Kubbas Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 a to powiedzmy ze Spo ok a takto nr 2 to raczej Carlise. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Kubbas napisał: Przecież budenholzer rok w rok to kompromitacja w po gość nie umie zrobić jednego dobrego adjustment of czasów atlanty To fantastyczny asysten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Rzut Iggiego ze swojej linii osobistych blizej kosza niz trojka Giannis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 @Alonzo juz dlugo sie nad tym zastanawiam, co Dragic ma z kolanem ze popierdala w takiej wielkiej ortezie? i kto na poziomie nba pozwala gosciowi grac w takim stabilizatorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Tak sobie oglądam i gwizdną jakieś osobiste dla Lakers czy można ręce urywać :D? edit. no nie porywa delikatnie rzecz ujmując poziom XD Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez ttr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 15 godzin temu, Kubbas napisał: @Alonzo juz dlugo sie nad tym zastanawiam, co Dragic ma z kolanem ze popierdala w takiej wielkiej ortezie? i kto na poziomie nba pozwala gosciowi grac w takim stabilizatorze? Przyznam uczciwie, że nie mam pojęcia. To pewnie jeszcze pokłosie kontuzji z poprzedniego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Millsap miał tyle czasu na rzut, że zdążyłem spalić papierosa i zrobić coś do picia... po czym wracam, a on dalej się przymierza do rzutu i tak nie trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Jokic biedny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Nuggets są tak kiepscy w obronie obecnie, że na ich tle nawet Lakers wyglądaliby jak drużyna NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Nie ma obrony, większość rotacji boi się oddać rzut (vide Sap przytoczony wyżej), a zaraz jeszcze wróci Conley, a taki Barton wyjechał już z Bubble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Znając życie Jazz pewnie w którymś momencie dadzą się dogonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Playoff harden wlaczony, 2/12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Czemu jeszcze nikt nie zauważył, że trzeba wyrzucić tę panią z komentowania meczów (Doris Burke?)... nie mogę jej znieść, ona się spuszcza nad każdym lepszym graczem, a pierdoli takie rzeczy, że jak mnie obudzisz po pijaku o 3 w nocy to Ci to powiem... przykład - Oh my godness, look at this guy, he is strong, he is strong! - wiecie o kim to powiedziała? k****, tak, o Giannisie. Dziena Doris, bez Ciebie moja nocka z NBA byłaby smutna. Ona mi przypomina tę najgorszą wersję komentatorów na TVP. Korci mnie - MUTE, zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Mimo wszystko napisałeś o niej o 1:30 zamiast o jakimś graczu nba podczas oglądania meczu PO. Czyli robi robotę i wchodzi do głowy. I o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 No nie wiem czy robi robotę skoro chce włączyć mute, bo nie mogę jej słuchać, heh. Ps. Vucević jak na razie gra serie życia z Bucks. 34p/12r na 60/44/100. Miazga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 12 godzin temu, eF. napisał: Czemu jeszcze nikt nie zauważył, że trzeba wyrzucić tę panią z komentowania meczów (Doris Burke?)... nie mogę jej znieść, ona się spuszcza nad każdym lepszym graczem, a pierdoli takie rzeczy, że jak mnie obudzisz po pijaku o 3 w nocy to Ci to powiem... przykład - Oh my godness, look at this guy, he is strong, he is strong! - wiecie o kim to powiedziała? k****, tak, o Giannisie. Dziena Doris, bez Ciebie moja nocka z NBA byłaby smutna. Ona mi przypomina tę najgorszą wersję komentatorów na TVP. Korci mnie - MUTE, zawsze. Ona i tak jest lepsza niż Reggie Miller. A kojarzy ktoś który to komentator ostatnio zachwalał Tatuma za czytanie bajek do snu swojemu dziecku? też niezły cringe to musiał być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 4 godziny temu, the_secret napisał: A kojarzy ktoś który to komentator ostatnio zachwalał Tatuma za czytanie bajek do snu swojemu dziecku? też niezły cringe to musiał być No właśnie Doris Burke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 7 godzin temu, eF. napisał: Ps. Vucević jak na razie gra serie życia z Bucks. 34p/12r na 60/44/100. Miazga. Statystyki to jedno, ale warto docenić też rzeczy, których nie widać w box scorze. Prawie każda akcja w ataku idzie po jego zasłonie + jeszcze chłop sporo daje w obronie. Jak pociągnie do końca w takim stylu to Orlando może mieć ciężki orzech do zgryzienia w offseason. Z jednej strony mogą sporo zyskać pod kątem jego wartości transferowej, ale z drugiej strony, na ten moment ciężko sobie wyobrazić atak tej drużyny bez niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 44 minuty temu, Braveheart22 napisał: Statystyki to jedno, ale warto docenić też rzeczy, których nie widać w box scorze. Prawie każda akcja w ataku idzie po jego zasłonie + jeszcze chłop sporo daje w obronie. Zgadzam się. Jak na razie Vucević wygląda w tej serii jak Superstar. Dla mnie to jest spore zaskoczenie, bo jednak Bucks mają na niego obrońców, a chłop i tak robi co chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 3 godziny temu, eF. napisał: No właśnie Doris Burke. to nieźle, ale na usprawiedliwienie dodam, że nie oglądałem meczyku, przeczytałem tylko to chyba tu na forum nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi