Pablo81 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: Cummings nie jest starterem a Rondo ma 62/56 (js/3pt) A przepraszam Baynes - to jeszcze śmieszniej 62/56 - brzmi legitnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Teraz, Pablo81 napisał: A przepraszam Baynes - to jeszcze śmieszniej 62/56 - brzmi legitnie no PTB po dodaniu Francisa to drużyna z grubsza na poziomie Spurs ot bardziej pechowa taki urok konferencji zachodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Ołbajtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 8 minut temu, Krzemo napisał: Na Eddiem Jonesie wiadomka @julekstep ulubieniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Teraz, julekstep napisał: no PTB po dodaniu Francisa to drużyna z grubsza na poziomie Spurs ot bardziej pechowa taki urok konferencji zachodniej Tak, z pewnością PG: 77.19 - 76.08 SG: 75.12 - 75 56 SG: 59.20 - 63.52 PF: 60.39 - 70 50 C : 76.84 - 85.17 Twoja niechęć do Spurs zabija resztki merytoryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Ale Finley serio wow, tylko parodia ze to nic nie dało, parodia jak ostatnia seria wyjazdowa Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Teraz, elwariato napisał: Ale Finley serio wow, tylko parodia ze to nic nie dało, parodia jak ostatnia seria wyjazdowa Pacers Cali Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Tak, z pewnością PG: 77.19 - 76.08 SG: 75.12 - 75 56 SG: 59.20 - 63.52 PF: 60.39 - 70 50 C : 76.84 - 85.17 Twoja niechęć do Spurs zabija resztki merytoryki. Tez bez przesady julek na tej zasadzie nie powinien udupic z bulls a ty wygrac z nim w finale zeszlego roku, exelem samym sie nie wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Francise dostanie zawodnika tygodnia, róbcie screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) 8 minut temu, Pablo81 napisał: Tak, z pewnością PG: 77.19 - 76.08 SG: 75.12 - 75 56 SG: 59.20 - 63.52 PF: 60.39 - 70 50 C : 76.84 - 85.17 Twoja niechęć do Spurs zabija resztki merytoryki. Oczekujesz merytoryki a w swojej rozpisce uwzględniasz też kontuzjowanych grajków? ot nie uwzględniając C (Baynes vs Okafor) to PTB są nawet lepsi a jaką różnicę może robić JEDEN mocny center pokazują właśnie 76ers Edytowane 28 Marca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 2 minuty temu, elwariato napisał: Tez bez przesady julek na tej zasadzie nie powinien udupic z bulls a ty wygrac z nim w finale zeszlego roku, exelem samym sie nie wygra Nie chodzi mi o jeden mecz, a o stwierdzenie, że PTB to poziom Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Nie chodzi mi o jeden mecz, a o stwierdzenie, że PTB to poziom Spurs. 'z grubsza' PG - ten sam profil ciut lepszy w PTB SG - ten sam profil ciut lepszy w PTB SF - ten sam profil lepszy w SAS (ale w tym meczu nie grał!) PF - ten sam profil, ten sam poziom, tak samo przepłaceni C - duża przewaga SAS rezerwy - podobne ot z grubsza ten poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Teraz, julekstep napisał: Oczekujesz merytoryki a w swojej rozpisce uwzględniasz też kontuzjowanych grajków? Odniosłem się do Twojego stwierdzenia, że PTB po transferze Francisa to poziom Spurs, a nie do tego meczu. Co mają do tego kontuzjowany gracze? Nawet z Shannonem Brownem wygląda to tak: Pg=Pg Sg=Sg Sf=Sf Pf>>>Pf C>>>C Nie wspominając o ławce. Ale cóż masz prawo do własnego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Odniosłem się do Twojego stwierdzenia, że PTB po transferze Francisa to poziom Spurs, a nie do tego meczu. Co mają do tego kontuzjowany gracze? Nawet z Shannonem Brownem wygląda to tak: Pg=Pg Sg=Sg Sf=Sf Pf>>>Pf C>>>C Nie wspominając o ławce. Ale cóż masz prawo do własnego zdania. caly czas przypisujesz Bynuma do C a każdy fan PTB wie że to jest przede wszystkim PF zrób porządne due diligence zanim ocenisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Teraz, julekstep napisał: 'z grubsza' PG - ten sam profil ciut lepszy w PTB SG - ten sam profil ciut lepszy w PTB SF - ten sam profil lepszy w SAS (ale w tym meczu nie grał!) PF - ten sam profil, ten sam poziom, tak samo przepłaceni C - duża przewaga SAS rezerwy - podobne ot z grubsza ten poziom Pg ten sam profil? Już starczy na dziś Zupełnie inny profil i w mojej opinii z takim Pg wygra się tyle samo tytułów co wygrał Dee Brown. Rondo ma lepszy passing i handling, ale scoring go dyskredytuje. Idę o zakład, że jako starter nie zdobędzie misia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Pg ten sam profil? Już starczy na dziś tak ten sam - obaj są przede wszystkim ok w D i 'PG skills' będąc jednocześnie meh scorerami (wiadomo Ridnour trochę lepiej rzuca z daleka a Rondo z bliska) przecież oni nawet mają b.podobne boxy no chyba że wg Ciebie 'ten sam profil' = 'identyczne staty' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 @julekstep Bogut przeplacony, ale Perkins już nie? Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: @julekstep Bogut przeplacony, ale Perkins już nie? Ok jest lepszy i ma krótszy kontrakt więc teges... (zresztą ja nic o Perku nie pisałem ostatnio zdaje mi się? a miał słabiutkie campy jak na jego potencjał więc wiadomo że wartość mu spadła mocno w porównaniu do zeszłego roku np) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Perk przepłacony!! potwierdzam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: jest lepszy i ma krótszy kontrakt więc teges... (zresztą ja nic o Perku nie pisałem ostatnio zdaje mi się? a miał słabiutkie campy jak na jego potencjał więc wiadomo że wartość mu spadła mocno w porównaniu do zeszłego roku np) Jest teraz minimalnie lepszy. Minimalnie. Ale ma o 7 gorszy potencjał, więc suma sumarum wolę Boguta. Wskaż mi, słabą stronę Boguta. Jedyna słabość, to zaledwie średni InsScoring -69. Tak to ma wszystko legit. Praktycznie lustrzane odbicie Perla, tylko z lepszym potencjałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi