Qcin_69 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 4 godziny temu, Pablo81 napisał: Tak to u nas wygląda Zdarzało się, że jeszcze streama nie było, a @Qcin_69 potwierdzał, że widać Potwierdzam wcześniej bo nie chce mu się specjalnie minimalizować ekranu by napisać ze widać , jakby nie byli widać to bym napisał ze nie widać- jak tez zrobiłem na streamie zdaje się Krzema :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 simka ok 20! Dzień 111 (na pierwszym miejscu goscie) Mavericks 102 - Nets 101 play-by-play Wizards 119 - Timberwolves 123 play-by-play Lakers 106 - Nuggets 112 play-by-play Jazz 85 - Suns 110 play-by-play Rockets 69 - Warriors 122 play-by-play Hornets 114 - Pistons 132 play-by-play Clippers 76 - Raptors 128 play-by-play Kings 101 - Heat 122 play-by-play Sonics 116 - Magic 121 play-by-play Knicks 87 - Trailblazers 101 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Earl Watson (Wizards) - 2 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Na farcie. b2b z Magic zapowiada się niestety na b2bwpierdol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 3 godziny temu, Roger napisał: b2b z Magic zapowiada się niestety na b2bwpierdol. Parafrazując - ostrzezenie przed dealowaniem z Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Simka za 10 minut! @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Simka za 10 minut! @julekstep Widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 19 minut temu, MarcusCamby napisał: Simka za 10 minut! @julekstep no niech będzie simka za 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Gra DeRozana mi się coraz bardziej podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Dzień 112 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 87 - 76ers 96 play-by-play Lakers 83 - Grizzlies 112 play-by-play Mavericks 112 - Magic 109 play-by-play Suns 108 - Clippers 106 play-by-play Kings 87 - Sonics 111 play-by-play Nets 90 - Hawks 62 play-by-play Wizards 126 - Cavaliers 136 play-by-play Hornets 128 - Raptors 116 play-by-play Warriors 100 - Rockets 82 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Kirk Hinrich (Mavs) - 7 Gary Grant (Kings) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Pierwszy mecz w tym sezonie, w którym vs Magic grał John Williams i od razu bez popity Kirilenke wciągnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Można mnie nie straszyć kontuzjami jakiegoś Granta? Bo zawału dostanę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 29 minut temu, ignazz napisał: Można mnie nie straszyć kontuzjami jakiegoś Granta? Bo zawału dostanę. nie boj nie boj jeszcze 8 kolejek a Miami cos za dobrze idzie ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: nie boj nie boj jeszcze 8 kolejek a Miami cos za dobrze idzie ostatnio Nieźle 9-1 Heat. Nie to co Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Nieźle 9-1 Heat. Nie to co Magic. Czy ja mam wrażenie czy nawet ludzie spoza simki nie lubią Magic? NO NIC W KAŻDEJ GRZE MUSI BYĆ JAKIŚ HEEL JEDZIEMY Z WAMI KASZTANY! (ps - oni też przegrali w jednym finale a potem zrobili b2b!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 simka za 10 min! Dzień 113 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 115 - Bulls 118 play-by-play Nuggets 132 - Warriors 120 play-by-play Wizards 146 - Sonics 105 play-by-play Clippers 91 - Jazz 120 play-by-play Rockets 78 - Spurs 91 play-by-play Kings 85 - Timberwolves 95 play-by-play Lakers 115 - Hawks 116 play-by-play Raptors 115 - Cavaliers 127 play-by-play Magic 85 - Mavericks 110 play-by-play Heat 95 - Pistons 112 play-by-play Knicks 80 - Hornets 101 play-by-play Bucks 109 - Trailblazers 88 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Clyde Drexler (Nuggets) - 3 DeMar DeRozan (Sonics) - 6 Josh Smith (Magic) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 8 godzin temu, Roger napisał: Pierwszy Drugi mecz w tym sezonie, w którym vs Magic grał John Williams i od razu bez popity Kirilenke wciągnął. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Wreszcie jakaś porządna simka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 4 minuty temu, cvbe napisał: Wreszcie jakaś porządna simka! Ja zrobiłem przysługę Tobie a Ty mi Chociaż mi to niewiele daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Ale Baron psuje prime Arizie. Bez Davisa GS byli 4-0, tylko wyszedł w s5 i wtopa. Baker dziś zawalił w ważnym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Baron to myślę, że ma zdecydowanie lepsze cyferki niż impact, gość już drugi czy trzeci raz w prime mając całkiem niezły support może nie wejść do PO.. średnio to o nim świadczy. btw. Szczerbiak i Wade na gruby rekord idą, w tym momencie mają rozegrane 85 spotkań, a jeszcze zostało Suns 6 spotkań do rozegrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi