mac Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Godzinę temu, Eld napisał: Fajny blok tego Tate. Będzie miał chłopak do hajlajtów. Stud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Vucević ładnie dzisiaj pokazuje, co się stanie z Nets jak tylko oponent będzie miał ofensywnie zorientowanego centra/wysokiego. DAR nawet nie próbuje za nim na obwód wychodzić. Ogólnie to on tragiczny jest, poza stawianiem zasłon gdzie nawet jedną samego Hardena ściął. A ten nietrafiony layup z odległości pół metra do kosza to żal.pl. Bruce Brown dobrze, że o reb zrobił i to dobił po nim bo aż wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 41 minut temu, mac napisał: Stud Tate w pierwszej połowie dramatyczny dzisiaj, w drugiej bardzo dobry, mam nadzieję że ta druga to jego prawdziwe oblicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Jeśli Biyombo dla niektórych to jest maskotka czy zawodnik, który rzekomo nie nadaje się nawet na backup, to ja nie wiem kim jest obecny Baynes w tej lidze. Zresztą mam wrażenie, że połowa ligi ma problem z pozycją centra. Biyombo co by nie mówić w defensywie mocno ogranicza wjazdy, bardzo dobrze zastawia deskę i co by nie mówić, widać że jest w bardzo dobrej formie fizycznej. Ale teraz akurat Raptors trafiają wszystko na dystansie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Ale teraz Theis zaliczył asystę....do Randla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Quickley najlepszy PG na parkiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 To prawda. Wygląda coraz lepiej. Naprawdę złoty strzał Knicksów Payton najpierw idiotycznie głupia strata a potem fantastyczny blok połowa 3 kwarty a Boston ma 40 pkt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Wy to oglądacie? Rozumiem fanów Knicks i Celtics (tych trudniej zrozumieć) ale osoby postronne? Mecz beznadziejny. Knicks gra z amatorskim zespołem. Jest Inter Juve. Chyba zmienię kanał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) 12 minut temu, ptak napisał: Wy to oglądacie? Rozumiem fanów Knicks i Celtics (tych trudniej zrozumieć) ale osoby postronne? Mecz beznadziejny. Knicks gra z amatorskim zespołem. Jest Inter Juve. Chyba zmienię kanał Nic innego nie leci, kopana jest meh, więc się ogląda. A poza tym w tym RS mam powód aby jednym okiem podglądać Knicksów. Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) Ja oglądam Miss na Polsacie i zaraz wrzucam Dallas. Na razie najlepszy na parkiecie Ibisz. Idzie na TD. Edytowane 17 Stycznia 2021 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 42 minuty temu, ignazz napisał: Ja oglądam Miss na Polsacie i zaraz wrzucam Dallas. Na razie najlepszy na parkiecie Ibisz. Idzie na TD. Kandydatka nr 11 i 3 mi się bardziej od ibusza podoba jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 4, 6, 21 3 Poznań tez ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Przykro patrzeć jak Luka nie ma z kim grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Godzinę temu, ignazz napisał: Na razie najlepszy na parkiecie Ibisz. A co to wybory mistera nastolatków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Conley w tym sezonie jest w takiej formie ,że latem Jazz nie da rady go zatrzymać.. Ktoś mu rzuci grubą umowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Orlando gra na wyjeździe z Nowym Jorkiem w stroju podobnym do NYK ( białe z pomarańćzowym elementem ). Nie przepadam za tą ideą randomowych strojów. Wolałbym tak jak kiedyś ( gospodarz na biało lub tak jak w piłce jeden główny strój i ewentualny zapasowy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Też nie lubię tego mieszania strojów, pod tym względem Adidas był lepszy. No i jeszcze Nike zepsuło dwa komplety uniformów Lakers - purpurowe i te złote z których zrobili żółte, jedyne ładne to były Sunday Whites ale już w nich nie grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Brawo Grizzlies! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 No proszę Draymond przypomniał sobie jak się gra po obu stronach parkietu. I nagle Golden wyszli na prowadzenie na minutę do końca... JEszcze James jakiś rozkojarzony w końcówce. Słabe straty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 ale piękny collapse Lakersów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi