elwariato Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: dałem ci tank commandera jak marzenie to jeszcze narzekasz własnie patrzę ze byli jeszcze wymiatacze dostepni jak chocby ... sloan, tu szacunek chocby za nazwisko a ja tu dostaję kolesia ktory raczej nadtepca Shaqa nie zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 14 minut temu, elwariato napisał: własnie patrzę ze byli jeszcze wymiatacze dostepni jak chocby ... sloan, tu szacunek chocby za nazwisko a ja tu dostaję kolesia ktory raczej nadtepca Shaqa nie zostanie praktycznie cala 2 runda zostanie spuszczona po campach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 18 minut temu, eMeS napisał: praktycznie cala 2 runda zostanie spuszczona po campach No z tego draftu to na pewno xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 zaraz powrzucam birdy i ruszamy z FA, więc ogarniajcie trejdy jak coś dopinacie @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Bez Uzoh steeeeeeal !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: zaraz powrzucam birdy i ruszamy z FA, więc ogarniajcie trejdy jak coś dopinacie @Pablo81 Startujmy juz z FA Ja gotowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 18 minut temu, julekstep napisał: Magic - Ben Uzoh koniec! Hmm miałem go brać z #36 jakbym miał sloty a tu ostatni pick xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 @julekstep mogę tych drugorundowych już wywalić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Teraz, matiwrona napisał: @julekstep mogę tych drugorundowych już wywalić ? tak, ale będą na FA dostępni od 2giej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 A kasa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Teraz, matiwrona napisał: A kasa ? zwolni się, ale to już nie będzie mi się chciało updejtować - więć musisz w pamięci na własną odpowiedzialność xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Mogę zwolnić gracza żeby zrobić miejsce w rosterze na podpis dopiero jeśli kogoś wygram, czy muszę już teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) 2 minuty temu, cvbe napisał: Mogę zwolnić gracza żeby zrobić miejsce w rosterze na podpis dopiero jeśli kogoś wygram, czy muszę już teraz? musisz już teraz to nie easy mode jak w beGM z tymi warunkami itp tu się ryzykuje na każdym kroku! Edytowane 4 Maja 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 @julekstep Czy jak złożę mle i ktoś inny też je zlozy, to mogę je wycofać (formalnie nie ma przebicia)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Teraz, Pablo81 napisał: @julekstep Czy jak złożę mle i ktoś inny też je zlozy, to mogę je wycofać (formalnie nie ma przebicia)? nie możesz (bo nie ma przebicia i nie jest to oferta minimalna) to gdzie te maxy dla Lowry'ego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 @julekstep Dlaczego na stronce nie ma wirtualnych zawodników z birdami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: @julekstep Dlaczego na stronce nie ma wirtualnych zawodników z birdami? są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 8 minut temu, january napisał: 9 mln dla Sefo > max dla Lowryego w przypadku Clipps to typowy deal pod utrzymanie birdów - a z kasą się nie liczą skoro i tak tankują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 7 minut temu, julekstep napisał: w przypadku Clipps to typowy deal pod utrzymanie birdów - a z kasą się nie liczą skoro i tak tankują Coś jak u Ciebie z Blakem. Nawet i jednorocznego maksa można tu i tu dać. Kwota nie ma żadnego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) 31 minut temu, Pablo81 napisał: Coś jak u Ciebie z Blakem. Nawet i jednorocznego maksa można tu i tu dać. Kwota nie ma żadnego znaczenia. tylko u mnie jest bardziej kwestia jakości zawodnika na tu i teraz xD (kolo jest wart połowę tego co mu oferuję, ale i tak nie mam co innego robić z kasą tbh) wątpię żeby on w 2035 był jeszcze w Magic (bo wjedzie max dla Rose'a, parę podwyżek itp) Edytowane 4 Maja 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi