Roger Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 9 godzin temu, Alonzo napisał: Jest łin z bezpośrednim rywalem z Zachodu o miejsca 9-10 Ale u nas nie ma Play-in jak w NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 7 minut temu, Roger napisał: Ale u nas nie ma Play-in jak w NBA Wiem wg mnie ósemka na Zachodzie jest już znana, choć Jazz i Warriors nadal walczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Dzisiaj z Suns gram bez Mookiego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 2 godziny temu, Alonzo napisał: Wiem wg mnie ósemka na Zachodzie jest już znana, choć Jazz i Warriors nadal walczą Raczej pierwsza piątka jest pewna. Z drużynami 6-10 jeszcze różnie może być.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 simka za 10 min! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Niestety dziś Dumni Seattle polegli z Suns.. brak Mookiego i Bolek dziś nie pomogli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Dzień 102 (na pierwszym miejscu goscie) Lakers 93 - Nuggets 91 play-by-play Mavericks 113 - Trailblazers 120 play-by-play Celtics 109 - Wizards 104 play-by-play Sonics 110 - Suns 134 play-by-play Magic 127 - Hawks 93 play-by-play Pacers 99 - Spurs 96 play-by-play Bucks 122 - Hornets 116 play-by-play Kings 105 - Rockets 90 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Reggie Evans (Mavs) - 23 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Ale ten Brand to @#$*$*@. 95% z nim w roli startera na PF w plecy. Serio zastanawiam się nad wywaleniem go na FA. A w cyferkach wygląda całkiem ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Dawać już ten przyszły sezon:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Dawać już ten przyszły sezon:) W tym i tak miszcz będzie z gwiazdką, bo nie będzie w nich Dumnych SuperSonics i Wielkich TraiBrazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 3 minuty temu, Alonzo napisał: W tym i tak miszcz będzie z gwiazdką, bo nie będzie w nich Dumnych SuperSonics i Wielkich TraiBrazers Hawks co prawda w wielkiej formie, ale chyba też już nie wyciągną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Teraz, cvbe napisał: Hawks co prawda w wielkiej formie, ale chyba też już nie wyciągną Nie poddawaj się! Trzeba walczyć do końca Wschód jest słabszy od Zachodu w Simce i tu pewnie Dumni SuperSonics byliby nawet rozstawieni przed playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 50 minut temu, Alonzo napisał: Wschód jest słabszy od Zachodu w Simce i tu pewnie Dumni SuperSonics byliby nawet rozstawieni przed playoffs Dobry żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Dobry żart. Jakiś argument trza znaleźć, żeby usprawiedliwić nie do końca udany sezon. Do tego bilansu 28-22, czy tam 29-23 było dobrze.. a później nokautujący strzał.. Miałem dwie opcje na większe wzmocnienie na teraz podczas sezonu, ale robiłoby mi to zbyt dużą rewolucję w składzie, a nie o to mi chodzi. Cóż.. znów playoffy z punktu widzenia widza mnie czekają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Dobry żart. czy ja wiem konfy się mocno wyrównały akurat wiadomo najlepsza drużyna jest na wschodzie ale już przykładowo tacy Lakers (7my seed na zachodzie obecnie) jak dla mnie nie ustępują Pacers (obecnie 3ci seed na wschodzie i raczej nie spadną niżej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: czy ja wiem konfy się mocno wyrównały akurat wiadomo najlepsza drużyna jest na wschodzie ale już przykładowo tacy Lakers (7my seed na zachodzie obecnie) jak dla mnie nie ustępują Pacers (obecnie 3ci seed na wschodzie i raczej nie spadną niżej) RS się rządzi swoimi prawami. Wiadomo, że Pacers i Nets na papierze to nie są drużyny na HCA. Są na Wschodzie lepsze zespoły, które z różnych przyczyn są niżej. Na Zachodzie też pierwsze czy drugie jest Suns, które pół sezonu grało na starterem Sasha Kaunem. Większość ligi ma nawet lepsze backupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: czy ja wiem konfy się mocno wyrównały akurat wiadomo najlepsza drużyna jest na wschodzie ale już przykładowo tacy Lakers (7my seed na zachodzie obecnie) jak dla mnie nie ustępują Pacers (obecnie 3ci seed na wschodzie i raczej nie spadną niżej) Zachód jest z pewnością bardziej wyrównany - odstają tylko Rockets i Clippers. Na Wschodzie nieco łatwiej o W bo jest nieco więcej słabszych drużyn. Widzę się spokojnie na poziomie Bucks, czy Wizards, a może by dało się coś więcej nawet osiągnąć.. Z Hornets na razie tez jestem -0, ale pod koniec sezonu gram na wyjeździe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: RS się rządzi swoimi prawami. Wiadomo, że Pacers i Nets na papierze to nie są drużyny na HCA. Są na Wschodzie lepsze zespoły, które z różnych przyczyn są niżej. Na Zachodzie też pierwsze czy drugie jest Suns, które pół sezonu grało na starterem Sasha Kaunem. Większość ligi ma nawet lepsze backupy. wymień 2 drużyny ze wschodu lepsze od Pacers I DARE U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Na Zachodzie też pierwsze czy drugie jest Suns, które pół sezonu grało na starterem Sasha Kaunem. Większość ligi ma nawet lepsze backupy. Właśnie ciężko ten fenomen rozgryźć.. Z Saszą Kałnem qrna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Alonzo napisał: Zachód jest z pewnością bardziej wyrównany - odstają tylko Rockets i Clippers. Na Wschodzie nieco łatwiej o W bo jest nieco więcej słabszych drużyn. Widzę się spokojnie na poziomie Bucks, czy Wizards, a może by dało się coś więcej nawet osiągnąć.. Z Hornets na razie tez jestem -0, ale pod koniec sezonu gram na wyjeździe.. pls 1 minutę temu, Alonzo napisał: Właśnie ciężko ten fenomen rozgryźć.. Z Saszą Kałnem qrna.. fenomen nazywa się CP3 (od początku pisałem że to jest team, który jest parę ruchów od bycia top drużyną) do tego dobrany do niego Wade (który jest b.fajnym fitem) i kilu solidniaków (KVH, Wally, Smith) teraz z Nowikiem są mocnym kandydatem do finałów Edytowane 25 Marca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi