julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Teraz, SlaKB napisał: Hakeem ma 35 lat, dajmy spokój a i tak dalej jest topowym centrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Teraz, Roger napisał: Nie chciałem nic mówić ale pierwsza próbna simka w tym składzie, to bilans 60-22 i PO z bilansem 15-1 ;] a campy uwzględnione? pamiętaj że jak wczytujesz ligę z csv to w pierwszym sezonie NIE MA campów miej więc na uwadze, że Pippen i Richmond pewnie się mocno obsuną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Teraz, january napisał: Kogo miałeś na C xDD ? Jeszcze nie chcę o tym wspominać, konkurencja nie śpi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Teraz, january napisał: Bulls chyba chcą iść po Derricka, konkurencja normalnie! Derrick Rose to jest twarz Chicago od wielu lat no i twarz całej tej gry, więc pewnie jest mega Scottie chciał grać o mistrza a ja nie mogłem mu tego zapewnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał: a i tak dalej jest topowym centrem Przed tymi campami to co najwyżej poziom all-stara, po campach szału nie będzie. Jeśli chodzi o centrów to skończyła się era gwiazd, ale jest naprawdę sporo dobrych graczy, spokojnie na poziomie obecnego Olajuwona Edytowane 11 Czerwca 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 1 minutę temu, january napisał: Kogo miałeś na C xDD ? strzelam że Ostertaga chyba najlepsze co się ostało -> i pasowałby do reszty składu (4/5 z s5 w zeszłym sezonie grała w Bulls xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Teraz, SlaKB napisał: Przed tymi campami to co najwyżej poziom all-stara, po campach szału nie będzie. Jeśli chodzi o centrów to skończyła się era gwiazd, ale jest naprawdę sporo dobrych graczy, spokojnie na poziomie Olajuwona Ty tam lepiej patrz jaki szał zrobi na campach 35-letni Mielioniak, czyli Twój 2nd best player (w PO 1st) xD który ma jeszcze 3 lata kontraktu! xD ale ogólnie fajne zawody geriatrii na zachodzie Nuggets, Mavs, Lakers, Jazz -> i to wszystko tam będzie pewnie w PO xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 45 minut temu, julekstep napisał: strzelam że Ostertaga chyba najlepsze co się ostało -> i pasowałby do reszty składu (4/5 z s5 w zeszłym sezonie grała w Bulls xD) Ale nie w tym samym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 19 minut temu, january napisał: Jak teraz cutnę jakiegoś wafla to mogę podpisać 2 graczy w IV etapie jak coś? chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Godzinę temu, julekstep napisał: chyba tak dobra podbijam, wiem że już było takie pytanie, powiedzmy że wątpliwym cudem wszyscy którym przedłożę ofertę się na nie zdecydują, a braknie mi miejsca w składzie to jak wygląda sprawa z wywalaniem kolesi z rosteru? np. jak w 2rd brałem draftu to mogę typa wywalić bez jakichś strat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 3 minuty temu, elwariato napisał: dobra podbijam, wiem że już było takie pytanie, powiedzmy że wątpliwym cudem wszyscy którym przedłożę ofertę się na nie zdecydują, a braknie mi miejsca w składzie to jak wygląda sprawa z wywalaniem kolesi z rosteru? np. jak w 2rd brałem draftu to mogę typa wywalić bez jakichś strat? jego pensja zostanie ujęta w Twoim salary -> więc mała strata w przypadku 2nd-rounderów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Kilka próbnych simek ze składami po 3 etapie, plus randomowe podpisy później i jest kilka rzeczy, które się powtarzają non stop; Shaq MVP, Oden ROTY, 76ers wcale nie tacy super mocni, Kobe sporo poniżej 25ppg, za to na wschodzie Heat non stop na 1 seedzie w moich simkach. Blazers i Celtics szorują dno na poziomie 15-25 W. A no i miód na julkowe serce w ostatniej simce aka Payton MVP ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Ale, że Bulls w PO a Memphis brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Blazers będą grać w PO za rok, macie na to moje słowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 23 minuty temu, Qcin_69 napisał: Blazers będą grać w PO za rok, macie na to moje słowo! Kalendarzowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Teraz, matiwrona napisał: Nets 30 673 929 1.Chris Kaman - 6 000 000 - 1 rok 2. Antoine Walker - 6 000 000 - 1 rok 3.Leandro Barbosa - 6 000 000 - 1 rok 4. Terrell Brandon - 6 000 000 - 1 rok 5. Rod Strickland - 6 000 000 - 1 rok Stricklanda nie ma już w puli jbc Teraz, Tecu napisał: Chicago Bulls -$25 415 191 1. Luke Ridnour - 6 000 000, 5 lat, 0% Bird Rights OFERTA ZMIENIONA (JEŻELI MOGĘ) nie można obniżać ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 ostatnie przebicie wizards - koniec etapu @Roger niestety za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Będą dzisiaj wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 2 minuty temu, cvbe napisał: Będą dzisiaj wyniki? bedo aha i pamiętajcie że po cutach januarego w 5 etapie dojdzie czterech kozaków z Massachusetts (ale trudne słówko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 23 godziny temu, cvbe napisał: Atlanta Hawks -$9 164 938 7. Duane Causwell (LLE) tego kolesia to już od 2 etapów nie ma w puli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi