rw30 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 4 godziny temu, ely3 napisał: Rok temu 76 ers nie przeskoczyło jak ustawiać lineupy Horford-Embiid eee chyba przeskoczyło z tego co kojarzę? w jedyny możliwy sposób, tzn nie grając nimi zupełnie razem, co oczywiście jest c***owo opcjo jeśli Twój nowy-nabytek-zayebisty-roles-za-25M$/rok nie może grać z twoim superstarem (w teorii może by mogli w sytuacji, gdyby obok nich na boisku przebywało 3 shooterów a nie Ben Simmons) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 W dniu 23.01.2021 o 13:01, Kołczu33 napisał: Hipotetycznie, nawet jeśli jest 0,00001% szans na to, i nets chcą wymienić irvinga, to w lidze pozycja PG jest tak nastackowana, że nie ma na niego rynku. do Sacto za Foxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: do Sacto za Foxa Też o tym myślałem, ale Netsom lepiej by chyba wyszło rozmienienie Irvinga na jakiś dwóch, trzech dobrych rolesów, ale kompletnie nie mam pomysłu gdzie i na kogo. Albo nie. Do Spurs z nim. Ciekawe kto by prędzej korby dostał. Ignazz czy Pop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Dawać Marcina tam na srodek. Niech pakuje sie z powrotem za ocean na jeden sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 4 godziny temu, Eld napisał: Też o tym myślałem, ale Netsom lepiej by chyba wyszło rozmienienie Irvinga na jakiś dwóch, trzech dobrych rolesów, ale kompletnie nie mam pomysłu gdzie i na kogo. Albo nie. Do Spurs z nim. Ciekawe kto by prędzej korby dostał. Ignazz czy Pop. Raczej ja bo Pop nic nie wie a ja już dostałem na sama myśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 13 minut temu, ignazz napisał: Pop nic nie wie +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 5 godzin temu, Eld napisał: Też o tym myślałem, ale Netsom lepiej by chyba wyszło rozmienienie Irvinga na jakiś dwóch, trzech dobrych rolesów, ale kompletnie nie mam pomysłu gdzie i na kogo. Albo nie. Do Spurs z nim. Ciekawe kto by prędzej korby dostał. Ignazz czy Pop. Wy chyba się urwaliście z choinki... Nie po to Nets poszło po Hardena by oddawać Irvinga. Oni grają ze sobą dopiero 2 mecz. Popatrzcie sobie ile Heat w 2011 potrzebowali czasu by sobie poukładać role a przecież mieli całe lato na to. Tu weszli z marszu mają dwóch graczy , którzy potrzebują dużo piłki w dłoniach i muszą sobie ustalić role i na początku spotkania i role na koniec spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Godzinę temu, ely3 napisał: Wy chyba się urwaliście z choinki... Nie po to Nets poszło po Hardena by oddawać Irvinga. Oni grają ze sobą dopiero 2 mecz. Popatrzcie sobie ile Heat w 2011 potrzebowali czasu by sobie poukładać role a przecież mieli całe lato na to. Tu weszli z marszu mają dwóch graczy , którzy potrzebują dużo piłki w dłoniach i muszą sobie ustalić role i na początku spotkania i role na koniec spotkania Imo trochę słabe porównanie do Heat'11 bo tam chłopaki byli wcześniej ugadani, a tu krążyły teksty, że Irving nie chce Hardena w Nets. Jeśli dodamy do tego fakt, że Kyrie ma bardzo wątpliwe IQ, od kilku lat pokazuje się jako antyzespołowy gracz ( trade request z Cavs, Boston ) to pomysł jego rozmienienia wcale nie musi wydawać się absurdalny. Jasne, że to dopiero pare meczów ale kogo z dwójki Harden/Irving widzisz w roli Chrisa Bosha? Bo ja żadnego z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Eld napisał: kogo z dwójki Harden/Irving widzisz w roli Chrisa Bosha? Bo ja żadnego z nich. zadałem to pytanie Hardenowi i on powiedział: albo Kyrie Irving się w niej odnajdzie, albo zostanie sprzedany, hahaha. pozdrów @rw30a i @MVPrzemeka, yo Edytowane 24 Stycznia 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 1 minutę temu, rw30 napisał: zadałem to pytanie Hardenowi i on powiedział: albo Kyrie Irving się w niej odnajdzie, albo zostanie sprzedany, hahaha. pozdrów @rw30a i @MVPrzemeka, yo Dzięki za newsa. Przydatne jak zwykle . Yo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 ej spoko i w ogóle, ale mogę spytać czemu edytujesz moje posty? ja Twoich nie edytuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 25 minut temu, Eld napisał: a tu krążyły teksty, że Irving nie chce Hardena w Nets. A w rzeczywistości pojechali z Durantem do Las Vegas by zjeść wspólny obiad z Hardenem i dyskutowali na temat wspólnego grania więc te teksty były plotki a w rzeczywistości też sie dogadywali co do wspólnego grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 3 minuty temu, ely3 napisał: A w rzeczywistości pojechali z Durantem do Las Vegas by zjeść wspólny obiad z Hardenem i dyskutowali na temat wspólnego grania więc te teksty były plotki a w rzeczywistości też sie dogadywali co do wspólnego grania Masz rację, że trzeba im dać jeszcze trochę czasu. Tymczasem zapraszam do tematu Raps, bo pewnie znów ich oglądałeś. Baynes chyba dziś nie wyglądał aż tak źle, Boucherowi udało się dwóch layupów pod rząd spod kosza nie trafić, natomiast nadal nie mogę pojąć co ten OG odwalił , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Duże tak dla McGee, duże nie dla Love. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 3 godziny temu, vonBaron napisał: Duże tak dla McGee, duże nie dla Love. Obejrzalbym to, tj Harris shamet czy inne fillery za Love lol i totalne zero lawki, McGee pod stolem waived haha. 4 gwiazdy lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 9 godzin temu, vonBaron napisał: Duże tak dla McGee, duże nie dla Love. Na RS tak. W PO McGee w ogole nie byl uzyteczny, Moze na wschodzie cos by pomogl jednak w tych PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Słabo to dziś wyglądało dopóki meczu nie przejął Harden w 4qt, on musi rzucać więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Deal with it... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Nabijacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg202 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Godzinę temu, ignazz napisał: Nabijacze. Cwicza koncowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi