kcp78 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie no oczywiście, ważne, że mamy Ciebie, tak by było w c*** ciężko świat ogarniać typ w ciągu dwóch sezonów rozegrał minutowo o 10 spotkań więcej niż drugi na liście, ale fan Pizdons wie wszystko i nie omieszka się tym podzielić dziękujemy Ci o Wielki KaCaPie to, ze wam (tobie i julkowi) jest ciezko ogarniac swiat nie jest niczym nowym. a 'milosc' bywa slepa, czego dowodem twoja reakcja ('zagotowales' niczym gowniarz, i uznales, ze twoje wzburzenie to wystarczajacy powod, zeby mnie obrazac). jestes zwyklym dzbanem... 17 minut temu, julekstep napisał: ktoś musi robić za tło żebyś Ty mógł błyszczeć lubie, gdy tak o mnie dabsz, kocurku! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) 1 minutę temu, kcp78 napisał: lubie, gdy tak o mnie dabsz, kocurku! ... Zawsze będe o Ciebie dabrł Wszak jesteś jednym ze skarbów tego forum! Edytowane 17 Czerwca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 ostrzezenie poszlo, kolejne beda bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 oho, po MVP Joka widzę nawet admin odwiedza wątek Nuggets xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 3 minuty temu, kcp78 napisał: zagotowales' niczym gowniarz, i uznales, ze twoje wzburzenie to wystarczajacy powod, zeby mnie obrazac w zasadzie to najpierw Ty wyzwałeś Julka, a ja tylko sprarafryzowałem Twoją ksywkę, która najlepiej oddaje wartość takich postów, trzymaj się tam cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Pytanie dotyczyło wejścia w tax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 (edytowane) W dniu 17.06.2021 o 10:01, matek napisał: Wrony w tle robią robotę I ta szlifierka pewnie ogrodzenie kończą Edytowane 18 Czerwca 2021 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 W dniu 17.06.2021 o 08:32, jordan20 napisał: tak sie spedza wakacje,a nie jakies wczasy na plazy itp Jak by się zamienili rolami to Jokić mógł by niezłą kondychę na RS wypracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Source: Will Barton, who has a $14.6 million player option for next season, fired agent Aaron Goodwin in March and is now represented by CAA, and Andrew Morrison, Richard Beta, and Austin Brown. @julekstep odpala szampany pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 4 minuty temu, Lucas napisał: Source: Will Barton, who has a $14.6 million player option for next season, fired agent Aaron Goodwin in March and is now represented by CAA, and Andrew Morrison, Richard Beta, and Austin Brown. @julekstep odpala szampany pewnie jak w efekcie odpuści PO i znajdzie nowego pracodawcę to jak najbardziej POWODZENIA W SZUKANIU WILL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Nikola ma też swoje piwo https://www.instagram.com/p/CQZIu_dgp7B/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi