julekstep Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 39 minut temu, fluber napisał: Je*ani rasiści, wypierdolic razem z Braunem na wschód to oko.press więc trzeba podchodzić z dystansem 1 - 'grupa mężczyzn' to jakaś gimbaza wyglądająca jak core wielbicieli Konfy 2 - 1:05 'slapped us and tried to hit us' -> tłumaczone na 'POBILI NAS' (lol) 3 - 1:23 albo mi się wydaje albo 'Pan Niemiec' mówi coś w stylu 'risk is physics' (lol 2) wiadomo że gnojki powinny dostać roboty społeczne skoro im się nudzi, ale znając życie zaraz będzie narracja o jakimś odrodzeniu neonazizmu w Polsce lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: wiadomo że gnojki powinny dostać roboty społeczne skoro im się nudzi, ale znając życie zaraz będzie narracja o jakimś odrodzeniu neonazizmu w Polsce lol Biorąc pod uwagę ilu zagranicznych dziennikarzy jest aktualnie w Przemyślu to niewykluczone że tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Biorąc pod uwagę ilu zagranicznych dziennikarzy jest aktualnie w Przemyślu to niewykluczone że tak będzie Nikt tego nie kupi. Nie w obecnej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Teraz, Cardi napisał: Nikt tego nie kupi. Nie w obecnej sytuacji. No mam nadzieję że zauważa że to niereprezentatywna grupa pożytecznych idiotow będących kukielkami w rękach kondominium komunistyczno-radzieckiego pod rosyjskim zarządem powierniczym dla niepoznaki nazywanych konfederacją i środowiskami patriotycznymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 ten caly konwoj to okolo 60km. to tak pi-razy-oko od 5000-10000 pojazdow? czyli tam bedzie jakies 30-50tys zolnierzy? jesli to stoi, jak utrzymuje wiele zrodel, to zaraz zaczna sie podchody i wysadzanie tych pojazdow (cysterny/zaopatrzenie). czy to jest normalna "taktyka", poruszajac sie regularnymi drogami, po obcym terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 10 minut temu, kcp78 napisał: mozna byc antyunijnym i nie prorosyjskim zarazem. mozna tez w ogole nie byc 'anty' (wpisz dowolna nacje), ale takim ograniczonym dzbanom jak ty, dla ktorych swiat jest zero-jedynkowy, takie podejscie zawsze bedzie obce... Będzie problem, jak nie zaczną weryfikwoac ludzi i to oczywiste. Ale jeśli ktoś widzi problem w tym, że na 500k osób znajdzie się 3000 osób, które będą się źle zachowywali(czego ani miasto ani policja nie potwierdza), albo będą chcieli jechać z Polski do Niemczech, albo otworzą w Polsce kebaba uciekając przed wojną, albo będą w Warszawie na dworcu centralnym, to obawiam się że ktoś inny jest tu dzbanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 3 minuty temu, memento1984 napisał: ten caly konwoj to okolo 60km. to tak pi-razy-oko od 5000-10000 pojazdow? czyli tam bedzie jakies 30-50tys zolnierzy? jesli to stoi, jak utrzymuje wiele zrodel, to zaraz zaczna sie podchody i wysadzanie tych pojazdow (cysterny/zaopatrzenie). czy to jest normalna "taktyka", poruszajac sie regularnymi drogami, po obcym terenie? ruski bardak, zakorkowali się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 1 minutę temu, fluber napisał: No mam nadzieję że zauważa że to niereprezentatywna grupa pożytecznych idiotow będących kukielkami w rękach kondominium komunistyczno-radzieckiego pod rosyjskim zarządem powierniczym dla niepoznaki nazywanych konfederacją i środowiskami patriotycznymi. Masz jakieś źródło na poparcie teorii o takiej a nie innej proweniencji prawda? 2 minuty temu, memento1984 napisał: czy to jest normalna "taktyka", poruszajac sie regularnymi drogami, po obcym terenie? Nie pamiętam który podcast i który gość, bo w zasadzie słucham wszystkiego co jutub podpowie od kilku dni w pracy, ale słyszałem opinię, że dowodzenie jest bardzo pokraczne i wygląda jakby jedną część planowano pod mikroskopem, a kolejną dopisano kredką na kolanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 1 minutę temu, Cardi napisał: Masz jakieś źródło na poparcie teorii o takiej a nie innej proweniencji prawda? Jeżeli coś wygląda jak gówno, smakuje jak gowno i śmierdzi jak gówno to najczęściej jest to gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Teraz, fluber napisał: Jeżeli coś wygląda jak gówno, smakuje jak gowno i śmierdzi jak gówno to najczęściej jest to gówno Czyli nie masz. Wystarczyło napisać 3 litery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 8 minut temu, memento1984 napisał: ten caly konwoj to okolo 60km. to tak pi-razy-oko od 5000-10000 pojazdow? czyli tam bedzie jakies 30-50tys zolnierzy? jesli to stoi, jak utrzymuje wiele zrodel, to zaraz zaczna sie podchody i wysadzanie tych pojazdow (cysterny/zaopatrzenie). czy to jest normalna "taktyka", poruszajac sie regularnymi drogami, po obcym terenie? już 60 km? Było najpierw 5km potem 27. To po prostu korek się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 4 minuty temu, Cardi napisał: Czyli nie masz. Wystarczyło napisać 3 litery. Nom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 2 minuty temu, fluber napisał: O ku.wa. Ja pierd.le mam nadzieję, że to jest koniec tego idioty Putina. Jak się uaktywnił ostatnio. Putin przegrywa w Europie na każdym polu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 2 minuty temu, fluber napisał: Nom i co niby jest bulwersujacego w tym wpisie? a moze nie rozumiesz czym po prostu jest patrol obywatelski. ja pierd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Nom 11min po Tweecie oko.press chronologia nie pasuje. Przykro mi. Pytałem o źródło, że przyczyna jest taka jak mówisz, zamiast tego podałeś reakcję na skutek. EOT z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 28 minut temu, kcp78 napisał: ale takim ograniczonym dzbanom jak ty, dla ktorych swiat jest zero-jedynkowy, takie podejscie zawsze bedzie obce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 2 minuty temu, kcp78 napisał: i co niby jest bulwersujacego w tym wpisie? a moze nie rozumiesz czym po prostu jest patrol obywatelski. ja pierd... No wiem, widziałem na filmiku który wrzucałem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 (edytowane) Ani Rosja, ani Chiny, ani Indie, ani Brazylia ani USA, ani Turcja, ani Polska, ani Ukraina nie podpisały, ani nie ratyfikowały w 2008 roku konwencji o zakazie użycia amunicji kasetowej. ¯\_(ツ)_/¯ Edytowane 1 Marca 2022 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 1 minutę temu, Cardi napisał: Ani Rosja, ani Chiny, ani Indie, ani Brazylia ani USA, ani Turcja, ani Polska, ani Ukraina nie podpisały, ani nie ratyfikowały w 2008 roku konwencji o zakazie użycia amunicji kasetowej. ¯\_(ツ)_/¯ A to spoko, wszystko ok. Niech nakurwiają bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 7 minut temu, Cardi napisał: 11min po Tweecie oko.press chronologia nie pasuje. Przykro mi. Pytałem o źródło, że przyczyna jest taka jak mówisz, zamiast tego podałeś reakcję na skutek. EOT z mojej strony. No eot, eot, tu nie ma czego bronić. Wczoraj wrzucał fejki z rzekomo masowa liczba ciemnoskorych czego efekty widać na filmiku, dzisiaj wprost nawołuje do spuszczania im wpierdolu w reakcji na ujawnienie nagrania z Przemyśla. Wyjebać do schronu na Ural do kumpla żeby więcej takiego szkodnika w Polsce nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi