rw30 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 coś mi się kiedyś dawno o uszy obiło , ale nawet ten artykuł jest pisany trochę w stylu 'chyba jakby gdyby', no ale, tak jak tam napisano - pewnie nigdy się nie dowiemy jak naprawdę blisko było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Tak naprawdę to Lewandowski był bliżej Realu niż Jordan Knicks. ;] Swoją drogą MJ niby taki buc i arogant, ale ligowych przyjaciół miał całkiem sporo (Pippen, Barkley, Magic, Oakley, Ewing, Kobe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Godzinę temu, Artlan napisał: Tak naprawdę to Lewandowski był bliżej Realu niż Jordan Knicks. ;] Swoją drogą MJ niby taki buc i arogant, ale ligowych przyjaciół miał całkiem sporo (Pippen, Barkley, Magic, Oakley, Ewing, Kobe). Barkley już nie jest jego kumplem po tym jak śmiał powiedzieć, że Jordan jest fatalnym ownerem. Nie odzywa się do niego od lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 A tak w ogóle to czy też zauważyliście, że MJ ma jakby żółte oczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 39 minut temu, the_secret napisał: A tak w ogóle to czy też zauważyliście, że MJ ma jakby żółte oczy? E tam, tylko wtedy kiedy nie ma czerwonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) Tak, już czytałem artykuły w których diagnozowano Mike'owi żółtaczkę i że to od cygar oraz rudej, tequilli czy co tam MJ pije. Co do kwasów to Mistrz Zen nie chwalił się kIedyś, że grał po LSD? Edytowane 21 Maja 2020 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Godzinę temu, the_secret napisał: A tak w ogóle to czy też zauważyliście, że MJ ma jakby żółte oczy? jakby???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 28 minut temu, Pepis21 napisał: Tak, już czytałem artykuły w których diagnozowano Mike'owi żółtaczkę i że to od cygar oraz rudej, tequilli czy co tam MJ pije. Niebezpieczny Reptalianin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czoko Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 W skrócie. Ostatnie 2 odcinki były dla mnie jednymi z lepszych. Oprócz nich podobał mnie się ten z Rodmanem. Więcej było w końcu zza kulis. Pamiętam zdjęcia w ProBaskecie z celebracji po wygraniu mistrzostwa przez Bulls w 1998 r. Teraz już wiem gdzie były robione Pozytywem dla mnie było jaki koszykarze mają wobec siebie wzajemny szacunek poza boiskiem. Byłem zaskoczony jak np. Malone pogratulował Bullsom mistrzostwa w ich autobusie. Takie "detale" mnie się podobają Sam serial oceniam na 7,5/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 ej przecież akcja z pizzo z flu game była jak z filmu nie klasy B tylko klasy C. ZF Skurcz normlanie. Tzn może oni po prostu są takimi debilami, ale ja jakbym zrobił coś tak głupiego to może, nie wiem, nie przyznałbym się? tłumaczył się? znalazł coś na usprawiedliwienie? pięciu zioma przyniosło pizzę, wyglądało to bardzo podejrzanie. Po czym zjadł ją tylko Jordan. Tylko. Całą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 2 godziny temu, the_secret napisał: A tak w ogóle to czy też zauważyliście, że MJ ma jakby żółte oczy? murzyni niektórzy tak mają , szczególnie Ci z środkowej Afryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 W dniu 20.05.2020 o 22:20, Artlan napisał: Tak naprawdę to Lewandowski był bliżej Realu niż Jordan Knicks. ;] Swoją drogą MJ niby taki buc i arogant, ale ligowych przyjaciół miał całkiem sporo (Pippen, Barkley, Magic, Oakley, Ewing, Kobe). o Barkleyu wspomniał kolega wyżej. teraz po tym "dokumencie" Pippen też jest podobno wkurzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 7 minut temu, lorak napisał: o Barkleyu wspomniał kolega wyżej. teraz po tym "dokumencie" Pippen też jest podobno wkurzony. czym się oburzył ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Pewnie brakiem % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 9 minut temu, Koelner napisał: czym się oburzył ? Pippen po inwestycji w "samoloty" raczej się na MJ gniewał nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 czy espn juz dalo g6 w hd pacers bulls? mieli chyba to zrobic jest gdzies juz do obejrzenia? pewnie beda wrzucac po kolei mecze te ktore nagrali razem z dokumentem Czy tylko ja odnosze wrazenie ze Jordan powiedzial sluchaj mama dasz wywiad powiesz ze o 3 30 zadzwonilem ze brzuch mnie boli od zatrutej pizzy straszny walek z ta pizza xddd nie wierze w ani slowo tam powiedziane nagle po tylu latach sie przyznal ze to pizza, jakos nigdy wczesniej o tym nie wspominal czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 To teraz "dwunastki" z tego spotkania już nie są Flu Game tylko pizza game (pizza gate?). Czekamy na nową reedycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 W dniu 21.05.2020 o 03:50, Kubbas napisał: Ja perdole, pierwsze pytanie dziennikarza jest mega debilne, ale Malone wychodzi na prowadzenie jeszcze bardziej debilną odpowiedzią na drugie pytanie. Nawet dla mnie jest to zmarnowana minuta dwadzieścia, a moje standardy gospodarowania czasem są bardzo niskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 W dniu 20.05.2020 o 09:16, lorak napisał: każdy ma swoją miłość, dla której zrobi wszystko. nawet głupca z siebie. on Jordana, ty KB, ja LeBrona ; ) Ja tam lubię Kobasa, ale bez przesady z tą miłością - po prostu uważam, że jest często niedoceniany, a inni idealizowani/przewartościowani. Nie oznacza to jednak, że mam go za lepszego np. od Magica czy Jordana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi