elwariato Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) nikogo z Pacers nie było to można się było spodziewać słowem Town najbardziej niedoceniony gracz tej ligi ło masz simkę nam zhakowały jakieś bałkańskie cwelo sodomity, i umieścili swego przywódcę na afiszu, jednym słowem trump miał rację wybory sfałszowane Edytowane 8 Listopada 2020 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Gracze odpoczywają po all star weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 28 minut temu, Tecu napisał: Gracze odpoczywają po all star weekend zara będzie Dzień 61 (na pierwszym miejscu goscie) Kings 106 - Knicks 90 play-by-play Clippers 115 - Trailblazers 93 play-by-play Grizzlies 110 - Lakers 83 play-by-play Wizards 93 - Magic 124 play-by-play Bulls 97 - Mavericks 100 play-by-play Hawks 116 - Heat 114 play-by-play Raptors 72 - Spurs 110 play-by-play Pacers 107 - 76ers 106 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu JEST NOWY PLIK NA STRONCE (2032_37) - niech zainteresowani sobie sprawdzą czy punkty potencjału zostały dodane tak jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Dzień 62 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 97 - Warriors 114 play-by-play Rockets 81 - Knicks 107 play-by-play Wizards 88 - Nets 89 play-by-play Timberwolves 88 - Magic 100 play-by-play Cavaliers 133 - Celtics 110 play-by-play 76ers 108 - Mavericks 105 play-by-play Spurs 108 - Lakers 104 play-by-play Sonics 120 - Suns 123 play-by-play Jazz 99 - Clippers 91 play-by-play Kings 117 - Hornets 123 play-by-play Trailblazers 107 - Raptors 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Nick Van Exel (Clippers) – 3 dni (Jammed Finger) Richard Hamilton (Kings) – 7 dni (Bruised Hip) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Czansiiii By by by Bylaps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) @julekstep @Krzemo @SlaKB Dzisiaj wolne - czy tak wnikliwie śledzicie nasz draft w BeGM? Edytowane 10 Listopada 2020 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Raczej praca a nie wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 8 minut temu, Krzemo napisał: Raczej praca a nie wolne ja właśnie wolne, więc większy zapierdol niż jakbym mógł markować pracę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Dzień 63 (na pierwszym miejscu goscie) Jazz 123 - Pacers 112 play-by-play Grizzlies 103 - Warriors 94 play-by-play Kings 103 - Hawks 96 play-by-play Cavaliers 107 - Mavericks 91 play-by-play Suns 103 - Heat 134 play-by-play Rockets 107 - Sonics 102 play-by-play Knicks 113 - Nuggets 94 play-by-play Magic 106 - Spurs 108 play-by-play Trailblazers 117 - Wizards 119 play-by-play Pistons 118 - Bulls 91 play-by-play Bucks 90 - Raptors 80 play-by-play 76ers 114 - Hornets 113 play-by-play Lakers 102 - Celtics 104 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Baron Davis (Warriors) – 6 dni (Sprained Ankle) Kevin Durant (Kings) – 6 dni (Sprained Ankle) Jerryd Bayless (Raptors) – 9 dni (Bruised Jaw) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) ehh kolejna porażka w ostatnich sekundach a siusiaki z Cleveland odjeżdżają Edytowane 10 Listopada 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 A się dzisiaj David West zemścił za oddanie go do Rockets.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 11:31 w 4 kwarcie... znowu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Dzień 64 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 90 - Heat 117 play-by-play Wizards 99 - Hornets 118 play-by-play Cavaliers 97 - Pistons 110 play-by-play Pacers 100 - Mavericks 83 play-by-play Jazz 102 - Spurs 101 play-by-play Sonics 105 - Hawks 93 play-by-play Timberwolves 105 - Warriors 100 play-by-play Clippers 104 - Magic 109 play-by-play Kings 90 - 76ers 116 play-by-play Rockets 90 - Lakers 116 play-by-play Nets 95 - Suns 84 play-by-play Celtics 73 - Knicks 108 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Larry Johnson (Trailblazers) – 3 dni (Bruised Cheekbone) Ben Wallace (Wizards) – 9 dni (Groin Pull) Vince Carter (Jazz) - 2 dni (Migraine) Tyson Chandler (Warriors) – 8 dni (Bruised Hip) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Brook Lopez 40pkt. 13zb. w łinie nad Hawks! Idziemy po ROTY ! A nie jakieś Westbricki, czy sidekicki Mika Beasleya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Stworzyłem swoją autorską formułę liczenia Def. ratingu, wyniki wyglądają sensownie więc wrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Szkoda tej porażki. Na 2:40 do końca prowadzimy 7 punktami i przegrywamy. Graty dla @gimmie, który po serii niekorzystnych wyników przesunął Wade'a na pg i widać efekty. MVP ASG (wg kibiców i części prasy)- Jamison - po meczu gwiazd gra b. slabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Coraz bardziej realny staję się brak awansu Wizards do PO wydawało się, że po dodaniu CWebba powalczą mocno o misia, a tu najpierw kontuzja Webbera w poprzednim sezonie (ale i tak było ECF z niskiego seedu) a w tym sezonie to nie wiem o co chodzi. CWebb słabiutki sezon gra, to że grał w ASG to skandal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 @SlaKB ja spisywałem pkt w ofensywie i i defensywie poszczególnych teamów po 40 dniach i teraz w połowie sezonu po 60. To moje 3 od końca miejsce w defensywie jest nieco mylące, gdyż ofensywnie jestem na 14/15 miejscu, do tego w +/- jestem już tylko 4pt. na minusie (poprawiłem się tu w ostatnich 20 dniach o 2pkt, i cały czas idę do przodu), a przykładowo Bulls są -19,4 a Celtics -16,6. Fatalni są też Raptors (-13,9) i Rockets (-13,7). Seattle stanowczo w tej grupie nie ma Knicks, którzy mają żelazna defensywę, mają za to fatalny atak 104,4pkt. - gdzie moi Sonics są lepsi od Knicks o 4pkt. w ataku. Postawiłem w tym sezonie na ofensywę - stąd też trace dużo punktów. Przykładowo Pistons tracą 111,9pkt. ale mają za to zdecydowanie najlepszą ofensywę 122,4pkt. Wracając do moich Sonics - chcę, zeby kibice mieli chociaż fun z gry młodzieży Seattle jak i tak nie awansujemy do playoffs. #kulturaorganizacji a nie jakieś marne tanki i później pseudopolityczna nowomowa w BeGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Dziwi mnie niski poziom defensywy Heat. Anderson jest słaby ale Hill Sheed JON i nawet Kidd są dobrzy. Ławka tez ma paru stoperów. Dodatkowo nie czuje abym dostawał 120-130 punktów regularnie a często przegrywam 105:106 lub 111:109 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 1 minutę temu, Alonzo napisał: @SlaKB ja spisywałem pkt w ofensywie i i defensywie poszczególnych teamów po 40 dniach i teraz w połowie sezonu po 60. To moje 3 od końca miejsce w defensywie jest nieco mylące, gdyż ofensywnie jestem na 14/15 miejscu, do tego w +/- jestem już tylko 4pt. na minusie (poprawiłem się tu w ostatnich 20 dniach o 2pkt, i cały czas idę do przodu), a przykładowo Bulls są -19,4 a Celtics -16,6. Fatalni są też Raptors (-13,9) i Rockets (-13,7). Seattle stanowczo w tej grupie nie ma Knicks, którzy mają żelazna defensywę, mają za to fatalny atak 104,4pkt. - gdzie moi Sonics są lepsi od Knicks o 4pkt. w ataku. Postawiłem w tym sezonie na ofensywę - stąd też trace dużo punktów. Przykładowo Pistons tracą 111,9pkt. ale mają za to zdecydowanie najlepszą ofensywę 122,4pkt. Wracając do moich Sonics - chcę, zeby kibice mieli chociaż fun z gry młodzieży Seattle jak i tak nie awansujemy do playoffs. #kulturaorganizacji a nie jakieś marne tanki i później pseudopolityczna nowomowa w BeGM Ja chcialem tylko znaleźć alternatywe dla suchego oPPG które często jest mylące. Pistons są słabi w obronie (nic dziwnego, jedyny naprawdę dobry obrońca w S5 to BigAl), ale mają historycznie dobry atak (póki co jest pace na to, żeby pobić najlepszy atak w historii (również Pistons w 2027 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi