Skocz do zawartości

Alltime fantasy last 30 - dyskusja

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 18.05.2020 o 15:48, Gregorius napisał(a):

Clyde The Glide Drexler. One men fast break. Atletyczny freak.  Aczkolwiek...sparowanie z shaqiem dziwne ;)

@polishllama69

Świetny pick. Dziwie się że poszedł tak późno. Idealny np do teamu z Shaq'em.

Rozwiń  

Długo myślałem o Allenia albo o xxx o podobnym profilu.

Overall Clyde jest lepszy od Raya, a ja liczę na fakt, iż i Drexler i CWebb maja dobry midrange i albo jeden albo drugi będzie wyciągał obrońcę robiąc miejsce koledze. Przy podwojonym Shaqu może to byc trudne do bronienia :)

W dniu 18.05.2020 o 16:39, Pablo81 napisał(a):

Długo myślałem o Allenia albo o xxx o podobnym profilu.

Overall Clyde jest lepszy od Raya, a ja liczę na fakt, iż i Drexler i CWebb maja dobry midrange i albo jeden albo drugi będzie wyciągał obrońcę robiąc miejsce koledze. Przy podwojonym Shaqu może to byc trudne do bronienia :)

Rozwiń  

Drexler vs Jordan? <zacieramręce> :P 

w wersji Lamy - Drexler vs Wiggins? <smutam> :( 

Edytowane przez eF.

W dniu 18.05.2020 o 16:02, BMF napisał(a):

Curry-Green-Allen to jest bardzo dobry fit, ale robienie big 3 na podobnej zasadzie jak w realu (i na podobnym poziomie) odbiera efekt wow, to główne ryzyko.

Rozwiń  

No to dotknelo Gregoriusa, ale cos w tym moze byc, zobaczymy co bedzie dalej, Hill byl pomyslem nr 3 tutaj

Nareszcie ktoś wziął Birda, nawet ja go rozważałem, gdyby się osunął jakimś cudem do mnie. Teraz muszę chwilę pomyśleć. Tak dla jasności, @RappaR jedziemy ABBAABBA? Bo w poście organizacyjnym jest rozpisany wężyk dla 9-osobowej rotacji.

Edytowane przez karpik

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.