SlaKB Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: nie piszę że to top na swojej pozycji, ale w miejscu gdzie miałem problem (w skali ligi) teraz jestem na delikatnym plusie - co imho przerzuca mnie z 2giego tiera contenderów (gdzie kisiłem się z Pistonsami i Wizardsami tej gry) do 1szego tiera z Grizzlies, Heat, 76ers i (może) Spurs a to wszystko za sprawą UCZCIWEGO trejdu Dla mnie dalej nie zmieniłeś tieru, ale ok. Na Martinie po mistrzostwo! A jeśli coś insynuujesz to trejd w którym pozyskałem Ala również byl uczciwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 powklepywałem trejdy + zupdejtowałem bazę - możecie sobie zacząć ustawiać taktyki (i dawajci znać jak macie w taktyce do wyboru jakichś grajków ,którzy skończyli karierę i trzeba ich wywalić ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Przecież dopiero się rozkręcamy z wymianami za szybko na taktykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 55 minut temu, julekstep napisał: powklepywałem trejdy + zupdejtowałem bazę - możecie sobie zacząć ustawiać taktyki (i dawajci znać jak macie w taktyce do wyboru jakichś grajków ,którzy skończyli karierę i trzeba ich wywalić ) Ja mam Delonte do wyboru a chłop jest w Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Teraz, cvbe napisał: Ja mam Delonte do wyboru a chłop jest w Heat Jeszcze jest. u mnie po staremu Dale Ellis czy Ike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 8 minut temu, cvbe napisał: Ja mam Delonte do wyboru a chłop jest w Heat już nie masz 10 minut temu, ignazz napisał: u mnie po staremu Dale Ellis czy Ike. na stronce gdzie ustalasz taktykę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 U mnie jest Charles Barkley. Może zostać jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 @julekstep @Krzemo @SlaKB Kiedy pierwsze mecze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Kiedy koniec waivers i pierwsze mecze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 18 minut temu, Tecu napisał: Kiedy koniec waivers i pierwsze mecze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 @julekstep Ogolnie z Twoimi wagami się zgadzam, ale wydaje mi się, że jumpshot u PFa jest niedoszacowany. Czytając relacje silni skrzydłowi dość często z niego korzystają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 6 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep Ogolnie z Twoimi wagami się zgadzam, ale wydaje mi się, że jumpshot u PFa jest niedoszacowany. Czytając relacje silni skrzydłowi dość często z niego korzystają. Zgadza się, w rankingu PF taki Malone jest mocno niedoszacowany. Za to w rankingu SF jest zbyt wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) Przypominam że za niecałe 3 godziny mija deadline na wysyłanie list waivers Knicks, Pistons, Raptors - te drużyny mają poniżej 12 graczy w składach a nie wysłały listy / odpowiedniego info @Krzemo @SlaKB @Sylvinho. Edytowane 6 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Knicks dobiorą z FA po wynikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Raptors również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Zachód się zrobił ciekawy w sumie. Tylko Rockets w full-kasztan mode i Sonics z bandą młodzików z góry są poza PO. Na wschodzie 4 najbardziej kasztanowe drużyny w lidze (Celtics, Bulls, Nets i przede wszystkim Rapotrs) + Hawks, którzy też twardo poszli w osłabienie...wychodzi że tylko 10 temaów będzie się bić o PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Mam głupie pytanie - gdybym chciał takiemu januaremu sprzedac drogiego zawodnika, który nie mieści mu się do salary, to mogę wykorzystać fakt że jest on pierwszy w wyborze z listy waivers i zwolnić gracza? Czy to oszustwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 6 minut temu, eMeS napisał: Mam głupie pytanie - gdybym chciał takiemu januaremu sprzedac drogiego zawodnika, który nie mieści mu się do salary, to mogę wykorzystać fakt że jest on pierwszy w wyborze z listy waivers i zwolnić gracza? Czy to oszustwo? @Krzemo @SlaKB ? jak dla mnie spoko - szczególnie jak to pójdzie jako oficjalny trade (a nie jakieś udawanki) - skoro technicznie i tak jest taka możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Będzie precedens. I to z Rumunem w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Ja czysto teoretycznie pytam, bo zaraz priorytety na waiversach się pozmieniają i jeżeli trafi na 1 miejsce contender to trochę overkill jeżeli mogę mu dać przykładowego IT za minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi