julekstep Opublikowano 23 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 ja nie dam rady jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Ja mogę za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 10 minut temu, Krzemo napisał: Ja mogę za jakiś czas To daj znać kiedy oznaczając mnie to wejdę na Discorda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 @Alonzo około 13.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 mistrz mistrz Blazers mistrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Dzień 12 (na pierwszym miejscu goscie) Rockets 97 - Clippers 103 play-by-play Timberwolves 105 - Trailblazers 112 play-by-play Knicks 100 - Sonics 107 play-by-play Jazz 104 - Lakers 111 play-by-play Nuggets 114 - Mavericks 109 play-by-play Spurs 91 - Kings 122 play-by-play Pistons 150 - Cavaliers 104 play-by-play Magic 102 - Nets 122 play-by-play Warriors 92 - Heat 112 play-by-play Pacers 107 - Hornets 84 play-by-play Raptors 125 - Grizzlies 133 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: andre miller - sas - 7 days rick fox - noh - 9 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Coś mocno pechowo zaczynam sezon, od sporej ilości kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Nets vs Magic 2:0 lubię ucierać nosa @julekstep byle dostać się do play off bo znów we mnie Pan nie wierzył! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Po dogrywce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Przeżyłem mecze bez jakiegokolwiek SF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: Po dogrywce Myślałem, że Twoim solidny wpier#%l spuszczę i nawet nad Dexterem Pittmanem jako backup Bestii z Bałkan sie ostanawiałem, a tu proszę jaki meczyk.. Jeszcze musiałem gonić w 4qw i dopiero dogrywka rozstrzygnęła. Brook jest fatalny w tym sezonie, ale Paul Millspa idzie jak nic na All Team Brawo dla Monroe - świetny jest I Raduljica 8zb i 2bl. .. ale moi dzis ceglili.. w ofensywie stawili się tylko Millsap i McGrady! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 21 minut temu, matiwrona napisał: Nets vs Magic 2:0 lubię ucierać nosa @julekstep byle dostać się do play off bo znów we mnie Pan nie wierzył! Magic w tym roku poza playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 32 minuty temu, matiwrona napisał: Nets vs Magic 2:0 lubię ucierać nosa @julekstep byle dostać się do play off bo znów we mnie Pan nie wierzył! No wiem. To normalne ze ludzie sie spinaja na mecze z najlepszym GMem ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: No wiem. To normalne ze ludzie sie spinaja na mecze z najlepszym GMem ligi. JA bez spiny tylko chcę utrzeć nosa na Power Ranking ale wiem, że będzie mega ciężko to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 6 minut temu, piotreksuper napisał: Magic w tym roku poza playoffs I pick idzie do Rockets! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 28 minut temu, julekstep napisał: No wiem. To normalne ze ludzie sie spinaja na mecze z najlepszym GMem ligi. stad minusowy bilans Blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 34 minuty temu, julekstep napisał: To normalne ze ludzie sie spinaja na mecze z najlepszym GMem ligi. Dobry trener, tylko wyników nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Dobry trener, tylko wyników nie ma kto ma picki Magic z najbliższych lat? zazdroszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Coś mocno pechowo zaczynam sezon, od sporej ilości kontuzji zemsta przyszła ... zdecydowanie za późno Godzinę temu, Koelner napisał: Po dogrywce gdzie pick dziadu posialeś 49 minut temu, piotreksuper napisał: Magic w tym roku poza playoffs mocne roszady na wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) 11 minut temu, elwariato napisał: zemsta przyszła ... zdecydowanie za późno Haywood nie poszalał przy Emece tak jak przy Hibbercie, ale po zejściu Foxa gra zupełnie siadła. Edytowane 23 Maja 2021 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi