fluber Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: USTAWKA. HALO, POLICJA, PROSZĘ PRZYJECHAĆ NA E-NBA Gwarantuje ze nie bylo podgrzewania kuleczek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 nielegalne zgromadzenie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Grupa A................ 1. Ignazz 2. Regis 3. Polishllama 4. Eld Perełka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Mi się tak morda nie śmiała od tytułu 2014. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Teraz, ignazz napisał: Mi się tak morda nie śmiała od tytułu 2014. tak szybko chcesz oglądać jak walczą mistrzowie z drinkiem w ręku wylegując się na wakacjach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 1 minutę temu, BMF napisał: Grupa A................ 1. Ignazz 2. Regis 3. Polishllama 4. Eld Perełka: Jebłem Wiedziałem, że trafię do gr A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 1 minutę temu, karpik napisał: Nie narzekalbym Na Lame i Regisa nie chcialem trafic przede wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 1 minutę temu, polishllama69 napisał: tak szybko chcesz oglądać jak walczą mistrzowie z drinkiem w ręku wylegując się na wakacjach ? Hhhceeem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Teraz, kucio napisał: Choć kochany do mnie, zniszczymy grupe. Nie moge. Po tym wszystkim nie napisze przeciez @MarcusCamby, ze Webber byl overrated Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Teraz, ignazz napisał: ty lepiej opowiadaj jaki to Reggie był mocny i twardy w play-offach jako lider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Grupa B... 1. Sylvinho 2. Mac 3. RonnieArtestics 4. julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 9 minut temu, Eld napisał: Camby coś dziwnie cichy... W pracy siedzę... Potem nadrobię. Szkoda, że te live emocje mnie ominą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 też ciekawie nastackowana grupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zostali nam LeweBiodroSmoka i Tangiers Grupa C... 1. Camby 2. cvbe 3. Kucio 4. tangiers a więc - gwoli formalności - LBS ląduje w grupie śmierci: 1. january 2. karpik 3. BMF 4. LBS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) 12 minut temu, polishllama69 napisał: ty lepiej opowiadaj jaki to Reggie był mocny i twardy w play-offach jako lider Było paru świetnych graczy. Jordan był jeden. Ale niewielu mu się POSTAWIŁO. ... Z Shaqiem to samo: nieliczni w ustach Shaqa The Spurs won because of Tim Duncan, a guy I could never break. I could talk trash to Patrick Ewing, get in David Robinson’s face, get a rise out of Alonzo Mourning, but when I went at Tim he’d look at me like he was bored and then say, “Hey, Shaq, watch this shot right here off the glass.” Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Ignazz Ty się lepiej martw bo Duncana to tylko gracz z wyjątkowym BBIQ może zatrzymać, a ja mam Marca na to z DPOTY sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Podsumowując: Grupa A: 1. Ignazz 2. Regis 3. Polishllama 4. Eld Grupa B: 1. Sylvinho 2. mac 3. RonnieArtestics 4. julekstep Grupa C 1. MarcusCamby 2. cvbe 3. kucio 4. tangiers Grupa D 1. january 2. karpik 3. BMF 4. LeweBiodroSmoka Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Pierwsza połówka stawki (grupy A i B ) zdecydowanie mocniejsza Jesteśmy konferencją zachodnią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 29 minut temu, karpik napisał: Gdzie są @Wojnar Adrianowski i @Zdzisław Ptak gdy potrzeba ich sources? @MarcusCamby kazal mi nie brac udzialu w grze więc nie bralem:( A @Wojnar Adrianowski to c*** amator więc nawet nie mial zadnych przeciekow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi