josephnba Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Pierwsze co zrobiłem to anulowalem airballa na Spotify, tweeterze i FB Sugeruję to samo innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 W dniu 27.08.2020 o 13:21, ignazz napisał(a): A tu to niestety brak danych aby całość ocenić. Może dodatkowo przygwiazdozyl A jak parking był pusty to tym bardziej głupio zrobił. Rozwiń Matko jedyno następny- są nagrania - obejrzyj a potem sie wypowiadaj. Bo widzę ostatnio moda na wskakiwanie w dyskusji z opinią na temat sprawy co do której się nie wie nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 W dniu 27.08.2020 o 12:40, LeweBiodroSmoka napisał(a): klasa Kryspin, ja pi****le... Rozwiń Trochę z przymrużeniem oka, ale to propaganda jak u Goebbelsa. Tak się nie robi... Rozumiem, że wypowiedzi niektórych można uznać za niezbyt smaczne, ale żeby wszystkich wrzucać do jednego worka z napisem RASIZM i NIENAWIŚĆ? To świadczy o braku klasy, a przede wszystkim o braku zdrowego spojrzenia na pewne kwestie. Strasznie to słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 W dniu 27.08.2020 o 13:13, ely3 napisał(a): Pozwał Rozwiń Czyli wszystko przebiegłoby modelowo. Po co więc robisz fałszywy szum w dyskusji o zatrzymaniu tego bandyty Balkea? W dniu 27.08.2020 o 13:20, ely3 napisał(a): zaparkował na miejscu dla inwalidów nota bene na prawie pustym parkingu Rozwiń No to już mega dzban. I jeszcze go bronisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 gratulacje @kucio ładne się przedstawiłeś milionowi słuchaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 W dniu 27.08.2020 o 13:20, BMF napisał(a): 2) faktycznie uważa, że forum jest przepełnione nienawiścią. Rozwiń Chyba po trochu jest skoro w ciągu ostatnich 40 minut skasowałem już 4 posty w których ktoś napisał ,że Le Bron to idiota czy kretyn . JA rozumiem ,że ktoś może mieć inne na jakiś temat ale pisanie takich tekstów raczej świadczy słabo o piszącym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Coś ludzkości nie wyszło. Ludzie zawsze srali na swoich byłych partnerów / szefów. / przyjaciółeczki / grupy w których się wcześniej udzielali. Kucio jak czyjaś była żona wyzygal wszystko. W sumie niewiele tego wiec mnie za jakiś moment to przestanie obchodzić. aaa. Jeszcze test. @kucio w podpowiedzi dalej funkcjonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 W dniu 27.08.2020 o 13:25, Krzemo napisał(a): Czyli wszystko przebiegłoby modelowo. Po co więc robisz fałszywy szum w dyskusji o zatrzymaniu tego bandyty Balkea? No to już mega dzban. I jeszcze go bronisz? Rozwiń Obejrzyj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zarówno tu jak i tam sposób zatrzymania był nieprawidłowy. Nikt z koszykarzy nie protestuje przed faktem ,że go zatrzymali . Ba widziałem nawet tiwtty ,że skoro to kryminalista to powinni go zatrzymać. Ale chodzi o to ,że zamiast go aresztować czy obezwładnić to łatwiej im było strzelić kolesiowi w plecy i to kilka razy. To nie jest prawidłowa procedura zatrzymania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Tak ogólnie Na wpis Kucia reagujące dużą dozą wyzwisk i nienawistnych wpisów a potem się dziwicie, że on pisze co pisze? Może jednak pod rozwagę co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) @ely3 skasowanie posta "LeBron na starość zidiociał" to wg ciebie usuwanie przejawów nienawiści rasowej? Ponawiam pytanie- czy możesz kuciowi dać perma żeby chłopak miał już definitywny spokój z forum? Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dino Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Forum dostało zasięgi. Czekamy na nowych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 W dniu 27.08.2020 o 13:25, ely3 napisał(a): Chyba po trochu jest skoro w ciągu ostatnich 40 minut skasowałem już 4 posty w których ktoś napisał ,że Le Bron to idiota czy kretyn . JA rozumiem ,że ktoś może mieć inne na jakiś temat ale pisanie takich tekstów raczej świadczy słabo o piszącym Rozwiń I czym się te posty różnią od kilku z tych: http://e-nba.pl/search/?&q=idiota&author=ely3&search_and_or=or Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 W dniu 27.08.2020 o 13:20, ely3 napisał(a): Przecież tu chodzi o sprawę Browna właśnie koszykarza i to jak został potraktowany tylko dlatego że zaparkował na miejscu dla inwalidó Rozwiń nie dlatego. przecież na nagraniu widać, że trochę cfaniakuje, zachowuje się jak taki sebix i oczywiście nie wykonuje poleceń policjantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 W dniu 27.08.2020 o 13:42, lorak napisał(a): nie dlatego. przecież na nagraniu widać, że trochę cfaniakuje, zachowuje się jak taki sebix i oczywiście nie wykonuje poleceń policjantów. Rozwiń A jakich konkretnie nie wykonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @mac Kontekstem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 W dniu 27.08.2020 o 13:25, ely3 napisał(a): Chyba po trochu jest skoro w ciągu ostatnich 40 minut skasowałem już 4 posty w których ktoś napisał ,że Le Bron to idiota czy kretyn . JA rozumiem ,że ktoś może mieć inne na jakiś temat ale pisanie takich tekstów raczej świadczy słabo o piszącym Rozwiń a hipokrytą? Free Hongkong go jakoś nie zainteresowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 W dniu 27.08.2020 o 13:30, ely3 napisał(a): Zarówno tu jak i tam sposób zatrzymania był nieprawidłowy. Nikt z koszykarzy nie protestuje przed faktem ,że go zatrzymali . Ba widziałem nawet tiwtty ,że skoro to kryminalista to powinni go zatrzymać. Ale chodzi o to ,że zamiast go aresztować czy obezwładnić to łatwiej im było strzelić kolesiowi w plecy i to kilka razy. To nie jest prawidłowa procedura zatrzymania . Rozwiń No to nie widziałeś drugiego filmu i powtarzasz po Lebronie Zapoznaj się https://youtu.be/r2Sp8EIHu1A Jest więc 2 filmik, obejmuje nieco wcześniejszy moment z drugiej strony samochodu, dostał wczesniej z paralizatora ale wstał i się im wyrwał. Mogli do niego strzelić wcześniej ale dopiero byłby wrzask. Mieli prawo podejrzewac, że sięga po broń, jak ten typ co postrzelił dwóch gliniarzy na autostradzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 W dniu 27.08.2020 o 13:44, ely3 napisał(a): A jakich konkretnie nie wykonuje Rozwiń żeby się odsunął i przede wszystkim wyciągnął ręce z kieszeni - policja jest na tym punkcie uczulona, bo może być jakaś broń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Nie powtarzam tylko widze jak kolo idzie sobie pomiędzy 3 policjantami a potem jak się do nich odwrócił to zamiast go wtedy obezwładnic co opisują procedury to woleli mu strzelić. Z tego co czytałem większość ekspertów piszę, że nie zrobili tego prawidłowo W dniu 27.08.2020 o 13:47, lorak napisał(a): żeby się odsunął i przede wszystkim wyciągnął ręce z kieszeni - policja jest na tym punkcie uczulona, bo może być jakaś broń. Rozwiń I to jest powód by go skuć i przeszukać mu auto bez nakazu ? Oraz by dostać z paralizatora?Chyba jednak nei skoro policja z Milwaukee zwolniła już policjanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi