julekstep Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 4 minuty temu, Reikai napisał: Może powrót Borysa na forum jest jakaś nadzieja, skoro moderatorzy to fajki i dają się szmacić? czym się dają szmacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: czym się dają szmacić? Zakładaniem stu kont po banach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 3 minuty temu, Reikai napisał: Zakładaniem stu kont po banach ban nie był permanentny z tego co pisał mod który tego bana dawał (już abstrahując od zasadności tych trzech banów danych w emocjach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: ban nie był permanentny z tego co pisał mod który tego bana dawał (już abstrahując od zasadności tych trzech banów danych w emocjach) Eld dal potem permanentnego z tego co pisano, a kim jesteśmy by zmieniać jego decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 (edytowane) 9 minut temu, Reikai napisał: Eld dal potem permanentnego z tego co pisano, a kim jesteśmy by zmieniać jego decyzję. przecież to jego 3cie konto (chyba) pierwsze (delta center) zostało skasowane jak zrobił histerię do Borysa żeby go skasowali (bo coś tam mu nie pasowało xD)...po czym zaraz wrócił jako deltuś (top1 beta-move w historii forum btw) drugie zostało chyba omyłkowo skasowane jak ely3 dawał te emocjonalne bany (które miały być chyba 3 miesięczne) i wrócił jako dlt_braddock o którymś koncie zapomniałem? (tych chwilowych zakładanych na czas bana, gdzie domagał się wyjaśnień od modów - kolejny mocny beta-move btw - nie liczę) Edytowane 20 Maja 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: przecież to jego 3cie konto (chyba) pierwsze (delta center) zostało skasowane jak zrobił histerię do Borysa żeby go skasowali (bo coś tam mu nie pasowało xD)...po czym zaraz wrócił jako deltuś (top1 beta-move w historii forum btw) drugie zostało chyba omyłkowo skasowane jak ely3 dawał te emocjonalne bany (które miały być chyba 3 miesięczne) i wrócił jako dlt_braddock o którymś koncie zapomniałem? (tych chwilowych zakładanych na czas bana, gdzie domagał się wyjaśnień od modów - kolejny mocny beta-move btw - nie liczę) Ja czytałem, że Eld zamienił te 3 miesieczne bany na stałe. A co do beta move to nikt nie jest blisko Rodmana, który do tej pory się nie zalogowal nawet po ostatnim blamazu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 5 minut temu, julekstep napisał: przecież to jego 3cie konto (chyba) pierwsze (delta center) zostało skasowane jak zrobił histerię do Borysa żeby go skasowali (bo coś tam mu nie pasowało xD)...po czym zaraz wrócił jako deltuś (top1 beta-move w historii forum btw) drugie zostało chyba omyłkowo skasowane jak ely3 dawał te emocjonalne bany (które miały być chyba 3 miesięczne) i wrócił jako dlt_braddock o którymś koncie zapomniałem? (tych chwilowych zakładanych na czas bana, gdzie domagał się wyjaśnień od modów - kolejny mocny beta-move btw - nie liczę) jeszcze chyba jakieś miał ale ogólnie jestem przeciw banowaniu ( w przeciwieństwie do darkiego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Koelner napisał: jeszcze chyba jakieś miał ale ogólnie jestem przeciw banowaniu ( w przeciwieństwie do darkiego ) nah darkie też nigdy nie powinien być banowany - dodawał kolorytu (w sensie że głównie barwy czerwonej, but still xD) jedyną opcją pod takie długie (albo perma) bany to jakieś groźby itp, poza tym powinna być pełna wolność wypowiedzi -> TRZEBA ZAPOSTULOWAĆ PIERWSZĄ POPRAWKĘ DO REGULAMINU FORUM! Edytowane 20 Maja 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Teraz, julekstep napisał: nah darkie też nigdy nie powinien być banowany - dodawał kolorytu jedyną opcją pod takie długie (albo perma) bany to jakieś groźby itp, poza tym powinna być pełna wolność wypowiedzi -> TRZEBA ZAPOSTULOWAĆ PIERWSZĄ POPRAWKĘ DO REGULAMINU FORUM! darki byłby zbanowany nawet przez ministerstwo cyfryzacji jego posty podchodziły pod paragrafy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Teraz, Koelner napisał: darki byłby zbanowany nawet przez ministerstwo cyfryzacji jego posty podchodziły pod paragrafy NAJPIERW POPRAWIMY REGULAMIN FORUM...POTEM KONSTYTUCJĘ! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Faktycznie deltus przy darknozie to aniołek, ot chłopek z chłopskim rozumem powtarzający kłamstwa i wkurwiający, ale to nic przy darknozie bo ten był skandaliczny. Choć ciekawie się go czytało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 17 godzin temu, DLT_Braddock napisał: Każdy pogląd odbiegający od obrazu ** Nie ale każdy pogląd odibegający od faktów już tak. A takich tu prezentujesz sporo. Że tak 95% twojej twórzczości w tym wątku to Twoje własne wymysły bez żadnego potwierdzenia w rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 czyli o tym pisałem -> brak protokołu dyplomatycznego ( Sibora często to wypomina naszym ludkom ) a teraz deltusie chusteczki wymieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 23 godziny temu, Reikai napisał: A co do beta move to nikt nie jest blisko Rodmana, który do tej pory się nie zalogowal nawet po ostatnim blamazu xD Link? Musialo mi umknac, a wiem ze Rodman dostarcza top kontent, wiec dobrze by bylo nadrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 41 minut temu, Chytruz napisał: Link? Musialo mi umknac, a wiem ze Rodman dostarcza top kontent, wiec dobrze by bylo nadrobic. Polecam przeczytac ten post, a potem sledztwo Flubera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 20 minut temu, Reikai napisał: Polecam przeczytac ten post, a potem sledztwo Flubera. O jezu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 12 godzin temu, ely3 napisał: Nie ale każdy pogląd odibegający od faktów już tak. A takich tu prezentujesz sporo. Że tak 95% twojej twórzczości w tym wątku to Twoje własne wymysły bez żadnego potwierdzenia w rzeczywistości 10 godzin temu, Koelner napisał: czyli o tym pisałem -> brak protokołu dyplomatycznego ( Sibora często to wypomina naszym ludkom ) a teraz deltusie chusteczki wymieniają A czy Ty przeprosiłeś już ukraińskiego ambasadora??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 35 minut temu, DLT_Braddock napisał: A czy Ty przeprosiłeś już ukraińskiego ambasadora??? wyjebane w niego mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 (edytowane) 14 godzin temu, DLT_Braddock napisał: A czy Ty przeprosiłeś już ukraińskiego ambasadora??? Widzisz - jeśli jakiś rzecznik powiedzmy MSW Niemiec powiedział ,ze prezydent Polski ma przeprosić za wypędzenia Niemców po II wojnie Światowej to raczej bym się spodziewał podobnej reakcji od polskiego ambasadora Polityki zagranicznej nie upraiwa się w ten sposób ,ze polityk z jednego kraju mówi co ma zrobic prezydent innego kraju. I reakcja ambasadora nie jest policzkiem w twarz - no chyba ,ze jak wspomniałem ty tak to odbierasz. Ale to wtedy jest to twój pogląd, Twoje ewentualne kompleksy i nie może przenosić swoich odczuć na cały naród. Tu mamy przykład mało zgrabnej polityki zagranicznej. Mniej więcej tak samo Izrael jak miał kampanie wyborczą to nam nakazywał przepraszać i takie tam. Ty pewnie wtedy czułeś ,ze daliśmyy w twarz wszystkim Żydom bo Polacy odmówili przeprosin. JA osobiście nic nie czułem bo nie odbieram osobiście każdej dyskusji politycznej między narodami o skomplikowanej przeszłości Edytowane 22 Maja 2023 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 @ely3 czyżby działo się coś ciekawego w obwodzie biełgorowskim? Rosjanie atakują Rosję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi