RonnieArtestics Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Nie chce za bardzo podpowiadać ale jeden shooter coś mocno w dol poleciał. Spodziewałem się go w 12-15 a sam bym go chyba wybrał gdyby nie został Mitchell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 każdy chyba wie o kogo chodzi pewnie sporo osób podobnie boi się casusu McDermotta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 (edytowane) 51 minut temu, Szulim napisał: każdy chyba wie o kogo chodzi pewnie sporo osób podobnie boi się casusu McDermotta Mcdermott po wielu latach w końcu się wyrobił, tzn jest okej rolesem ale to może być tez rownie dobrze case Duncan Robinson, a ma tez przecież lepsze warunki fizyczne od niego, żeby nauczyć się bronić. może faktycznie rozumiem bac się go zabrać z 13 ale ze spadł do trzeciej dziesiątki to trochę dziwne. Robicie prezent contenderowi jakiemuś, bo to ponoć gracz gotowy na już. Edytowane 21 Lipca 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Mcdermott po wielu latach w końcu się wyrobił, tzn jest okej rolesem ale to może być tez rownie dobrze case Duncan Robinson, a ma tez przecież lepsze warunki fizyczne od niego, żeby nauczyć się bronić. może faktycznie rozumiem bac się go zabrać z 13 ale ze spadł do trzeciej dziesiątki to trochę dziwne. Robicie prezent contenderowi jakiemuś, bo to ponoć gracz gotowy na już. To raczej pokazuje, jak bardzo ludzie cenią potencjał. Na rynku jako tako zawsze się gracza takiego typu znajdzie, prędzej czy później, a No tak po 16 picku jednak już możesz zaryzykować i wziąć gościa, którego potencjał naprawdę cenisz, nawet jeśli większe szanse są na to, ze ten potencjał nigdy się nie objawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Thor to dobry gracz ale poszedł szokujaco szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Przepraszam za przedłużanie, ale dostałem oferty od 8 osób i w pracy nie nadążam odpisywać. Postaram się do 19tej zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Pewnie zaraz bedzie, ze przeplacilem i rynkowo to moze faktycznie i przeplacilem, ale trochę się nad tą decyzją głowiłem i moze wczesniejszy któryś pick dałoby się nawet taniej wyrwać? Kisperta rozwazałem jednak na równi z pewnym Hiszpanem do wyboru #10 w sytuacji, gdyby czwórka moja wytypowana (Giddey, Wagner, Sengun, Mitchell) cala dziwnym trafem poszła przed. Jednak przy Sekou czy Bolu wybrałem kogoś pewniejszego, a patrzac na umowę takiego Joe Harrisa to Kispert na rookie dealu wydaje mi się warty pobrania go, zwlaszcza gdy za rok i tak mam na pewno pick w drafcie do wyboru i licze na zdrowszy sezon niz w tym roku. Dzięki za sprawne negocjacje @Tecu, malo wymian robie, bo potem wychodzilem na nich zwykle chyba mniej korzystnie, wiec moze tym razem się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Nie przepłaciłeś z prostego powodu. Dawałem dosyć mocna alternatywę gdzie na stole położyłem wysokie 2rd z 21&22 dokładając pomniejsze jeszcze dodatki. Teraz na spokojnie widzę ze przeszarżowałem z oferta ale @Tecu i tak wybrał twój pick. 8 minut temu, Lucas napisał: Pewnie zaraz bedzie, ze przeplacilem i rynkowo to moze faktycznie i przeplacilem, ale trochę się nad tą decyzją głowiłem i moze wczesniejszy któryś pick dałoby się nawet taniej wyrwać? Kisperta rozwazałem jednak na równi z pewnym Hiszpanem do wyboru #10 w sytuacji, gdyby czwórka moja wytypowana (Giddey, Wagner, Sengun, Mitchell) cala dziwnym trafem poszła przed. Jednak przy Sekou czy Bolu wybrałem kogoś pewniejszego, a patrzac na umowę takiego Joe Harrisa to Kispert na rookie dealu wydaje mi się warty pobrania go, zwlaszcza gdy za rok i tak mam na pewno pick w drafcie do wyboru i licze na zdrowszy sezon niz w tym roku. Dzięki za sprawne negocjacje @Tecu, malo wymian robie, bo potem wychodzilem na nich zwykle chyba mniej korzystnie, wiec moze tym razem się uda Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Przy okazji polecam bardzo (nawet jak przy grze naszej juz mniej sie przyda) Veceniego, ktory zrobil 140 stronnicowy PDF o tegorocznych prospektach w Drafcie https://theathletic.com/2718151/2021/07/21/top-100-nba-draft-prospects-for-2021-final-rankings-tiers-and-big-board/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Imho całkiem dobry deal dla obu stron. Suns się wzmacniają zachód będzie mega trudny za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 13 minut temu, Lucas napisał: #22 Corey Kispert Panie idź Pan. Jakbym wiedział, że Kispert poleci teraz to bym coś lepszego dał Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 January super pick, myślałem czy Jareda z 17 nie brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Teraz, MMM2121 napisał: January super pick, myślałem czy Jareda z 17 nie brać. Po tych ostatnich informacjach o zdrowiu stał się odrobinę bezpieczniejszym pickiem, więc bardzo fajny wybór. Powinszować temu Panu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 26 minut temu, Lucas napisał: Przy okazji polecam bardzo (nawet jak przy grze naszej juz mniej sie przyda) Veceniego, ktory zrobil 140 stronnicowy PDF o tegorocznych prospektach w Drafcie https://theathletic.com/2718151/2021/07/21/top-100-nba-draft-prospects-for-2021-final-rankings-tiers-and-big-board/ Świetny wybór z Kispertem, to gość gotowy do walki o PO. nie sądziłem ze Mitchell zostanie, a tak to bym sam go wziął z 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 @karpik może i mało się udzielam, może i zdarza mi się czasem opuścić jakiś opis czy głosowanie, ale żeby mnie omijać w drafcie to chyba zbyt duża kara za słabą aktywność:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 8 minut temu, Regis napisał: @karpik może i mało się udzielam, może i zdarza mi się czasem opuścić jakiś opis czy głosowanie, ale żeby mnie omijać w drafcie to chyba zbyt duża kara za słabą aktywność:) Sorry, w knajpie siedzę. Zerkłem na szypko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 16 minut temu, Regis napisał: @karpik może i mało się udzielam, może i zdarza mi się czasem opuścić jakiś opis czy głosowanie, ale żeby mnie omijać w drafcie to chyba zbyt duża kara za słabą aktywność:) W sumie może mieć racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 58 minut temu, RonnieArtestics napisał: Świetny wybór z Kispertem, to gość gotowy do walki o PO. nie sądziłem ze Mitchell zostanie, a tak to bym sam go wziął z 11. Przez chwilę pytałem o #20 i Garube wtedy, ale uznałem że surowych gosci mi wystarczy, a z takimi gotowymi do grania raczej dobrze trafiałem. No i Kispert może ma krótkie ręce, ale nie jest kółkiem totalnym w D, bo to niezły zespołowy obrońca + jak na białego całkiem przyzwoity atletyzm/siła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 @RonnieArtesticsbiorąc Kisperta nie musiałbyś martwić się o Photoshopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Jeszcze analizuję, ale postaram się wrzucić dzisiaj swoje wybory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi