jack Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 12 minut temu, ely3 napisał: Ale wiesz ,że Le Bron właśnie podpisał przedłużenie i za rok bierze 41 mln do tego Harell ma opcje zawodnika więc Lakers mają zablokowane 73 mln i to jeszcze bez Davisa. By tam sie zmieścił Giannis z maxem to Davis by musiał grać za 10 mln na sezon Lebron ma opcje gracza na sezon 2021/22 z której może teoretycznie zrezygnować i podpisać za mniejsza kasę by zrobić miejsce dla Davisa i Greka. Ja Giannisa widzę w Dallas, tam jest też łatwiej z kontraktami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 1 minutę temu, jack napisał: Lebron ma opcje gracza na sezon 2021/22 z której może teoretycznie zrezygnować i podpisać za mniejsza kasę by zrobić miejsce dla Davisa i Greka. Ja Giannisa widzę w Dallas, tam jest też łatwiej z kontraktami. Jaką opcję.? PRzeciez on właśnie podpisał maxa na kolejne 2 lata . On ma gwarantowaną umowe do konca 2023 wieć za rok nie może rezygnować. Masz nieaktualne dane 5 minut temu, Lucas napisał: NY to też Brooklyn, ale plotki na pewno o Knicks beda, bo zawsze sa i jak zawsze nic z tego nie wyjdzie. Ale wiesz ,że Nets za rok to są w podatku od luksusu i nie za bardzo wiem jakby mogli pozyskać Giannisa bez utraty np Duranta LA też juz praktycznie wypadają z wyścigu po Giannisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 4 minuty temu, ely3 napisał: Masz nieaktualne dane Faktycznie, super info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kndz_ Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Najpierw Adebayo teraz LeBron imo Giannis już dał info o swojej decyzji i w tym momencie wszyscy przedłużają swoich zładowników. O Giannisa w grze zostało już tylko albo Dallas albo Milwaukee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zobaczycie, że przyjdzie do Phoenix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) 43 minuty temu, ely3 napisał: @nba2midnight @blackmagic Wyjaśnienie jest dośc prawdopodobne -- Kyle przez całą swoją karierę generuje ujemny net rtg... Ale wiesz ,że Le Bron właśnie podpisał przedłużenie i za rok bierze 41 mln do tego Harell ma opcje zawodnika więc Lakers mają zablokowane 73 mln i to jeszcze bez Davisa. By tam sie zmieścił Giannis z maxem to Davis by musiał grać za 10 mln na sezon Rozumiem że dudley ma dodatni? Edit - żebys za dużo nie szukał - w ostatnich po miał ujemny PER Edytowane 2 Grudnia 2020 przez blackmagic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Dudley jest słaby, ale O'Quinn w ostatnich dwóch sezonach też był bezproduktywny, dlatego nie ma klubu. Wydawało się, że na rynku jest kilku fajnych vetów, więc szkoda tego Dudleya, ale pewnie nie ma co poświęcać uwagi 12-13 zawodnikowi rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Jak każdy, kto grał w fantasy, zawsze zastanawiałem się dlaczego O'Quinn nie dostał nigdy szansy. Teraz już za późno, bo konkurencja na coraz mniej wakatów klasycznego centra jest coraz większa, ale że przez tyle czasu ziomek się miotał między 3rd stringerem a backupem, i to w słabych teamach... Nie wiem co z nim było nie tak, zwłaszcza że miał bonusowe skille na C, tzn. passing i jumper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 1 minutę temu, Chytruz napisał: . Nie wiem co z nim było nie tak, zwłaszcza że miał bonusowe skille na C, tzn. passing i jumper. Przynajmniej w Knicks to wyglądało tak, że paradoksalnie z jego "passingu" wychodziło często zatrzymanie ruchu piłki. Długi czas reakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: Przynajmniej w Knicks to wyglądało tak, że paradoksalnie z jego "passingu" wychodziło często zatrzymanie ruchu piłki. Długi czas reakcji. Nigdy nie zaobserwowałem takiego zjawiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Chytruz napisał: Nigdy nie zaobserwowałem takiego zjawiska. no spoko, ja nie zakwestionowałem tego, że potrafi podawać i ma szeroką wizję. clue było inne. powiedzmy, ze w 0:13 drugiego filmiku masz namiastke tego o czym mowie Edytowane 2 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 10 minut temu, człowiek...morza napisał: Przynajmniej w Knicks to wyglądało tak, że paradoksalnie z jego "passingu" wychodziło często zatrzymanie ruchu piłki. Długi czas reakcji. Odwal się od Zbója Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepItDirty Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 7 minut temu, Geronimo napisał: No to żegnamy Hardena najpóźniej po sezonie. Skoro z RW było źle, to z tym pseudo gwiazdorem będzie walka o PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Powtórna gra Walla z Cuzem (o ile w ogóle do takiej dojdzie) to fajna sprawa, ale fakt, ciężko sobie wyobrazić by ktoś z takim ego jak Wall miał dogadać się z Hardenem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don'tPanic Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Howard, Paul, Westbrook teraz Wall w toxic city Harden'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Harden musi mieć psychikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Ogólnie ta wymiana oznacze, po 1 - Wizards nie będą handlować Bealem a i najpewniej sam Beal przedłuży z Wizards skoro pozbył się Walla po 2 - Houston chyba cieprliwie będzie czekać na hojną ofertę za Hardena - chyba jednak Westbrook mocniej chciał uciekać z Houston skoro go pierwszego wysłali na wschód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Dla mnie trade marzenie W przeciwieństwie do @ely3 uważam że ten trade przyspieszy tylko ucieczkę Beala z Wizards, bo o ile wall to dupek to jednak grać z innymi potrafi Russell to rak i szybciutko powinien zniechęcić Bradleya do przenosin a Houston pozbywa się swoich ostatnich pickow byle tylko jakoś zadowolić Hardena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 @ely3 1. Twierdzisz, że Westbrick jest "team friendly"? Ego porównywalne, główna różnica to taka, że Wall przynajmniej dobrym rozgrywającym był i przeciętnym strzelcem, a RW i tu i tu nie jest orłem... 2. Od początku była mowa, że priorytetem jest sprzedaż Westbricka. Tu ciekawy jestem co dalej zamierzają w Houston... Wall jeśli wróci do formy, może fajnie gotować do Wooda, do tego kolega DMC, tam wciąż sa PJ Tucker, ciekawy House, a na ławce Gordon, ale czy to jest real PO team czy zlepek nieszczęścia ost. lat? 6 minut temu, josephnba napisał: Russell to rak i szybciutko powinien zniechęcić Bradleya do przenosin To zachęcić czy zniechęcić, bo się pogubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi