Kubbas Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) Rappar tez dostal bana? Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 57 minut temu, Kubbas napisał: Rappar tez dostal bana? Uważasz że niesłusznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Kubbas napisał: Rappar tez dostal bana? Ban to drugie jego imię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 5 godzin temu, josephnba napisał: Uważasz że niesłusznie? nie wiem za co i nie wiem kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 53 minuty temu, Kubbas napisał: nie wiem za co i nie wiem kiedy Ja też nie. Oddać rappara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Mogę się dowiedzieć co było powodem banu? @Eld @ely3 @Borys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 47 minut temu, RappaR napisał: Mogę się dowiedzieć co było powodem banu? @Eld @ely3 @Borys Ja na razie w swojej szeroko zakrojonej akcji banowania ludzi rozdałem dwa bany. Deltusiowi i....Deltusiowi. Mnie więc nie pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Ja na razie w swojej szeroko zakrojonej akcji banowania ludzi rozdałem dwa bany. Deltusiowi i....Deltusiowi. Mnie więc nie pytaj. Kogoś muszę, więc ponawiam pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Za sugerowanie że wśród strażaków jest wielu pedofili Osobiście to zgłosiłem I poproszę cię o dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 12 minut temu, josephnba napisał: Za sugerowanie że wśród strażaków jest wielu pedofili Osobiście to zgłosiłem I poproszę cię o dowody Raczej za próbę prowokacji. Jak wpiszesz w google strażak pedofil to sporo wyników się znajdzie więc Rappar pewnie chce się tu bronić tym że wśród strażaków są pedofile, on napisał prawdę więc o co chodzi a wszyscy wiemy że chciał Cię po prostu wkurwić co mu się zresztą udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 3 minuty temu, fluber napisał: Raczej za próbę prowokacji. Jak wpiszesz w google strażak pedofil to sporo wyników się znajdzie więc Rappar pewnie chce się tu bronić tym że wśród strażaków są pedofile, on napisał prawdę więc o co chodzi a wszyscy wiemy że chciał Cię po prostu wkurwić co mu się zresztą udało. Nie. Nie udało się, grzecznie poprosiłem o dowody a nie linki z internetu, raport pedofili istnieje A każdą taką próbę będę zgłaszał, tak jak zgłosiłem post delty sugerujący że ja jestem pedofilem Są pewne granice A to że wśród strażaków są pedofile jest zapewne prawdą, prawdą nie jest że jest ich tam wielu Głośno zresztą jakieś pół roku temu było o jakimś emerytowanym strażaku, którego złapali na gorącym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 13 minut temu, fluber napisał: wszyscy wiemy że chciał Cię po prostu wkurwić co mu się zresztą udało. ciekawy przypadek , jako pedagog jakbyś to nazwał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 4 godziny temu, josephnba napisał: Za sugerowanie że wśród strażaków jest wielu pedofili Osobiście to zgłosiłem I poproszę cię o dowody https://kosciannasygnale.pl/2021/03/21/strazak-pedofil-zlapany-przez-lowcow-pedofilow/?amp=1 https://tvn24.pl/polska/szef-osp-w-areszcie-z-zarzutem-pedofilii-wszyscy-wiedzieli-ra314460-3428592 https://www.google.com/amp/s/www.rmf24.pl/fakty/polska/newsamp-grodzisk-wlkp-strazak-pedofil-zlamal-sadowy-zakaz-pracy-z-dz,nId,180108?espv=1 jedynie przepraszam, ze nie napisałem tego w cudzysłowiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) No całe trzy, a teraz poproszę o wykaz skazanych pedofilów i wypisanie jaki % tychże to strażacy! Bo czy jest ich "zadziwiająco wielu" to nie udowodniłeś Dla równowagi wiesz ile mi wyskoczyło wyników dla frazy "lekarz pedofil"? Trochę więcej niż trzy... Ciesz się też że nie mam screena (twój wróg @ely3 nie chce mi go udostępnić więc choć raz zabierają się jak człowiek i mu podziękuj) twojego wpisu bo chciem go przekazać do działu prawnego związku zeby sprawdzili czy nie nosił znamion przestępstwa Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 4 godziny temu, josephnba napisał: No całe trzy, a teraz poproszę o wykaz skazanych pedofilów i wypisanie jaki % tychże to strażacy! Cztery. 4 godziny temu, josephnba napisał: Ciesz się też że nie mam screena (twój wróg @ely3 nie chce mi go udostępnić więc choć raz zabierają się jak człowiek i mu podziękuj) twojego wpisu bo chciem go przekazać do działu prawnego związku zeby sprawdzili czy nie nosił znamion przestępstwa Przestępstwo to na przykład skatowanie w 20 człowieka, albo grożenie komuś pobiciem. Swoją drogą, nie że to moja opinia i sam się od tego dystansuję, ale spotkałem się z pewnymi podłymi ludźmi, którzy zgłaszanie spraw na policję nazywali konfidenctem, a osoby to robiące konfidentami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Z danych opublikowanych przez Jakiego wynika, że wśród 877 więźniów skazanych za przestępstwa molestowania i pedofilii największą grupę stanowią osoby bez zawodu - 275 osadzonych. Jest także 144 pracowników prac dorywczych, 50 murarzy, 22 magazynierów, 21 rolników, 19 robotników budowlanych, 12 elektryków, czy 11 stolarzy. https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-05-15/murarze-rolnicy-osoby-bez-zawodu-jaki-opublikowal-statystyki-dotyczace-skazanych-za-pedofilie/ czyli intuicja mnie nie zawiodla, i dobrze 'kombinowalem' z tymi murarzami! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 9 minut temu, kcp78 napisał: Z danych opublikowanych przez Jakiego wynika, że wśród 877 więźniów skazanych za przestępstwa molestowania i pedofilii największą grupę stanowią osoby bez zawodu - 275 osadzonych. Jest także 144 pracowników prac dorywczych, 50 murarzy, 22 magazynierów, 21 rolników, 19 robotników budowlanych, 12 elektryków, czy 11 stolarzy. https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-05-15/murarze-rolnicy-osoby-bez-zawodu-jaki-opublikowal-statystyki-dotyczace-skazanych-za-pedofilie/ czyli intuicja mnie nie zawiodla, i dobrze 'kombinowalem' z tymi murarzami! ... Murarzy można spokojnie wrzucić do prac „dorywczych” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, RappaR napisał: Cztery. Przestępstwo to na przykład skatowanie w 20 człowieka, albo grożenie komuś pobiciem. Swoją drogą, nie że to moja opinia i sam się od tego dystansuję, ale spotkałem się z pewnymi podłymi ludźmi, którzy zgłaszanie spraw na policję nazywali konfidenctem, a osoby to robiące konfidentami. Sugeruję nie nazywać kogoś pedofilem i bedzoexpo kłopocie A propos donoszenia, zgłosiłeś "rappar case" swego czasu a porownujesz to z oskarżeniami o pedofilę? Masz naprawdę smutne życie chłopcze Zejdź ze mnie a i ja odpuszczę Ale przede wszystkim odpierdol się od straży bo wątpię żebyś znał/miał kontakt z kimś poza mną z formacji Po prostu się odpierdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 10 minut temu, josephnba napisał: Sugeruję nie nazywać kogoś pedofilem i bedzoexpo kłopocie A propos donoszenia, zgłosiłeś "rappar case" swego czasu a porownujesz to z oskarżeniami o pedofilę? Masz naprawdę smutne życie chłopcze Zejdź ze mnie a i ja odpuszczę Ale przede wszystkim odpierdol się od straży bo wątpię żebyś znał/miał kontakt z kimś poza mną z formacji Po prostu się odpierdol Ale ja nikogo nie oskarżyłem i nikogo nie nazwałem pedofilem. Ja tylko stwierdziłem fakt, a słowo wielu nie ma w języku polskim ściśle określonej definicje, żebym w jakikolwiek sposób popełnił błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Jest zabawa. Jest 999 jest 998. Czy może dołączy ktoś spod numeru 997? Byłby komplet naszych służb z telefonów alarmowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi