defensor draftu Wallace ma 6'2.5, a nie 6'8 Ja spodziewałem się go w Lakers. Jasiek zawsze lubił tego typu graczy - pamiętna miłość do Meltona. A, że Cason jest z Kentucky, to można liczyć, że ma jeszcze sporo schowanego potencjału w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 (edytowane) ( wingspan) Chyba mnie nie podejrzewasz ze mogę się o 5’’ pomylić Wzrostu w topie draftu Edytowane 14 Czerwca 2023 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Dalej tempo jest słabiutkie, a jeszcze 3 picki muszą pójść dzisiaj, także dajemy @kolader czas do 20, inaczej autopick - Anthony Black, potem @Braveheart22 ma czas do 22, a jak nie to autopick - Gradey Dick (nawet się rymuje!). Następnie @RonnieArtestics ma czas do północy, a jak nie bierzemy Jordana Hawkinsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 1 minutę temu, karpik napisał: Dalej tempo jest słabiutkie, a jeszcze 3 picki muszą pójść dzisiaj, także dajemy @kolader czas do 20, inaczej autopick - Anthony Black, potem @Braveheart22 ma czas do 22, a jak nie to autopick - Gradey Dick (nawet się rymuje!). Następnie @RonnieArtestics ma czas do północy, a jak nie bierzemy Jordana Hawkinsa. Na podstawie którego moc draft bierzesz autopick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Na podstawie którego moc draft bierzesz autopick? big board Tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 1 minutę temu, LAF napisał: Gradey poza TOP 10 hmm Raczej zgodne z oczekiwaniami poki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 5 minut temu, LAF napisał: Gradey poza TOP 10 hmm Dolary przeciwko orzechom, że teraz pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Dolary przeciwko orzechom, że teraz pójdzie. Tez tak mysle. W RL tez pewnie z tym pickiem do RL Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zostanie do #14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Pickuje @januaryczy @Braveheart22 w jego imieniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: Pickuje @januaryczy @Braveheart22 w jego imieniu? Ja, ale january jeszcze nie podjął decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Da radę trochę szybciej z tym draftem? Nigdy w historii to tak wolno nie szło. Od miesięcy przeglądacie prospektów, a potem każdy wybiera po 10 godzin. Litości... @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 20 minut do autopicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Da radę trochę szybciej z tym draftem? Nigdy w historii to tak wolno nie szło. Od miesięcy przeglądacie prospektów, a potem każdy wybiera po 10 godzin. Litości... @january Właśnie za chwilę PO w simce i trzeba będzie się na tym skupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi