julekstep Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 2 minuty temu, polishllama69 napisał: tutaj są podniety Pennym, więc podejrzewam, że on też no akurat Penny w jednolatce baaaaaardzo zyskuje (ale dalej będzie go sprzedać w dzisiejszych realiach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 1 minutę temu, Jendras napisał: Czemu nie grać Davisem na centrze? Nie każdym a Shaqa w składzie. Jak nie ma Shaqa, ma Embiida, Giannisa albo Hakeema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 2 minuty temu, Jendras napisał: zależy od dalszych picków. jak zawsze. badz spokojny, payton i jordan to dosc kumaci goscie , nowe przepisy lapna na krotkim tygodniowym oboziku . btw. czemu oni sie maja dostosowywac do nowosci a nie ci co teraz do staroci? ;] zapraszamy lebronow na parkiety lat 90tych ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 ja bym tam chciał zobaczyć takiego Malone'a zapierdalającego za Bronem czy nawet XXXXXXXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) @RappaR Giannis? Hakeem? W czym problem? Embiida na razie nikt nie ma. Edytowane 17 Maja 2020 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 4 minuty temu, BMF napisał: To zależy, jak to mamy oceniać wszystko. W top6 poszli Kawhi i KD, którzy mieli takie sobie regulary (dużo absencji, ~top8 ligi za sam RS), ale wymiatali w playoffach. LeBron podobnie - miał bardzo dobry regular w obronie - i wymiatał w playoffach, gdzie bronił zajebiście. Ale owszem, ja raczej overall brałbym LeBrona '12, ale znowu - to kwestia kryteriów oceny. taka już specyfika oceny ataku / obrony (ja tak mam przynajmniej -> ale myślę, że to dość uniwersalne) w ataku mocno liczy się wow-factor w obronie chodzi głównie o regularność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 2 minuty temu, Jendras napisał: Czemu nie grać Davisem na centrze? Nie każdy ma Shaqa w składzie. Embiid potrafił go rozjechać w regularze jak grali naprzeciw sobie. Z tym Davisem na C jest mniej więcej tak, że on w realu powinien tak grać, bo takich Embiidów jest ze dwóch - ale w tym ATF jednak trochę więcej jest takich zawodników, a jak masz LeBrona - raczej celujesz w wygraną zabawy. To, że Davisowi w obecnej lidze robi różnicę granie na C to trochę komedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 @BMF ależ mi zdupiłeś plan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) 4 minuty temu, marzec napisał: jak zawsze. badz spokojny, payton i jordan to dosc kumaci goscie , nowe przepisy lapna na krotkim tygodniowym oboziku . I w tydzień nauczą się rzucać trójki? Cytat btw. czemu oni sie maja dostosowywac do nowosci a nie ci co teraz do staroci? ;] zapraszamy lebronow na parkiety lat 90tych ;] No spoko, to zróbcie fantasy na starych przepisach Edytowane 17 Maja 2020 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 4 minuty temu, julekstep napisał: no akurat Penny w jednolatce baaaaaardzo zyskuje (ale dalej będzie go sprzedać w dzisiejszych realiach) może nawet do sprzedania, ale bawi mnie jebanie po Jokićiu czy Greenie w ten pick przeszedł bez wielkiego echa, na 3 rundę może już spoko, ale podniet dalej nie kumam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 6 minut temu, julekstep napisał: Ja tam się zgadzam z Kolegą co do oceny Joka. To totalny kasztan. Na poziomie Nasha i Leonarda z leonardem nie ma zadnego problemu jest zajebisty tak naprawde , zle tylko ze poszedl przed shaqiem to haniebne , musialem to pojechac ;] nash gral 18 lat w tej lidze, mogl byc 54 razy w jakims All D . byl zero. w dupie mam jego picki z amare u dantonio, koles bronil na poziomie 3 ligi polskiej. nie nadaje sie na atf . jokic to choroba nie ma tematu. draymond spada za faule w 1 polowie kazdego meczu tu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Teraz, polishllama69 napisał: może nawet do sprzedania, ale bawi mnie jebanie po Jokićiu czy Greenie w ten pick przeszedł bez wielkiego echa, na 3 rundę może już spoko, ale podniet dalej nie kumam grajek który serio się dobrze wpisuje w warunki tego atf (tylko jeden sezon) a do tego jest mega 'sympathy pickiem' (zdecydowanie jeden z najbardziej lubianych grajków w 90's) raczej spodziewane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Teraz, Jendras napisał: No spoko, to zróbcie fantasy na starych przepisach jakie by przepisy nie były to życzę powodzenia w bieganiu za Stephenem czy kryciem nawet jakiegoś LeBrona 1 minutę temu, marzec napisał: draymond spada za faule w 1 polowie kazdego meczu tu ;] gość zagrał ponad 120 meczów w PO i zleciał za faule pewnie z 7-8 razy, serio nie rozumiem czemu w erze hydraulików miałoby się to zmienić 4 minuty temu, julekstep napisał: raczej spodziewane tak, ale u mnie antypathy pick to jest i z miejsca -3W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 11 minut temu, julekstep napisał: ale to nie jest ten 'wymiatający w D' LeBron - szczególnie na poziomie atf ot okres przejściowy od All-D do No-D julek co ty k**** z marcem się na głowy zamieniłeś? Lebron w Finals 2016 zagrał najlepszą serię defensywną forwarda w historii, szczególnie w drugiej połowie. Nie bez powodu Irving wyskoczył ze scoringiem, bo leżał na nim duży ciężar ataku, a sam Lebron wygrywał im mistrzostwo głównie defensywą. Podsumowaniem klimatu serii był cały g7, gdzie atak to siermiężne próby, granie 1on1 late clock, stojący wynik, szarpane runy i Lebron łatający dziury w defensywie jak duch. @BMF Davis za duży talent, żebym go nie brał, szczególnie że dostałem jego najlepszą wersją z mniejszym bagażem urazów, a sam Lebron jest 4 lata młodszy, więc nie muszę tak bardzo polegać na Davisie w ofensywie jak w Lakers 2020. a jeszcze mam 6 wyborów, gdzie każdy będzie o niebo lepszy niż to co biega teraz w Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 9 minut temu, eF. napisał: Czyli jednak nie Jokić będzie liderem tego teamu? ps. fajny pick! .............................................................................................................. z tym pieprzeniem, że Payton i Jordan by pasowali do siebie, ale 20 lat temu to nawet nie jest zabawne gloryfikowanie obecnych czasów, przy jednoczesnym umniejszaniu takim graczom jest po prostu smutne Tutaj nawet nie mamy jasnych zasad, że gramy jak w 2020 roku to raz, a dwa - gdyby Jordan grał w obecnych czasach, to uważacie, że by się nie dostosował do wymogów obecnej ligi? Bądźmy poważni. Byłby równie zajebisty jak w 90's, nie ma żadnych wątpliwości. Jak można w ogóle podważać skill tych graczy, i w ogóle skill graczy ze starej szkoły jak Barkley itd. C'mon... Tu nie chodzi o gloryfikowanie czegokolwiek, ale fakt, że przepisy się zmieniły. Kiedyś mogłeś postawić Marka Eatona na siódmym metrze i obrońca praktycznie musiał przy nim stać, jeżeli nie robił gdzie indziej hard double. Teraz możesz stać strefą, co oznacza, że w tym konkretnym przypadku (dwóch guardów ze słabym rzutem z dystansu, raczej trudno będzie już z tego zrobić dobry spacing) można skupić całą obronę bliżej pomalowanego, odcinając driving lanes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada2.0 Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 btw, Reggie-Pippen-DRob mi pasuje, ale więcej o tym po kolejnych wyborach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) 13 minut temu, polishllama69 napisał: ja bym tam chciał zobaczyć takiego Malone'a zapierdalającego za Bronem czy nawet XXXXXXXX Ba, tacy Jazz by dostali wpierdol od moich Pistons 2K20 11 minut temu, Jendras napisał: I w tydzień nauczą się rzucać trójki? ale o czym Ty piszesz? Payton w najlepszych sezonach trafiał dwie trójki na mecz, a MJ miał dwa sezony obok siebie, gdzie rzucał 40% za trzy. To nie kwestia tego, że Ci gracze nie umieją, ale w tamtych czasach nie było to wymagane, kiedy w całym meczu rzucało się po 8 razy za trzy. Hejtujesz byle hejtować. Tak, Mykhailiuk > Jordan, Brandon Knight > Payton. Można się rozejść. zmieniła się gra? spoko, ale tacy gracze jak Jordan ewoluowali by razem z nią, dla mnie to oczywiste Edytowane 17 Maja 2020 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 1 minutę temu, BiałaCzekolada2.0 napisał: a jeszcze mam 6 wyborów, gdzie każdy będzie o niebo lepszy niż to co biega teraz w Lakers. No jestem ciekaw, na ile Twoja wizja będzie się pokrywać z moją. Chociaż Davisa to bym brał jednak z tego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 2 minuty temu, P_M napisał: @BMF ależ mi zdupiłeś plan... Embiid nie jest indywidualnie lepszy ponad tier dostępnych wysokich - ale jest dużo wszechstronniejszy. A w defensywie dwa razy z rzędu miał kosmiczne playoffy pod względem impaktu, a ciężko byłoby mi znaleźć centra na tym poziomie, który pokrywa tyle parkietu w D (Nash). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 1 minutę temu, BiałaCzekolada2.0 napisał: btw, Reggie-Pippen-DRob mi pasuje, ale więcej o tym po kolejnych wyborach co do LBJa to nie będę się kłócić (ale dalej jest tier niżej defensywnie niż jego wersja z Heat ), ale tutaj zgoda - o ile nie po drugiej rundzie nie kupowałem tego duo Pippen/Robinson o tyle dodanie tam Millera zajebiście poprawia moje postrzeganie tego teamu chociaż Gregoriusa nie lubię za podebranie Reggiego sprzed nosa ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi