Pablo81 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Gdzie znajdę listę dostępnych grajków w 2 rundzie fa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 20 minut temu, Pablo81 napisał: Gdzie znajdę listę dostępnych grajków w 2 rundzie fa? http://simbasket.pl/html/ - Free Agents Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Nets wjechali na ostro jakby im się udało ich obu podpisać + dobre campy Roya i Lowry'ego to tam może być fajna ekipa choć pewnie Lakers i może Nuggets powalczą w sumie obie ekipy albo ich wezmą i się zakopią finansowo, albo będą w dupie sportowo - piękna 'lose-lose situation' lubię to! 2 godziny temu, Pablo81 napisał: Gdzie znajdę listę dostępnych grajków w 2 rundzie fa? wg salary i tak masz w tym momencie możliwość tylko podpisania minimum z którymś z niewybranych rookiech Edytowane 7 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Lakers i Nuggets w ciężkiej sytuacji, Lakers chyba w trochę lepszej bo Baker to TOP10 ligi, Zo to jednak półka niżej. Z drugiej strony Nuggets mają Drexlera i Millera na promocyjnych kontraktach więc niech płacą panowie z kasą bierzcie przykład z matiego i sypcie grubo dolarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 7 minut temu, january napisał: Sixers, Pistons, Wizards owszem. Ale czy na pewno Heat? Oni mają dosłownie 4 playable graczy obecnie do gry, a wydają już 71 mln, nie wiem czy uda im się to uzupełnić. Te MLE na przyzwoitego C może nie wystarczyć. O to to! Btw Sonics się nie udzielili w 1 etapie, a mają duże capspace. Śledzę, bo ten Tony Parker to mi wygląda na potencjalny transfer do Celtics:) A wymiany między etapami FA można w ogóle robić (kiedyś się o to już pytałem i odp dostałem, ale zapomniałem xd) Można @Sonic Przypominam, że FA trwa a Ty masz dużo hajsu do wydania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: ... przesuń deadline na poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nastąpiła zmiana - etap kończy się jutro o 21:00 @Roger @january @Sonic @julekstep @gimmie @MarcusCamby @ignazz @kolader @Krzemo @BMF @geniuz @kahR @matiwrona @elwariato @SzuLcU @Ashigaru @cvbe @eMeS @Qcin_69 @RDG2 @piotreksuper @Ice23 @Pablo81 @Principe @Tecu @Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 3 godziny temu, eMeS napisał: @SlaKB a były jakieś nieważne oferty? i czy bedzie wrzucony save na stronke z sytuacji pomiedzy etapami? Bo najłatwiej sobie zawodników wyszukać tam Jeszcze jakbys mogl dac znac, bo jestem ciekawy czy cos niewaznego wpadlo. I ten save tez by sie przydal, bo latwo mozna w gierce przegladac zawodnikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 2 minuty temu, eMeS napisał: Jeszcze jakbys mogl dac znac, bo jestem ciekawy czy cos niewaznego wpadlo. I ten save tez by sie przydal, bo latwo mozna w gierce przegladac zawodnikow Wszystkie oferty uznałem za ważne. Save będzie wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 A jak to jest z tym przebijaniem, bo chyba nie rozumiem do konca. Ktos zalicytowal 7,5 mln x3 lata po tym jak zalicytowalem 15 mln na rok myslalem, ze trzeba przebic pierwszy rok kontraktu o podane widelki, zeby oferta byla wazna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Fajna sprawa z tym Allenem - jak Paul mi się rozwinie, powinienem mieć lepszy team niż rok temu, a Zachód prędzej będzie słabszy niż mocniejszy. Myślałem, że będzie trudniej, ale Ray to ani nie jest top tier, ani nie jest młody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Można zaproponować niższy lub równy kontrakt. Przebicie ma znaczenie przy resetowaniu zegara, a widełki są po to by nie grać na czas przebijając się o kilka dolarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Godzinę temu, BMF napisał: Fajna sprawa z tym Allenem - jak Paul mi się rozwinie, powinienem mieć lepszy team niż rok temu, a Zachód prędzej będzie słabszy niż mocniejszy. Myślałem, że będzie trudniej, ale Ray to ani nie jest top tier, ani nie jest młody. Jeśli CP i Bosh będą mieli fajne campy to Suns powinni z Grizzlies bić się o #1 na zachodzie w najbliższych latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 5 minut temu, SlaKB napisał: Jeśli CP i Bosh będą mieli fajne campy to Suns powinni z Grizzlies bić się o #1 na zachodzie w najbliższych latach i Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) 22 minuty temu, julekstep napisał: i Spurs Tu też sporo od campow zależy + Spurs są w o tyle gorszej sytuacji, że mają salary zapchane pod korek i nie mają teraz PG Save jest już na stronie jak cos Edytowane 7 Czerwca 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 33 minuty temu, SlaKB napisał: Jeśli CP i Bosh będą mieli fajne campy to Suns powinni z Grizzlies bić się o #1 na zachodzie w najbliższych latach Ja co najwyżej powalczę o poprawę względem poprzedniego RS i taki cel sobie stawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Tego Allena mi nie szkoda z kilku powodów ale główny to fakt, że Rip dubluje się z nim pozycją, a kosztuję śmieszne pieniądze, a poza tym dawanie 28 letniemu gościowi maxa, w momencie gdy Kirilenko jest w ostatnim roku kontraktu i pewnie po sezonie podpisze z 76ers nie byłoby zbyt mądre. Gdybym go chciał zostawić to podpisał bym z nim przed fa jak sam chciał przedłużyć tak btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Z allenem to jest tak, ze nie ma za duzo dobrych SG, dzieki czemu jest teraz w scislej topce. Ale jak tylko zanotuje pierwszy wiekszy spadek to laduje jako przecietniak z ogromnym kontraktem. Takze tego... powodzenia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 3 minuty temu, eMeS napisał: Z allenem to jest tak, ze nie ma za duzo dobrych SG, dzieki czemu jest teraz w scislej topce. Ale jak tylko zanotuje pierwszy wiekszy spadek to laduje jako przecietniak z ogromnym kontraktem. Takze tego... powodzenia ^^ Pierwszy większy spadek powinien zanotować najszybciej w ostatnim roku kontraktu a w tym momencie Allen to 25-6-4 gracz z solidną obroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Wymiana Smitha na Allena to dla Suns optymalny ruch, nic lepszego i jednocześnie osiągalnego dla Suns nie było do zdjęcia z rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi