MarcusCamby Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @julekstep Hornets stać na coś więcej czy druga runda to szklany sufit tego zespołu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: @julekstep Hornets stać na coś więcej czy druga runda to szklany sufit tego zespołu? U mnie ani razu nie przeszli drugiej rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) 7 minut temu, january napisał: To z tego sezonu ta simka xd ? Nie z poprzedniego czy coś ? tak - tylko trzeba brać poprawkę na to że tutaj jest auto-taktyka więc tak robię Magic zazwyczaj 58-61 win, ale jak im sam ustawię taktyki (reszta ligi auto) to już kręcę się bliżej 64-68, pewnie inne ekipy też mają potencjał na poprawę względem tego co simka ustawia w C's np Wallace dostał nagrodę 6th mana xD 10 minut temu, MarcusCamby napisał: @julekstep Hornets stać na coś więcej czy druga runda to szklany sufit tego zespołu? wiesz - to simka, tutaj niezły (ale nie rewelacyjny) rookie po dobrym campie może wskoczyć na MVP level w pierwszym sezonie xD więc generalnie wszystko jest możliwe (szczególnie jeśli mówimy o jednak pewnym PO teamie) - ale pieniędzy na coś więcej niż 2nd round dla Hornets bym w życiu nie postawił Edytowane 31 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 9 minut temu, MarcusCamby napisał: @julekstep Hornets stać na coś więcej czy druga runda to szklany sufit tego zespołu? IMO jest fajna, płaska liga w tym momencie - w PO każdy może zaskoczyć. Tylko doturlać się do PO ciężko A co do simek to się nie przejmować, bo te auto-taktyki mocno wypaczają realną siłę ekip. Takie Magic np strasznie dużo zyskuje, bo mają tylko 5 graczy i komp i tak nie ma możliwości inaczej ich poustawiać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Ciekawe kogo mi komp na SG, PF i C ustawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Do skompletowania kadry wystarczy dwunastu chłopa? Nie trzeba mieć 14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Do skompletowania kadry wystarczy dwunastu chłopa? Nie trzeba mieć 14? tak 12 w aktywnym rosterze i ew do 3 na IL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Startujemy dzisiaj z pierwszą kolejką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Alonzo napisał: Startujemy dzisiaj z pierwszą kolejką? wątpię -> dopiero 13 ekip ma ustawioną taktyką (a Spurs, 76ers i Knicks mają jeszcze braki kadrowe) + żaden komisz nie zgłosił się na chętnego do day1 xD Edytowane 31 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: wątpię -> dopiero 13 ekip ma ustawioną taktyką (a Spurs, 76ers i Knicks mają jeszcze braki kadrowe) + żaden komisz nie zgłosił się na chętnego do day1 xD Damy radę ja tam wierzę w naszych GMów i komiszy naturalnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Ten Hawes taki niby utalentowany a ustawiając taktykę uznałem, że mój drugorundowy Jeff Adrien jest lepszy od niego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 2 minuty temu, cvbe napisał: Ten Hawes taki niby utalentowany a ustawiając taktykę uznałem, że mój drugorundowy Jeff Adrien jest lepszy od niego xD ja jedyny dylemat jaki mam to Smith, czy Mahinmi jako backup Lopeza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 To chyba muszę na recommend lecieć skoro Mavs tak dobrze wyglądają w próbnych simkach:) Ale nawet na moim ustawieniu taktyki, wygrałem zachód, odpadłem co prawda w I rundzie ale bilans był super. Ten John Williams to jest kot jednak, on robi różnicę. Załapał się nawet do All NBA Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 A dla mnie ten Pan to największą zagadka simki, przecież on nie ma jakiś wybitnych skilli, już nie mówiąc o grze na PG gdzie nie powinien się nadawać, a jest gwiazdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Posiadanie w składzie John Williamsa i Mike Sweetneya czyni z Mavs grubego contendera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) @Pablo81 @Ice23 @ignazz @elwariato @RDG2 @january @Ashigaru @Sylvinho. ciągle zalegacie z taktykami - sezon rusza najprawdopodobniej jutro wieczorem, jak do tego czasu nie będzie taktyki to pójdzie automat Edytowane 31 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 47 minut temu, julekstep napisał: @Pablo81 @Ice23 @ignazz @elwariato @RDG2 @Koelner @january @Ashigaru @Sylvinho. ciągle zalegacie z taktykami - sezon rusza najprawdopodobniej jutro wieczorem, jak do tego czasu nie będzie taktyki to pójdzie automat Rzuć plik do gry ze składami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 18 minut temu, Ashigaru napisał: Rzuć plik do gry ze składami jest przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Jest jeszcze młoda godzina, zatem możliwe że wszystkim udałoby się ustawić rotacje i jeszcze dziś wieczorem można by pierwszą kolejkę rozegrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Teraz, Alonzo napisał: Jest jeszcze młoda godzina, zatem możliwe że wszystkim udałoby się ustawić rotacje i jeszcze dziś wieczorem można by pierwszą kolejkę rozegrać. aha ale to trzeba potem jeszcze w grze wyklikać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi