Koelner Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 13 minut temu, lorak napisał: a coś z nimi nie tak? podobny typ zawodnika , obaj combo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) 17 minut temu, lorak napisał: widocznie nie tylko koszykówka idzie do przodu, ale i kibice no. ;] Edytowane 19 Maja 2020 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Blake Griifin zajebisty pick, lajtowo lepszy od starego McHale czy Branda. Jedyny minus tego picku, ze uchowałby się do 5 albo nawet niższej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 2 minuty temu, RappaR napisał: Blake Griifin zajebisty pick, lajtowo lepszy od starego McHale czy Branda. Jedyny minus tego picku, ze uchowałby się do 5 albo nawet niższej rundy nie uchowałby się sam bym oto zadbał a tak już mam uchowane pick tylko nie wiem czy dzisiaj będę wybierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 17 minut temu, RappaR napisał: Blake Griifin zajebisty pick, lajtowo lepszy od starego McHale czy Branda. Jedyny minus tego picku, ze uchowałby się do 5 albo nawet niższej rundy Czemu tak nie doceniasz Branda (z jego prime)? Tzn jestem ciekaw jakiś argumentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 2 minuty temu, Gregorius napisał: Czemu tak nie doceniasz Branda (z jego prime)? Tzn jestem ciekaw jakiś argumentów. Piszesz do fana Griffina 1# na forum, czemu uważa, że Griffin jest zajebisty? Ziew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Godzinę temu, ignazz napisał: Mój top wyborów tych 30% draftu Tier #1 @Gregorius @karpik @polishllama69 @Pablo81 @lorak Tier #2 @eF. @Qcin_69 @RappaR @january wyroznienia: świetne połączenie oldschool z nowoczesnością: gregorius sklad z marszu grający dzisiejszy basket: polishlama i lorak skład największych skurwieli : qcin69 ... jeżeli tylko jakiś Payton zacznie klepać jęzorem to z marszu ekipa gaduły przegrywa a jezeli Embeed wstawi coś w internecie to tamte chłopaki i tak tego nie zauważa ekipa która głosujący najbardziej nie docenia : pablo81 to co piszecie o Webberze to powinien iść ban strasznie go niedoceniacie bo taki Griffin to nie wiem czy to realnie połowa wartosci cweba tak samo niezrozumiała antykrucjata Paytona bo gość był fantastyczny a wy to ograniczacie do dyskusji o trójce czy rzucał czy nie Top teamy 1. eF. - Michael Jordan 1991 - Gary Payton 1996 - Kevin McHale 1990 3. karpik -Kevin Durant 2017 -Sir Charles Barkley 1990 -Pau Gasol 2010 4 Qcin_69 -Tim Duncan 2003 -John Stockton 199 -Larry Bird 90 6. RappaR -Kawhi Leonard 2019 -Karl Malone 1997 -Grant Hill 7. polishllama69 -Stephen Curry 2016 -Draymond Green 2016 -Ray Allen 2001 8. Pablo81 -Shaquille O'Neal 2000 -Chris Webber 2001 -Clyde Drexler 91-92 9. january -Dirk Nowitzki 2011 -Emanuel Ginobili 2005 -Alonzo Mourning 2000 13. lorak -Giannis Antetokounmpo 2019 -Rasheed Wallace 2005 -Damian Lillard 2019 17. Gregorius -David Robinson 1994 -Scottie Pippen 1995 -Reggie Miller 1993 -Elton Brand 2006 Zapomniałeś o mnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 3 minuty temu, RappaR napisał: Piszesz do fana Griffina 1# na forum, czemu uważa, że Griffin jest zajebisty? Ziew To zostawiając na boku Griffina jak oceniasz z tamtego sezonu Branda. Pytam się bo choć uważam go za mój bardzo wybór to spotykam się z bardzo skrajnymi opiniami na temat jego prime. Jestem ciekaw opinie osób z tego forum. Przy czym żeby była jasność jego kariery nie doceniam bardzo. Za to prime juz tak (max 2 lata). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 ja bardzo cenię Branda, ale jedyne jaki ma problem to jego skalowalność w mocnych teamach, bo cieżko mi sobie wyobrazić go jako opcję nr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 15 minut temu, P_M napisał: Zapomniałeś o mnie;) i o mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Brand to nie jest zły pick, ale on był jedynie w porywach niezłym obrońcą, a w ataku był świetny, ale w formacie ATF będzie tylko rolesem. Są overall słabsi/podobni wysocy, którzy w podobnej roli mogą dać więcej, bo byli dużo lepsi w D. Griffina dużo łatwiej wykorzystać jako finishera przy Nashu + jego passing przy świetnych strzelcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 14 minut temu, polishllama69 napisał: ja bardzo cenię Branda, ale jedyne jaki ma problem to jego skalowalność w mocnych teamach, bo cieżko mi sobie wyobrazić go jako opcję nr 3 a czemu ma być opcją nr 3? ja tam widzę bardziej zespół w stylu Pistons 04, gdzie każdy gra swoje, piłka chodzi, a jak trwoga to Reggie Miller. @lorak Lillard-Oladipo bardzo dobre one-two punch. Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 2 minuty temu, BiałaCzekolada2.0 napisał: a czemu ma być opcją nr 3? ja tam widzę bardziej zespół w stylu Pistons 04, gdzie każdy gra swoje, piłka chodzi, a jak trwoga to Reggie Miller. możliwe, bo to zestaw ciekawych obrońców, ale póki co lekki brak spacingu i playmakera gryzie mi tam sie z wyciąganiem wniosków, imho fajniej mógłby tutaj pasować pewien mańkut ale zobaczymy co wybierze autor dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 5 minut temu, polishllama69 napisał: możliwe, bo to zestaw ciekawych obrońców, ale póki co lekki brak spacingu i playmakera gryzie mi tam sie z wyciąganiem wniosków, imho fajniej mógłby tutaj pasować pewien mańkut ale zobaczymy co wybierze autor dalej Pippen z pozycji point forwarda, z Eltonem Brandem na low blocku i prime Davidem Robinsonem to bardzo dobra opcja dla Reggiego, żeby grać off ball a jakiegoś pass-first klepacza, który to wszystko porozdaje będzie można złowić w dalszej rundzie. poza tym trudno o lepiej biegającego centra do szybkiego ataku niż DRob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 3 minuty temu, polishllama69 napisał: możliwe, bo to zestaw ciekawych obrońców, ale póki co lekki brak spacingu i playmakera gryzie mi tam sie z wyciąganiem wniosków, imho fajniej mógłby tutaj pasować pewien mańkut ale zobaczymy co wybierze autor dalej Wiem że brakuje jeszcze w zespole PG. Mam do wyboru 4 pasujące opcje więc będzie dobrze. A o spacing to bym się nie martwił. Brand z odległości 10-16 stóp w wybranym sezonie rzucał ze skutecznością 49%. (42% 16 stop do linii 3pkt) Ani on ani Robinson nie rzucali za 3% ale spacing nie polega tylko na trójkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Teraz, Gregorius napisał: Wiem że brakuje jeszcze w zespole PG. Mam do wyboru 4 pasujące opcje więc będzie dobrze. A o spacing to bym się nie martwił. Brand z odległości 10-16 stóp w wybranym sezonie rzucał ze skutecznością 49%. (42% 16 stop do linii 3pkt) Ani on ani Robinson nie rzucali za 3% ale spacing nie polega tylko na trójkach. vertical spacing też jest bardzo istotny, ale trzeba go z umiarem stosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 45 minut temu, P_M napisał: Zapomniałeś o mnie;) 28 minut temu, Koelner napisał: i o mnie. jak Wam tak bardzo zalezy na byciu w tej dziwnej wyliczance ignazza to wezcie se kogos ze Spurs i tyle lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: jak Wam tak bardzo zalezy na byciu w tej dziwnej wyliczance ignazza to wezcie se kogos ze Spurs i tyle lol sam se weź Willa Perdue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Koelner napisał: sam se weź Willa Perdue ja sie czaje na Nazra Mohammeda w ostatniej rundzie! Edytowane 19 Maja 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Bmf narazie ładnie jedzie. Nash + Blake to bedzie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi