cvbe Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: tego kolesia to już od 2 etapów nie ma w puli Chyba zły csv odpaliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 @kolader czemu przestałeś bidować Jasona Williamsa? Czyżby dlatego, że w poprzedniej rundzie Nets podpisali Jaya Williamsa? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 9 minut temu, january napisał: Słabo się znam, więc wyjaśni mi ktoś o co chodzi, że Benoit Benjamin przy takiej suszy na C cały czas był dostępny za minimum i tylko ja się znowu po niego zgłosiłem ? Stwierdził że ma szanse być najlepszym zawodnikiem w zespole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 44 minuty temu, julekstep napisał: @kolader czemu przestałeś bidować Jasona Williamsa? Czyżby dlatego, że w poprzedniej rundzie Nets podpisali Jaya Williamsa? xD Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 6 minut temu, Ashigaru napisał: Milwaukee Bucks mają do oddania prawo do kontraktu MLE I LLE. Zapraszam do składania ofert. nie bardzo rozumiem jak mozna oddac cos czego sie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 33 minuty temu, julekstep napisał: nie bardzo rozumiem jak mozna oddac cos czego sie nie ma Zadaj pytanie czy można oddać prawo, którego sam nie możesz wykorzystać-> odpowiedź tak. Wstaw taką propozycję i dostan taki komentarz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 2 minuty temu, Ashigaru napisał: Zadaj pytanie czy można oddać prawo, którego sam nie możesz wykorzystać-> odpowiedź tak. Wstaw taką propozycję i dostan taki komentarz xD Pytanie bylo 'czy kontrakty MLE i LLE mozna oddawac'. Nie jestem w stanie inaczej tego zinterpretowac niz 'grajki podpisane na takich kontraktach' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Teraz, julekstep napisał: Pytanie bylo 'czy kontrakty MLE i LLE mozna oddawac'. Nie jestem w stanie inaczej tego zinterpretowac niz 'grajki podpisane na takich kontraktach' Oki. Nie zrozumieliśmy się. Usuwam post i tematu nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Można prosić o wprowadzenie dealu MEM-CHI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 3 godziny temu, kolader napisał: Można prosić o wprowadzenie dealu MEM-CHI ? jest wklepany a na stronie będzie widoczny jak wrzucę wyniki 5ego etapu (nie chce mi się odświeżać stronki tylko pod 1 deal). Generalnie masz trochę ponad 2,5 bańki do wydania a musisz podpisać min 1 grajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Będzie jeszcze chwila po 5 turze na zmianę pozycji u zawodników przed campami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 7 minut temu, eMeS napisał: Będzie jeszcze chwila po 5 turze na zmianę pozycji u zawodników przed campami? tak ale uspokójcie się z tym - to wcale tak dużo nie daje xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 żeby nie było DAY dostał MLE źle wpisałem a nie chcę edytować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) 5 minut temu, SzuLcU napisał: żeby nie było DAY dostał MLE źle wpisałem a nie chcę edytować. a Amir? xD dobra chyba czaję (Amir MLE a Day MLE*) - pytanie tylko jakiej wielkości MLE*? (5,4 mln?) Edytowane 14 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Jutro campy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Teraz, Sylvinho. napisał: Jutro campy ? jeszcze waiversy - które mam nadzieję @Krzemo (pls) ogarnie - ja się nie podejmuję (za małe iq ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Ogarnę jutro przygotuję listę Edytowane 14 Czerwca 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Teraz, january napisał: Ale wyniki V etapu będą dziś jeszcze ? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 4 minuty temu, julekstep napisał: a Amir? xD dobra chyba czaję (Amir MLE a Day MLE*) - pytanie tylko jakiej wielkości MLE*? (5,4 mln?) Obaj MLE dla Day'a 5,4 rok. Sorry za lekki chaos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 2 godziny temu, elwariato napisał: PACERS 1. Voshon Lenard - LLE 2. Matt Boner - min 3. Jalen Rose - min 4. Scott Skiles - min 5. Andre Miller - min 6. Damon Stoudamire - min 7. Brian Cook - min 8. Jim Jackson min 9. Clarence Weatherspoon min 10. Earl Boykins min Masz 2 wolne spoty w teamie, więc możesz złożyć max 5 ofert -> oferty 6-10 nieważne 45 minut temu, Ashigaru napisał: Milwaukee Bucks 1. James Worthy - 3mln, 2lata, 10% wycofana 1. Magic Johnson - 3mln, 2 lata, 10% 2. Todd Day - 2,5mln, 2 lata, 10% 3. Zaza Pachulia - 1,8mln, 2lata, 10% wycofana 3. Tom Gugliotta - 1.8 mln, 2lata, 10% 4. Tom Gugliotta - min wycofana 5. Chris Wilcox - min 5. Magic Johnson - min - wycofam 5. Dale Ellis - min 6. Jim Jackson - min 7. Jim Jackson - min 8. Matt Geiger - min 9. Jayson Williams - min same case - 2 ostatnie oferty nieważne W dniu 13.06.2020 o 08:59, RDG2 napisał: 76ers 1. isaac austin - min 2. desagna diop - min 3. chris wilcox - min 4. eric montross - min 5. donyell marshall - min 6. caron butler - min 7. frank williams - min 8. scott skiles - min 9. jalen rose - min 10. jason williams - min 11. devin brown - min tu też ostatnia oferta nieważna 2 godziny temu, kahR napisał: Minnesota Timberwolves$395 340 1. Voshon Lenard- MLE 2. Zaza Pachulia- LLE 3. Ron Artest MIN 4. Chris Morris MIN 5. Antonio McDyess MIN 6. Aaron McKie MIN 7. Brian Cook MIN tu też ostatnia nieważna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi